Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ζωγραφική είναι στα βοηθήματα ,σε όλες τις εκδοσεις windows τουλάχιστον ()
πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στις διαστασεις 240 επι 240 xp;; πως να το κανω αυτο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996
Νεοφερμένος
δευτερα: 9-3
τριτη:9-11
τεταρτη:10-12
πεμπτη: 9-11
παρασκευη:9-1
επιπλεον δεν εχω καθολου εργαστηρια και κανενα φεν αφορα καθαρα τη βιολογια(χημεια,μαθηματικα,φυσικη)....
μαλλον μας δινουν χρονο προσαρμογης....
το περσυνο αντιστοιχο ηταν full!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
το δικο μου προγραμμα ειναι ΓΕΛΟΙΟ και χαλια καιδεν ξερω γιατι... εχω:
επιπλεον δεν εχω καθολου εργαστηρια και κανενα φεν αφορα καθαρα τη βιολογια(χημεια,μαθηματικα,φυσικη)....
μια χαρα δειχνει το δικο μ ειναι τελειωσ κακογραμμενο https://my.math.upatras.gr/showthread.php?t=20734
απο οσο 3ερω τα τμηματα μασ εινια στο ιδιο κτιριο
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
το δικο μου προγραμμα ειναι ΓΕΛΟΙΟ και χαλια καιδεν ξερω γιατι... εχω:
Τι ωραίο πρόγραμμα. εμένα πέρυσι ήταν ένα χάλι από άποψη ωρών και φέτος ένα παλούκι
Emilouko
Περιβόητο μέλος
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Καλά είναι και το δικό σου αλλά εγώ τι να πω με αυτό ;
Τι να πω πραγματικά...Πιο κατανοητά προγράμματα δεν μπορούσαν να βγάλουν; Σαν του λυκείου ένα πράγμα...
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά είναι και το δικό σου αλλά εγώ τι να πω με αυτό ;
οντωσ ειναι κ εσασ αλλα ειναι κ εμασ αστα https://my.math.upatras.gr/showthread.php?t=20734
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να πω;;Σε κάποια παιδιά τους τα δώσανε ακριβώς με μαθήματα και ώρες τυπωμένες σε χαρτί.Και εγώ έχω αυτό το πράγμα που απλά δε διαβάζεται...πέσαμε φαίνεται σε τμηματάρες με τρομερή οργάνωσηΤι να πω πραγματικά...Πιο κατανοητά προγράμματα δεν μπορούσαν να βγάλουν; Σαν του λυκείου ένα πράγμα...
Ε φαίνεται είναι κυρίως προνόμιο των μαθηματικών τμημάτων η καλή και εύληπτη παρουσίαση του προγράμματοςοντωσ ειναι κ εσασ αλλα ειναι κ εμασ αστα https://my.math.upatras.gr/showthread.php?t=20734
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Τι να πω;;Σε κάποια παιδιά τους τα δώσανε ακριβώς με μαθήματα και ώρες τυπωμένες σε χαρτί.Και εγώ έχω αυτό το πράγμα που απλά δε διαβάζεται...πέσαμε φαίνεται σε τμηματάρες με τρομερή οργάνωση
Ε φαίνεται είναι κυρίως προνόμιο των μαθηματικών τμημάτων η καλή και εύληπτη παρουσίαση του προγράμματος
Moυαχαχα, το δικό μου πρόγραμμα είναι μια χαρά (αν ενδιαφέρει κανέναν,εδώ στις ανακοινώσεις είναι,αλλά πρέπει να το κατεβάσετε )
orange crush
Δραστήριο μέλος
πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στις διαστασεις 240 επι 240 xp;; πως να το κανω αυτο;
https://windows.microsoft.com/el-gr/windows/using-paint#1TC=windows-7 ...δες εκεί που λέει "αλλαγή μεγέθους"
artemis1996
Νεοφερμένος
μια χαρα δειχνει το δικο μ ειναι τελειωσ κακογραμμενο https://my.math.upatras.gr/showthread.php?t=20734
απο οσο 3ερω τα τμηματα μασ εινια στο ιδιο κτιριο
Ναι όντως είναι κακογραμμένο!
Ναι στο ίδιο είναι! Στην εγγραφή πήγα καταλάθος στο μαθηματικό!:-P
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι όντως είναι κακογραμμένο!
Ναι στο ίδιο είναι! Στην εγγραφή πήγα καταλάθος στο μαθηματικό!:-P
εγω αυριο 8α παω ελπιζω να το βρω σχετικα ευκολα κ να μην ψαχνω μια ωρα
artemis1996
Νεοφερμένος
εγω αυριο 8α παω ελπιζω να το βρω σχετικα ευκολα κ να μην ψαχνω μια ωρα
Όχι, εύκολα θα το βρεις.... Απ' έξω γράφει τμήμα βιολογίας, τουλάχιστον απο την πίσω πλευρά που πήγα εγώ....
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι, εύκολα θα το βρεις.... Απ' έξω γράφει τμήμα βιολογίας, τουλάχιστον απο την πίσω πλευρά που πήγα εγώ....
αααααααα τοτε να μην ψαχνω ταμπελα π να λεει μα8ηματικο ε??μονο οπου λεει βιολογια 8α πηγαινω?
artemis1996
Νεοφερμένος
αααααααα τοτε να μην ψαχνω ταμπελα π να λεει μα8ηματικο ε??μονο οπου λεει βιολογια 8α πηγαινω?
Λογικά θα υπάρχουν ταμπέλες και για το μαθηματικό.... Δεν πρόσεξα.... Πάντως να αν ακολουθήσεις τις ταμπελες για το τμήμα βιολογίας θα το βρεις... Πανικός γινόταν εκείνη τη μέρα στη γραμματεία του μαθηματικού.... Σε εμάς πάλι 4 άτομα ήμασταν....
gewrgia24221242
Νεοφερμένος
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αιτηση για δωρεαν σιτηση μεχρι ποτε ειναι;
διαφερει απο πανεπιστημιο σε πανεπιστημιο..για ποιο μιλας;
CIVILALEX
Νεοφερμένος
στη ξανθη μέχρι αύριο είναι παντωςδιαφερει απο πανεπιστημιο σε πανεπιστημιο..για ποιο μιλας;
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αιτηση για δωρεαν σιτηση μεχρι ποτε ειναι;
Γίνεται γνωστό στους φοιτητές/τριες , ότι οι αιτήσεις για την έκδοση της ειδικής ταυτότητας δωρεάν σίτισης θα γίνονται
ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά – έως 31/10/2014, μπαίνοντας στην διεύθυνση
www.ddm.upatras.gr/sitisi που έχει ήδη ενεργοποιηθεί.
https://www.admin.upatras.gr/node/1322
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.