PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το στατιστικό δελτίο είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι προαιρετικό. Δεν είχε "εγχειρίδιο χρήσης" που να το αναφέρει;
Στη σχολή σου θα παρουσιαστείς μετά τις 14 Σεπτεμβρίου που θα λήξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές και τις μέρες που θα ανακοινωθούν από το site της σχολής ή που θα τις μάθεις επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη γραμματεία.
Ειναι υποχρεωτικό. Το ορίζει ο νόμος. Λέει:
«Η συμπλήρωση του ατομικού στατιστικού δελτίου ειναι υποχρεωτική βάσει του νόμου 3832/2010.»
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
«Η συμπλήρωση του ατομικού στατιστικού δελτίου ειναι υποχρεωτική βάσει του νόμου 3832/2010.»
Μάλιστα. Θυμάμαι πάντως πέρσι πως όσοι είχαν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή τους αλλά δεν είχαν συμπληρώσει το στατιστικό δελτίο, έβγαινε ανακοίνωση από τη σχολή τους που τους παρέπεμπε σε κάποιον σύνδεσμο για να το συμπληρώσουν εκ των υστέρων.
milkos
Νεοφερμένος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλιστα. Θυμάμαι πάντως πέρσι πως όσοι είχαν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή τους αλλά δεν είχαν συμπληρώσει το στατιστικό δελτίο, έβγαινε ανακοίνωση από τη σχολή τους που τους παρέπεμπε σε κάποιον σύνδεσμο για να το συμπληρώσουν εκ των υστέρων.
Μάλλον και φέτος έτσι θα το κάνουν γιατί δε βλέπω να λύνεται το μπαγκ.
Έκανα την εγγραφή/διαγραφή.Όλα κομπλέ.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Έχει τύχει σε κανέναν να έχει συμφοιτητή με ίδιο όνομα και ίδιο επώνυμο, στο ίδιο έτος; Γιατί μου συμβαίνει εμένα αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μου πείτε αν πιστεύετε ότι αυτό ίσως αποτελέσει πρόβλημα...
Nαι και δεν υπάρχει κάποιο θέμα, μην αγχώνεσαι. Θα έχετε διαφορετικό αριθμό μητρώου οπότε για τις εξεταστικές - αν αυτό είναι που φοβάσαι- δεν τίθεται θέμα ανησυχίας.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει τύχει σε κανέναν να έχει συμφοιτητή με ίδιο όνομα και ίδιο επώνυμο, στο ίδιο έτος; Γιατί μου συμβαίνει εμένα αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μου πείτε αν πιστεύετε ότι αυτό ίσως αποτελέσει πρόβλημα...
Ακομα και το όνομα σου αντιγράφουν ρε.
Guest 719211
Επισκέπτης
Πώς εκτυπώνεται αυτό?
milkos
Νεοφερμένος
Guest 719211
Επισκέπτης
Όπως εκτυπώνεις μια σελίδα.Δεξί κλικ και παίζεις μπαλίτσα.
Σε τάμπλετ καμία ιδέα για pdf?
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχε συμβεί μια φορά στο πρώτο έτος αυτό το μπέρδεμα με μια συμφοιτήτριά μου! Είχε περάσει το μάθημα, αλλά της πέρασαν στο sis τη βαθμολογία της συνονόματής της που κόπηκε...
Καλά, μη σε τρομάζω δεν έγινε και κάτι, Λύθηκε τελικά το πρόβλημα σε συνεννόηση με τη γραμματεία.
Σε τάμπλετ καμία ιδέα για pdf?
αν μπεις από chrome, νομίζω το αποθηκεύεις κανονικά όπως στον υπολογιστή...τουλάχιστον στο δικό μου!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Από Γιάννενα και αυτή;
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Από Γιάννενα και αυτή;
Ναι, και κοντοχωριανη, αλλά καμία συγγένεια.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ναι (και μάλιστα όχι μόνο στο έτος μου αλλά και σε αλλά έτη, δεν έχω και τόσο μοναδικό επώνυμο τελικά ).
Το μόνο που πρέπει να προσεχεις είναι πχ αν παραδίδεις εργασίες και σας σημειώνει κάπου ο καθηγητής, ή αν σημειώνετε κάπου παρουσίες κτλ. Δηλαδή γενικά σε όσα έγγραφα χρειάζεται να γράψεις το επώνυμο σου, που ομως δεν είναι επίσημα ώστε να δίνεις και αριθμό μητρώου. Εγώ βάζω και το αρχικό από το μικρό μου μετά για να μην μας μπερδεύουν!
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
milkos
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
the-stockbroker
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.