Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinachris
Νεοφερμένος
johncm
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μολις διαβασα οτι εμεις ξεκιναμε 22 Σεπτεμβριου.
Καλησπέρα. Σε ποία σχολή αναφέρεσαι?
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πάει με το πανεπιστήμιο, αλλά με το τμήμα.μηπως υπαρχει καμια πληροφορια για το ποτε ξεκιναει το ΑΠΘ?
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολιτικων Μηχανικων Βολου.Καλησπέρα. Σε ποία σχολή αναφέρεσαι?
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Μολις διαβασα οτι εμεις ξεκιναμε 22 Σεπτεμβριου.
Ωχ Νωρις νωρις,ε; Ελπίζω να μην ξεκινήσουμε και εμεις τοτε Ειχα μια ελπίδα να ξεκινήσουμε στις 28...Ολοι ξεκινάνε αρχές Οκτώβρη,το πανεπιστημιο Θεσσαλίας κανει την διαφορα
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι χτες το ειδα στην ιστοσελιδα της σχολης και λεω αν ειναι δυνατον.Βεβαια δεν εχει βγει ακομα το προγραμμα για 1ο ετος,απλως εγραφε οτι η ακαδημαικη χρονια για το χειμερινο εξαμηνο αρχιζει 22 Σεπτεμβριου.Μπορει εσεις να ξεκινησετε αργοτερα.Ωχ Νωρις νωρις,ε; Ελπίζω να μην ξεκινήσουμε και εμεις τοτε Ειχα μια ελπίδα να ξεκινήσουμε στις 28...Ολοι ξεκινάνε αρχές Οκτώβρη,το πανεπιστημιο Θεσσαλίας κανει την διαφορα
Χρύσα96
Νεοφερμένος
Σε εμας 2 συμφοιτητριες μου ηχογραφουν όλες τις παραδόσεις και κανενας καθηγητής δεν τους έχει πει τιποταΊσως ακουστεί λίγο χαζό η γελοίο, αλλά ξέρει κανείς αν μέσα στο αμφιθέατρο μπορούμε να ηχογραφουμε τις παραδόσεις? Και αν ναι το κάνει κανείς? Είδα κάτι στύλους με μικρόφωνο που έλεγαν ιδανικοί για φοιτητές και έτσι μου μπήκε η ιδέα
xraxra
Εκκολαπτόμενο μέλος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
xraxra
Εκκολαπτόμενο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
περα απο το εισοδημα υπαρχουν και αλλες προυποθεσεις που σε βαζουν σε προτεραιοτηταΣτην φοιτητική εστία πληρώνουμε κάτι εάν θέλουμε να τρώμε εκεί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
αναλογως τωρα τη σχολη θα δεις και την ανακοινωση
μου φαινεται γινεται μια ρυθμιση για προτωετεις, για παραδειγμα με βεβαιωση σπουδων να μπορεις να πας μεχρι να βγει η καρτα σου, αλλα αυτο χρειαζεται να το ρωτησεις, δεν ειμαι σιγουρη
ελενηκαλ.
Νεοφερμένος
takatakaros
Νεοφερμένος
παιδια πως μπορουμε να ξερουμε ποτε ανοιγει το καθε τμημα? στην σελιδα του τμηματος δεν λεει κατι =/
Εγώ πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία και μου είπαν ότι το δικό μου τμήμα ξεκινά 5/10 παρόλο που δεν το χουν ανακοινώσει ακόμα στην ιστοσελίδα. Πάρε και συ τηλέφωνο στην γραμματεία μπας και σου πουν .
ελενηκαλ.
Νεοφερμένος
Εγώ πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία και μου είπαν ότι το δικό μου τμήμα ξεκινά 5/10 παρόλο που δεν το χουν ανακοινώσει ακόμα στην ιστοσελίδα. Πάρε και συ τηλέφωνο στην γραμματεία μπας και σου πουν .
σε ευχαριστω τοσο πολυυυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.