SICX
Διάσημο μέλος
Κατ'αρχάς να πω πως είμαι Pre-Lower Και δίνω το Πτυχίο μου σε έναν χρόνο(Θα δώσω Michigan & Cambridge).Στο φροντιστήριο Τρίτη και Πέμπτη κάνουμε τα βιβλία Upstream Leven B1+ και τις Παρασκεύες όπου κάνουμε με άλλη καθηγήτρια κάνουμε το Mastering Use Of English B2 Exams Edition.Αν και είναι βιβλίο Lower δεν με χαλάει γιατί ξεκινάμε την προετοιμασία.Τι πιστεύετε πως είναι καλό να ξεκινήσω τώρα για να μην ''τρέχω'' μετά.Για να λέω την αλήθεια δεν σκοτώνομαι αλλά τα πάω καλά και θέλω να πάρω με την πρώτη το Πτυχίο να τελειώνουμε.Θα με βοηθήσει μόνο η μελέτη της θεωρίας;(Χρόνοι και Λεξιλόγιο) η κάτι επιπλέον;
Κάτι απλές ερωτήσεις που μου δημιουργήθηκαν τώρα για το Πτυχίο
1)Στα προφορικά είναι δύσκολα;Τι είδους ερωτήσεις κάνουν;
2)Στην Lower κάθε σαββατο θα γράφουμε τεστάκια στο φροντιστήριο.Θα είναι ίδιου επιπέδου και τύπου με αυτά που θα γράψω στο Lower;
Αυτά.Ευχαριστώ
1) θα σε ρωτουν για σενα, συστηνεσαι κτλ και μαλλον θα σου βαλουν να περιγραψεις μια εικονα.
2) ειναι ΝΟΜΟΣ πως τα θεματα στις εξετασεις ειναι πιο δυσκολα απο αυτα στα τεστακια προετοιμασιας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι μαθητής της Pre-Lower και σκέφτομαι να δώσω φέτος τον Μάιο γιατί πραγματικά άλλο δεν αντέχω τα αγγλικά και θέλω να τελειώσω με το Πτυχίο το συντομότερο.Βρήκα πριν λίγο στο Ίντερνετ τούτο το τεστ που λέει ότι είναι Proficiency επίπεδου,είναι αυτό English Proficiency Test και έβγαλα τελικό σκορ 73%.Με βάση αυτό το Test Μπορεί να μου πει στο περίπου κάποιος εάν θα είναι αρκετά πιο εύκολο το Lower,λίγο πιο εύκολο,ίδιο με αυτό κτλ;Δεν θέλω ακριβής προσέγγιση.Κάθε χρόνο είναι άλλα τα θέματα αλλά το επίπεδο είναι σχεδόν ίδιο(Να έχετε υπ'όψιν πως ενδιαφέρομαι για Michigan & Cambridge).Στο παραπάνω λινκ που είναι για το Lower έχει κενά,να διώξεις την λάθος λέξη κτλ.Μία στο περίπου προσέγγιση θέλω..Πιστεύετε πως αξίζει να δοκιμάσω να δώσω φέτος ή χωρίς να παρακολουθήσω τα μαθήματα της Lower δεν θα τα βγάλω πέρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κανε ομως και καποιο sample test για να δεις πως θα τα πας και εκει.
Gate4
Επιφανές μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι ακόμα..Μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε ενδιαφέρον για να γράψω τις εξετάσεις;Που πέρνουμε τηλέφωνο κτλ;
καλυτερα για μαθηματα προφορικων να κανεις με ταξη... γιατι οταν εισαι σε ταξη ακους και τα λαθη των αλλων και μαθαινεις και απο αυτα...
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω πως οχι... ομως αν δωσεις τον δεκεμβρη δεν ειναι κακο, ισα ισα θα κανεις και επαναληψεις μεχρι τοτε... υπερ σου ειναι...
Gate4
Επιφανές μέλος
Πηραν παραταση.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα δώσω Δεκέμβρη
Gate4
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν φροντιστήρια τα οποία να κάνουν περισσότερες ώρες την εβδομάδα ώστε κάποιος που θέλει σύντομα το lower να μπορέσει να το πάρει σε έναν χρόνο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.