summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hue
Νεοφερμένος
-Αίτηση για εγγραφή.
-Τίτλος απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
-Τέσσερις (4) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
- Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης
(ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ).
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι εισαχθέντες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των οικείων σχολών.
Απο αυτα που αναφερεις ,ποια χρειαζεται να εχω εγω μαζι μου απο πριν και ποια μου δινουν εκεινη την ωρα στη σχολη;
Και απο αυτα που πρεπει να εχω μαζι μου,που τα βρισκω;(εκτος απο το απολυτηριο και τις φωτο)
buffon85
Δραστήριο μέλος
Απο αυτα που αναφερεις ,ποια χρειαζεται να εχω εγω μαζι μου απο πριν και ποια μου δινουν εκεινη την ωρα στη σχολη;
Και απο αυτα που πρεπει να εχω μαζι μου,που τα βρισκω;(εκτος απο το απολυτηριο και τις φωτο)
αιτηση στην σχολη, δηλωση πως δεν εισαι γραμμενος αλλου στην σχολη
απολυτηριο και βεβαιωση προσβασης σου εδωσαν στο λυκειο. πας αντιγραφα.
καλυτερα να εχεις και μια φωτοτυπια ταυτοτητας, ποτε δεν ξερεις, παντα ειναι χρησιμη.
Vagelarios
Νεοφερμένος
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προαιρετικές είναι απ'οτι ξέρω,δεν θα στις ζητήσει κανείς.Ξέρετε αν χρειαζονται εξετάσεις πχ ακτινογραφίες για την εγγραφή;;
xristos_mpor
Νεοφερμένος
θα λιωνεις στο τιτσου..Παιδιά, μήπως έχει κανεις να προτεινει καμια ιδεα για να περνάει η ώρα στα κενά (3ωρα) μεταξύ των μαθημάτων της σχολής μου?
Jolene
Νεοφερμένος
Παιδια να σας ρωτήσω :θα ειμαι καλυμμένος στο πανεπιστήμιο με ipad ή θελω οπωσδήποτε πισι-λάπτοπ (υπαρχουν στο ipad εφαρμογές για παρουσιάσεις και word νομίζω εσείς τι γνώμη έχετε ( πέρασα ΜΜΕ ΕΚΠΑ αν εχει σημασία )
Κομπλέ το ipad..παρε και εναν εκτυπωτή με e-print και θα εισαι οκ!!
Τι ώρες περίπου γίνονταΙ τα μαθήματα; το πρωί ή και απόγευμα;; επίσης είναι καθημερινά;;
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον έχω χάσει για αυτό ρωτάω.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το φαγητο στη λεσχη τι παιζει;; πρεπει να κανουμε αιτηση; ποσο πληρωνουμε την ημερα;
Ποιότητα: Μετριότατη
Διαθεσιμότητα: Κλειστή atm, πέρσι είχε ανοίξει πολύ αργά.
Κόστος: Προς το παρόν δωρεάν.
Η λέσχη λειτουργεί μέσω εργολαβίας και εισάγονται εισοδηματικά κριτήρια έως κάποιο όριο που μπορείς να τρως τσαμπέ, και τότε βγάζεις κάρτα σίτισης.
.. Ή πολύ απλά αδιαφορείς επιδεικτικά για αυτόν που έχουν πόρτα και σου ζητάει κάρτα ή πάσο και πηγαίνεις κανονικά στη διανομή που θες.
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχουν και τα σκουπίδια εκτός από την ανακύκλωσηδεν ειναι ακριβως φοιτητικη απορια αλλα δεδομενου οτι πρεπει να αδειασω την βιβλιοθηκη για να βαλω τα νεα βιβλια , ξερετε αν υπαρχει καμια εταιρια που να τα παιρνει και να δινει τιποτα κουπουνια; γιατι εχω παραααα πολλα βιβλια, απο το γυμνασιο ακομα που δεν τα θελω, κι αν υπαρχει αλλη λυση εκτος απο την ανακυκλωση...οικονομικη κριση εχουμε χαχαχαχαχαχαχα
Σου βρήκα μια λύση δεν πιστεύω να έχεις παράπονο;
Συγνώμη που δεν λέω κάτι ουσιαστικό αλλά δεν κρατιόμουν να μη σχολιάσω.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι δεν σου χρειάζεται πουθενά,κατά την εγγραφή θα σου δώσουν κάποιους κωδικούς για το e-class και την e-γραμματεία,να τους φυλάξεις σαν τα μάτια σου!Δεν πιστεύω να χρειάζεται κάπου ο κωδικός που είχαμε φτιάξει εμείς για το μηχανογραφικό ; Δεν μιλάω για τον κωδικό που είναι στο δελτίο υποψηφίου, αλλά για αυτόν που τον φτιάξαμε μόνοι μας ή μας τον έδωσαν έτοιμο στο σχολείο.
Τον έχω χάσει για αυτό ρωτάω.
Juggernaut
Νεοφερμένος
Απο τοτε που ειχαν βγει τα αποτελεσματα που περασε ο καθενας , επειδη δεν ειχα γυρισει σπιτι απο διακοπες , δεν εκανα καμια ενεργεια , γι'αυτο ρωταω. Το μονο που εκανα ειναι να μπω στη σελιδα του υπουργειου να δω που περασα , τιποτα αλλο
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειναι ακριβως φοιτητικη απορια αλλα δεδομενου οτι πρεπει να αδειασω την βιβλιοθηκη για να βαλω τα νεα βιβλια , ξερετε αν υπαρχει καμια εταιρια που να τα παιρνει και να δινει τιποτα κουπουνια; γιατι εχω παραααα πολλα βιβλια, απο το γυμνασιο ακομα που δεν τα θελω, κι αν υπαρχει αλλη λυση εκτος απο την ανακυκλωση...οικονομικη κριση εχουμε χαχαχαχαχαχαχα
τι κουπόνια να πάρεις, πρώτα απ' όλα αυτά τα βιβλία τα βρίσκεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία με λίγα ευρώ, σιγά τα αντικείμενα αξίας..
Αν δε τα θες δόστα στο σχολείο σου να υπάρχουν άχρηστα δε θα πάνε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.