JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα, μια απορία για την κάρτα σίτισης.
Στην αίτηση ζητάει να δώσουμε "ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ 2014 ΄Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014
ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ Ή ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ" αλλά στο gsis που έψαξα για το οικονομικό έτος 2014 έχει μόνο επιλογή για εκτύπωση "Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου". Το ίδιο πράγμα με το εκκαθαριστικό είναι αυτό;
Αν γράφει εισόδημα σου κάνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Moudy
Νεοφερμένος
Καλησπέρα, μια απορία για την κάρτα σίτισης.
Στην αίτηση ζητάει να δώσουμε "ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ 2014 ΄Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014
ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ Ή ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ" αλλά στο gsis που έψαξα για το οικονομικό έτος 2014 έχει μόνο επιλογή για εκτύπωση "Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου". Το ίδιο πράγμα με το εκκαθαριστικό είναι αυτό;
Για κοίτα αυτό εδώ μήπως και σε βοηθήσει..
Αν θέλεις να εκτυπώσεις την φορολογική δήλωση, πάτα το κουμπί PDF από κάτω.
Αν θέλεις να εκτυπώσεις το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, πάτα το άλλο κουμπί PDF από κάτω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω με αυτό λοιπόν και βλέπω. Ευχαριστώ παιδιάΑν γράφει εισόδημα σου κάνει.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
συμφωνα με την ημεραμηνια που υπαρχει στο προγραμμα σπουδων της σχολης μου, δηλωνουμε τα μαθηματα και κανουμε 'αιτησεις' για τα συγγραμματα 7 μερες μετα απο την εναρξη των μαθηματων. ειναι λογικο να συμβαινει αυτο, ή διαβαζω κατι λαθος;
Πολυ λογικο και μην εισαι σιγουρη οτι θα τα παρεις πολυ συντομα ειδικα αν εισαι σε μεγαλη σχολη γιατι πολλες φορες παιζουν ελλειψεις.
Moudy
Νεοφερμένος
η βεβαιωση εγγραφής απο το πανεπιστημιο είναι το πιστοποιητικό εγγραφής που μου εδωσαν κατα την εγγραφή μου ή όχι.και αν όχι τι πρέπει να κάνω??
Ναι...χωρίς να γνωρίζω πώς είναι τα πράγματα στο δικό σου Πανεπιστήμιο αλλά λογικά θα πρέπει να γράφει ''Βεβαίωση Σπουδών'':
''Βεβαιώνεται ότι ο τάδε, με αριθμό μητρώου τάδε, που έχει εγγραφεί την ημέρα τάδε ... βρίσκεται στο πανεπιστήμιο/τμήμα τάδε κλπ''
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Ομως αφησα κατι ασυνπληρωτο. Λετε να υπαρξει προβλημα; μου ειπαν οτι αυτα δεν τα κοιτανε καθολου.
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δν θα υπαρξει κπ προβλημα. μην ανησυχεις.Μια ερωτηση..πηγα σημερα για εγγραφη στο ιστορικο αρχαιολογικο,εδωσα ολα τα απαραιτητα χαρτια(ηλεκτρονικη αιτηση εγγραφης,απολυτηριο,βεβαιωση προσβασης) και μου εδωσαν να συμπληρωσω και καποια αλλα στοιχεια να συμπληρωσω οπως πχ ονομα,επαγγελμα γονεα κλπ.
Ομως αφησα κατι ασυνπληρωτο. Λετε να υπαρξει προβλημα; μου ειπαν οτι αυτα δεν τα κοιτανε καθολου.
αυτα δεν τα κοιτανε. ειναι για στατιστικους λογους.
gavroulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Είχα ρωτήσει και εγώ για βεβαίωση σπουδών και νομίζω θα την πάρουμε ηλεκτρονικά.Τους κωδικούς μου είχαν πει ότι θα τους ενεργοποιήσουν σε καμιά βδομάδα όταν πήγα(την Πέμπτη).Παιδιά ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Πήγα σήμερα για εγγραφή στο ΟΠΑ και ενώ είθισται κατά την εγγραφή να δίνεται βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία (από την μέχρι τώρα εμπειρία μου αυτό ξέρω), εμείς δεν λάβαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το τσακ-μπαμ της όλης διαδικασίας και η απουσία ελέγχου στα δικαιολογητικά. Απλά τα αραδιάσαμε και τα απαριθμήσαμε και τα βάλαμε σε φάκελο. Θα τα ελέγξουν αργότερα; Επίσης, γιατί μου αρνείται την εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (ενεργοποίηση), ενώ μας έδωσαν κωδικούς από το Κέντρο Υπολογιστών;
gavroulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
artemis1996
Νεοφερμένος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Πήγα σήμερα για εγγραφή στο ΟΠΑ και ενώ είθισται κατά την εγγραφή να δίνεται βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία (από την μέχρι τώρα εμπειρία μου αυτό ξέρω), εμείς δεν λάβαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το τσακ-μπαμ της όλης διαδικασίας και η απουσία ελέγχου στα δικαιολογητικά. Απλά τα αραδιάσαμε και τα απαριθμήσαμε και τα βάλαμε σε φάκελο. Θα τα ελέγξουν αργότερα; Επίσης, γιατί μου αρνείται την εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (ενεργοποίηση), ενώ μας έδωσαν κωδικούς από το Κέντρο Υπολογιστών;
Εμείς για να πάρουμε βεβαίωση, πρέπει να κάνουμε αίτηση ότι θέλουμε βεβαίωση και μας την δίνουν μέσα σε 3 μέρες περίπου.
Όσο για το πάσο,έχω κάνει ήδη την αίτηση και έχει εγκριθεί!
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς για να πάρουμε βεβαίωση, πρέπει να κάνουμε αίτηση ότι θέλουμε βεβαίωση και μας την δίνουν μέσα σε 3 μέρες περίπου.
Όσο για το πάσο,έχω κάνει ήδη την αίτηση και έχει εγκριθεί!
Hλεκτρονικα το εκανες και σε ποια διευθυνση?
gavroulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήρα σήμερα την ακαδημαϊκή ταυτότητα!
με γεια με γεια
evili
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.