Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosan
Νεοφερμένος
Μία χαζοερώτηση να κάνω
Αν κάποιος πέρασε μέσω πανελληνίων σε μία σχολή αλλά δεν πήρε το απολυτήριο του λυκείου, τι γίνεται??
Μπορεί να γραφτεί στη σχολή και να παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματα ή πρέπει να πάρει απολυτήριο πρώτα? Κινδυνεύει να χάσει τη θέση του????
Δεν νομιζω να μπορείς να εγγραφείς.Εμενα στην εγγραφη μου ζητησαν αριθμό απολυτήριου και βαθμό απολυτήριου.
Δες τη πρώτη παράγραφο και απο εδώ: https://www.look4studies.com/eisagwgi-sta-panepistimia.html
Για να είσαι σίγουρος όμως επικοινώνησε πρώτα με τον διευθυντή σου και μετα με το υπουργείο Παιδείας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_BetterFly_
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Tribbiani
Νεοφερμένος
Δηλώσεις για συγγράμματα πότε κάνουμε; Βγαίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις ημερομηνίες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Νομίζω πως τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη περίπου γίνεται η δήλωση συγγραμάτων συνήθως. Βγαίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τη γραμματεία του κάθε τμήματος.
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Next........
Νεοφερμένος
thanoukos
Νεοφερμένος
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν έχει να γράψεις στοιχεία πρωσωρινής κατοικίας;Οταν κανεις την αιτηση για το φοιτητικο πασο σου ζηταει 'στοιχεια μονιμης κατοικιας'. Κι εγω εβαλα τα στοιχεια του κανονικου μου σπιτιου και οχι της προσωρινης κατοικιας στην πολη του σπουδαζω. Στην προεπισκοπιση της ταυτοτητας ομως εβαζε απο πισω τα στοιχεια της κατοικιας της πολης που καταγομαι οπως τα εβαλα. Ειναι σωστο αυτο ή πρεπει να εχει τα στοιχεια της πολης που σπουδαζω και μενω τωρα;
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι!Δεν έχει να γράψεις στοιχεία πρωσωρινής κατοικίας;
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως όταν είχα περάσει Λάρισα είχα βάλει τόπο διαμονής Θεσσαλονίκη. Δεν πειράζει νομίζω.
marios3724
Νεοφερμένος
Next........
Νεοφερμένος
Μπορείς και από σήμερα, μπορείς και ανήμερα πρωτοχρονιά, μπορείς και το επόμενο καλοκαίρι. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός.
Ευχαριστώ.
Στα στοιχεία φοιτητή εμένα μου βγάζει το όνομα δυο φορές μια ελληνικά και μια λατινικά με ερωτηματικό ανάμεσα, υπάρχει πρόβλημα λετε ;
π.χ. Γiάννης;Giannis
Papadopoulos;Παπαδοπουλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Όχι έτσι πρέπει.Ευχαριστώ.
Στα στοιχεία φοιτητή εμένα μου βγάζει το όνομα δυο φορές μια ελληνικά και μια λατινικά με ερωτηματικό ανάμεσα, υπάρχει πρόβλημα λετε ;
π.χ. Γiάννης;Giannis
Papadopoulos;Παπαδοπουλος
Ωρορα
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Γενικα παντως λεπτομερειες ειναι αυτα..αν ειναι σωστα ειναι κομπλε..σημασια εχει να ειναι σωστα γραμμενα εκτος αν ειναι στα κινεζικαΕμένα στα στοιχεία φοιτητή μου έβγαλε ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες . Υπάρχει πρόβλημα;
marios3724
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εξαρταται απο το Πανεπιστημιο/ΤΕΙ και το αντιστοιχο τμημα! Εσυ που βρισκεσαι;Παιδια συγνωμη για την χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα..για τους πρωτοετεις..απο που δηλωνουμε τα μαθηματα για το Α' εξαμηνο; απο το e-class ή στο estudy; ποια μαθηματα δηλωνουμε; οσα γραφει το προγραμμα μας του πρωτου εξαμηνου; με τα εργαστηρια τι γινεται; δηλωνονται και αυτα; χαζες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα.
marios3724
Νεοφερμένος
Tει αθηνας. Επισης δεν εχω ιδεα πως γινεται με τους πρωτοετεις οσον αφορα τα εργαστηρια..εβγαλε το τμημα μου τρεις ανακοινωσεις για αυτους που εχουν δηλωσει συγκεκριμενα εργαστηρια να πανε συγκεκριμενη ωρα και μερα για να χωριστουν σε τμηματα αλλα απο τα εργαστηρια μας αυτα που εχουμε στο πρωτο εξαμηνο δεν αναφεροταν κατι εκει και ουτε ελεγε κατι για πρωτοετεις...ολοι οι πρωτοετεις ετσι ειναι η μονο εγω ειμαι χαμενος;Εξαρταται απο το Πανεπιστημιο/ΤΕΙ και το αντιστοιχο τμημα! Εσυ που βρισκεσαι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.