Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα μπορεις να παρακολουθεις αυτα του πρωτου, αλλα ναι θα εισαι παντα +1 η -1 εξαμηνο απ'ο,τι θα ειναι οι αλλοι...Θα μπερδευτουν πολυ τα πραγματα με τα μαθηματα και τα εργαστηρια απο οτι καταλαβαινω. Θα ειμαι δηλαδη 2ο εξαμηνο τον οκτωβρη και μετα αλλα δεν θα μπορω να παρακολουθω μαθηματα ουτε εργαστηρια.
Guest 699855
Επισκέπτης
Johnny15
Επιφανές μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Dimitramp
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα, στο δικό μου τμήμα, την δήλωση μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου την έκανε η γραμματεία. Αν στην δική σου σχολή δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να δηλώσεις οπωσδήποτε τα μαθήματα του δεύτερου εξαμηνού καθώς αν δεν κάνεις δηλώσεις για δύο συνεχόμενα εξάμηνα διαγράφεσαι απ'την σχολή. Παρόλα αυτά μην φρικάρεις, πάρε ένα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής σου να μάθεις τι παίζει.Καλησπέρα! Έχω κανει εγγραφή στη σχολή μου για το πρώτο εξάμηνο όμως δεν δήλωσα μαθήματα, διότι δίνω ξανά πανελλαδικές. Πρέπει τώρα να κάνω επανεγγραφή και να δηλώσω μαθήματα;; Επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις διαδικασίες ας μου εξηγήσει καποιος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα! Έχω κανει εγγραφή στη σχολή μου για το πρώτο εξάμηνο όμως δεν δήλωσα μαθήματα, διότι δίνω ξανά πανελλαδικές. Πρέπει τώρα να κάνω επανεγγραφή και να δηλώσω μαθήματα;; Επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις διαδικασίες ας μου εξηγήσει καποιος
Αμα δε δηλωσες μαθηματα το προβλημα που θα εχεις ειναι οτι αμα δωσεις μαθηματα στην εξεταστικη(που δεν προβλεπεται αφου δινεις πανελληνιες) και τα περασεις δεν θα περαστουν στο mystudies. Θα ξανακανεις δηλωση για το εαρινο εξαμηνο.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα, λογω προσωπικων λογων θα ηθελα να κανω διακοπη του 2ου εξαμηνου. Ειμαι σε πανεπιστημιο,1ο ετος. Αυτην την στιγμη εχουμε εξεταστικη και το ερωτημα μου ειναι το εξης. Τα μαθηματα που δεν θα περασω ποτε θα εχω την δυνανοτητα να τα ξαναδωσω εφοσον εχω κανει διακοπη του 2ου εξαμηνου. Επισης στην ουσια τον οκτωβριο του 2017 δεν θα κανω το 3ο εξαμηνο σωστα? Ειναι μεγαλο το ζητημα παιδια διοιτι θελω να κανω μια μικρη παυση αλλα δεν θελω να μου καταστρεψει το προγραμμα.
Μήπως θα ήταν καλύτερο να γραφτείς και να το παλέψεις λίγο; Δώσε έμφαση στα εργαστήρια και τα υπόλοιπα τα μελετάς πιο χαλαρά. Σε τελική ανάλυση ό,τι δεν προλάβεις το δίνεις τον Σεπτέμβρη. Θα έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου. Αν επιτρέπεται σε ποια σχολή είσαι; Και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση. Όπως και να έχεις, εσύ θα κρίνεις.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια, ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που καποιος δεν τελειωσει τη σχολη στην ωρα του αλλα μετα απο πχ. ενα,ενάμιση χρόνο, αυτο εχει αντίκτυπο σε κατι; Σε δηλώσεις για μεταπτυχιακά, σε αγορά εργασίας, κάπου; Ενταξει, δεν λέω να μην βγεις ποτε απο τη σχολη αλλα αν για χ,ψ λόγους παει λιγο πιο πίσω, υπάρχει τοσο μεγάλο προβλημα; Σιγουρα ειναι και οι οικονομικοί λόγοι και βοηθάει να τελειώσεις πιο γρηγροα, αλλα στην πορεία ποσο σε επηρεάζει αυτο;
Αν μιλάμε 1,2 χρόνια, οχι . Σε γενικές γραμμές , από την εμπειρία μου σοου φαρ, είναι πολύ καλύτερα άμα τελειώσεις λίγο αργότερα και με καλό βαθμό απο το να τελειώσεις στην ώρα σου με μέτριο βαθμό. Το οποίο όπως κατάλαβα ισχύει και σαν λογική και έξω απο Ελλάδα. οποτε τεικ γιορ ταιμ
Guest 699855
Επισκέπτης
Ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει με την ταυτόχρονη φοίτηση σε δύο σχολές αλλα σε διαφορετικές χώρες.
Δεν μιλάω για την ίδια χώρα, π.χ να είμαι φοιτητής και στην Ιατρική και στο Βιολογικό στην Ελλάδα.
Να είμαι απλά εγγεγραμμένος στη σχολή που πέρασα από Πανελλήνιες εδώ στην Ελλάδα, αλλά να είμαι και Ιατρική πχ σε μια άλλη χώρα (Βουλγαρία, Κύπρο κλπ).
Δεν μιλάω για το αν υπάρχει χρόνος να τα συνδυάσει κανείς και τα δύο, μιλάω αποκλειστικά για το ΝΟΜΙΚΟ κομμάτι της υπόθεσης.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει.
Ευχαριστώ
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Ψάχνω να βρω κάποιο έγγραφο που να περιέχει αυτή τη διευκρίνηση που κι εσύ ανέφερες αλλά δεν μπορώ να βρω.
Είναι περίεργοι στη σχολή μου εδώστην Ελλάδα και φοβάμαι ότι θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Για αυτό θα ήθελα να βρω ένα έγγραφο που να αποδεικνύει αυτό που λες κι εσύ.
dimitristlp
Νεοφερμένος
Αλλα ενταξει το ειχα στο πισω μερος στο μυαλο μου οτι παιζει και να μην περασω παρολαυτα παντα ειχα μια ελπιδα μπας και... Τελοσπαντων, θελω να ρωτησω το εξης. Γινεται να παρακολουθησω αλλο μαθημα και να το δωσω στην επομενη εξεταστικη του Καλοκαιριου? Δηλαδη αφου εκ των πραγματων δεν θα μπορω να δωσω τα μαθηματικα ΙΙ , να το αναπληρωσω με ενα μαθημα ενος μεγαλυτερου εξαμηνου. Γιατι δεν θελω να χασω μισο χρονο....
Guest 699855
Επισκέπτης
lia_jase έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση στο θέμα "Εγγεγραμμένος σε δύο μεταπτυχιακά". Δες στη σελ. 2 την ανάρτηση αριθμ. 53.
Ευχαριστώ πολύ!!
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Παιδια, ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που καποιος δεν τελειωσει τη σχολη στην ωρα του αλλα μετα απο πχ. ενα,ενάμιση χρόνο, αυτο εχει αντίκτυπο σε κατι; Σε δηλώσεις για μεταπτυχιακά, σε αγορά εργασίας, κάπου; Ενταξει, δεν λέω να μην βγεις ποτε απο τη σχολη αλλα αν για χ,ψ λόγους παει λιγο πιο πίσω, υπάρχει τοσο μεγάλο προβλημα; Σιγουρα ειναι και οι οικονομικοί λόγοι και βοηθάει να τελειώσεις πιο γρηγροα, αλλα στην πορεία ποσο σε επηρεάζει αυτο;
Οχι. Ξερω παιδια που πηραν πτυχιο μετα τα 6 χρονια σε πολυτεχνεια, ειχαν ενα μετριο προς καλο βαθμο (κατω απο 8 ) και τους δεχτηκαν για PhD στην Αμερικη σε πολυ καλα πανεπιστημια.
Ειδικα αν εχεις γεμισει το βιογραφικο σου και με αλλα πραγματα, γλωσσες, προτζεκτ etc, δεν θα εχεις κανενα απολυτως θεμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.