art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβωςυποχρεωτικα ειναι. υποχρεωτικα δεν σημαινει οτι πρεπει να παρακολουθεις τις διαλεξεις. σημαινει οτι πρεπει να τα περασεις για να παρεις το πτυχιο. δεν καταλαβαινω γιατι ολοι τα μπερδευουν με τα εργαστηρια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
υπαρχουν υποχρεωτικα μαθημτα απλα δεν εχουν παρουσιες....στο ιστορικο αρχαιολογικο του απθ μονο τα φροντιστηρια(πτυχιακα) εχουν οριο απουσιων...οι υπολοιπες κατηγοριες μαθηματων δεν εχουν...αυτο που λεει η ναιφος για τα πεντε μαθημτα εννοει οτι σε καθε εξαμηνο στο τμημα μας πρεπει να δηλωσεις το λιγοτερο 5 μαθηματα στην ηλεκτρονικη σου δλωση(και το ανωτατο ειναι 8 μαθ. ανα εξαμηνο)
Τα φροντιστηρια αφορουν τους τελειοφοιτους,ετσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saktop
Νεοφερμένος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν με την αδερφή μου κλείσαμε για Νοέμβρη (6-11) εισιτήρια για Ρώμη ( 40 ευρώ πήγαινε έλα )
αλλά φοβάμαι μην έχω κάτι "σημαντικό" εκείνες της μέρες στην σχολή, πχ παρουσίαση ή κάτι τέτοιο.
Παρουσιάσεις κάνουμε απο το πρώτο έτος; Αν δεν πάω τι γίνεται ; (μη με κράξετε : | )
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Toσο φτηνά εισητήρια που τα βρήκες;;; H μόνη περίπτωση να χεις πρόβλημα είναι να υπάρχει κάποιο εργαστήριο που γίνεται κάθε βδομάδα. Για παρουσίαση πρέπει να ναι μάθημα που έχει εργασία που την παρουσιάζεις, αλλα δε νομίζω στο πρώτο εξάμηνο να χεις κατι τέτοιο. Συνήθως η παρουσίαση οταν υπάρχει, γίνεται λίγο πριν την εξεταστική, δηλαδή προς Γενάρη. Ο,τι είναι αλλωστε θα το ξέρεις απο πολύ νωρίς, οπότε και να τύχει μια στραβή το ρυθμίζεις με τον διδάσκοντα.
ουφ πάλι καλά !
ryanair , όχι και η καλύτερη επιλογή αλλά έχει πολύ φθηνά εισιτήρια!
buffon85
Δραστήριο μέλος
Χρειαζεται να εχουμε ακτινογραφια θωρακα για αν εγγραφουμε στη σχολη??
ακομα και αν καποια σχολη ζηταει κατι τετοιο (παλια ζητουσαν τωρα δεν ξερω τι γινεται) θα μπορεσεις να κανεις την εγγραφη σου κανονικα και να την πας αλλη μερα. αντιγραφο βεβαιωσης, απολυτηριου, ταυτοτητα, φωτογραφιες θες.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
ακομα και αν καποια σχολη ζηταει κατι τετοιο (παλια ζητουσαν τωρα δεν ξερω τι γινεται) θα μπορεσεις να κανεις την εγγραφη σου κανονικα και να την πας αλλη μερα. αντιγραφο βεβαιωσης, απολυτηριου, ταυτοτητα, φωτογραφιες θες.
οκ, αυτα τα εχω ηδη ετοιμα απλα ηθελα να το σιγουρεψω γιατι κατι τετοιο ακουγεται και αγχομαι
methexys
Τιμώμενο Μέλος
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το αντίγραφο που θέλει το έχεις επικυρωμένο που λέει;Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν σταματήσει να κάνουν επικυρώσεις.Σε ένα ΚΕΠ που είχα πάει πρόσφατα αυτό έλεγε...οκ, αυτα τα εχω ηδη ετοιμα απλα ηθελα να το σιγουρεψω γιατι κατι τετοιο ακουγεται και αγχομαι
Guest 892943
Επισκέπτης
Προφανώς τα πέντε απ' τα δέκα, όπως λες κι εσύ.να σε ρωτήσω κάτι, επειδή πέρνω δω και μία ωρα στο υπουργειο και δεν απαντάει κανείς.
η σχολή μου είχε στο α εξαμνο 5 μαθηματα και στο β άλλα 5 αυτό σημαίνει ότι εγώ θα πρέπει να έχω περάσει τα μισά δηλαδή 5 ναι?
πειράζει αν κάποιο από αυτά τα 5 το περάσω στην εξεταστική του φεβρουαρίου όταν θα είμαι Β ετος?
επειδη ειμαι απο μετεγραφη ενα μάθημα μου το αναγνώρισαν μετράει και αυτό έτσι?
Στη δεύτερη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω. Καλή ερώτηση, λογικά θα ισχύει αλλά δεν στο λέω με απόλυτη σιγουριά.
Για τις μεταγραφές δεν ξέρω τίποτα. Μερικές φορές ορισμένοι έχουν κάποια θεματάκια για να τους αναγνωριστούν μαθήματα, ενώ άλλα μαθήματα αναγνωρίζονται πιο εύκολα. Έχει να κάνει με τον καθηγητή, το πόσο κοινό ήταν το αντικείμενο των μαθημάτων...
Η σχολή τρώει όσο χρόνο θες εσύ να σου τρώει. Δεν μπορώ να σου πω περισσοτερα για να μη σου πω και καμμιά βλακεία.Έχω περάσει Ιστορία-Αρχαιολογία στο ΑΠΘ, τα υποχρεωτικά είναι 5, σκέφτομαι να πηγαίνω κάπου κάπου στη σχολή, και βασικά να αφιερώνω 4 μέρες στις πανελλήνιες και τις υπόλοιπες στη σχολή, το σπίτι κτλ..
Απλά αναρωτιόμουν αν γενικά η σχολή τρώει ΠΟΛΥ χρόνο ή όχι και τόσο..
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Το αντίγραφο που θέλει το έχεις επικυρωμένο που λέει;Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν σταματήσει να κάνουν επικυρώσεις.Σε ένα ΚΕΠ που είχα πάει πρόσφατα αυτό έλεγε...
Εχει πανω τη σφραγιδα του σχολειου... χρειαζεται κατι παραπανω?
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω θα σε γελάσω.Φωτοτυπία είναι οπότε έχεις την πρωτότυπη σφραγίδα πάνω;Κοίτα δεν τα πολυξέρω αυτά για αυτό ρωτάω,μη σε αγχώσω χωρίς λόγο.Εχει πανω τη σφραγιδα του σχολειου... χρειαζεται κατι παραπανω?
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω θα σε γελάσω.Φωτοτυπία είναι οπότε έχεις την πρωτότυπη σφραγίδα πάνω;Κοίτα δεν τα πολυξέρω αυτά για αυτό ρωτάω,μη σε αγχώσω χωρίς λόγο.
Μιλησα στο τηλ με τον διευθυντη του σχολειου και μου ειπε οτι, εφοσον εχει τη σφραγιδα, θεωρειται νομιμως κυρωμενο
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα και αν πρόκειται για φωτοτυπία;Μιλησα στο τηλ με τον διευθυντη του σχολειου και μου ειπε οτι, εφοσον εχει τη σφραγιδα, θεωρειται νομιμως κυρωμενο
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Ακόμα και αν πρόκειται για φωτοτυπία;
ναι
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουφ να σαι καλά έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.Ευχαριστώ!
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι...θεωρειται γνησιο/επικυρωμενο φωτοαντιγραφοΑκόμα και αν πρόκειται για φωτοτυπία;
buffon85
Δραστήριο μέλος
Πόσες φωτογραφίες θέλουν; Και αυτο το αντίγραφο βεβαίωσης που λετε, βεβαίωσης απο τι..; Οτι δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολη; Δεν το υπογράφουμε εκει αυτο;
σου εδωσαν στο σχολειο μια βεβαιωση προσβασης. εχει πανω τους βαθμους των μαθηματων των πανελληνιων.
πας το αντιγραφο αυτης της βεβαιωσης. το πρωτοτυπο το κρατας. (εγω για να δωσω πανελληνιες φετος χρειαστηκε να παω στο σχολειο το πρωτοτυπο του 2003 το οποιο και δεν επιστρεφεται και πλεον εχω σαν βεβαιωση την φετινη). στο σχολειο που πηγα μου εδωσαν αυτοι ετοιμο αντιγραφο της βεβαιωσης μου.
ναι την δηλωση οτι δεν εισαι εγγεγραμμενη σε αλλη σχολη σου την δινουν στην γραμματεια.
αυτη ειναι η βεβαιωση προσβασης
https://kesyp.flo.sch.gr/www/plugins/content/mavikthumbnails/thumbnails/520x485-images-stories-veveosi.jpg
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.