Elef8eria_Ad
Νεοφερμένος
Τηλέφωνο δεν έχει δώσει? Εμας ένας που ζει γενικά σε άλλο σύμπαν είχε αργήσει μια φορά και για πλάκα πήραμε τηλέφωνο στο γραφείο του να δουμε αν είναι εκεί αλλιώς να μην περιμένουμε. Δεν απάντησε αλλά το βράδυ που φεύγαμε πήρε τηλέφωνο τη φίλη μου που τον είχε πάρει και της λέει : Ναι, γεια σας Λέγομαι.... και είμαι καθηγητής στην τάδε σχολή. Καλέσατε τον αριθμό του γραφείου μου νωρίς το απόγευμα. Τι θέλατε?
Στα μειλ δεν απαντάει, βαθμολογίες κάνει να βγάλει 3 μήνες αλλά στο τηλέφωνο συνεπέστατος! Κάνε κ εσύ μια δοκιμή
Ρε συ ντρεπομαι λιγακι να παρω τηλεφωνο..Δεν εχω τοσο θαρρος με καθηγητη πανεπιστημιου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ρε συ ντρεπομαι λιγακι να παρω τηλεφωνο..Δεν εχω τοσο θαρρος με καθηγητη πανεπιστημιου..
Νταξ αμα δεν γίνεται να τον βρεις αλλιώς όμως? Πιο εύκολο είναι να σκάσεις μύτη στο γραφείο του παρά να του πεις οτι έχεις να πεις τηλεφωνικώς και να κάνεις τη δουλειά σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Παιδια καλησπερα! Εχω ενα προβληματακι και θα χαιρομουν αν μπορουσατε να με βοηθησετε. Βγηκε η βαθμολογια απο ενα μαθημα και ο καθηγητης δεν εχει περασει την δικη μου βαθμολογια.Απευθυνθηκα στην γραμματεια και μου ειπαν να στειλω e-mail στον καθηγητη.Του εχω στειλει δυο mail και δεν εχει δωσει κανενα σημειο ζωης. Εντωμεταξυ αγχωνομαι γιατι σημερα κλεινουν οι δηλωσεις μαθηματων.Απο την σχολη μας ειπαν να δηλωσουμε και τα μαθηματα για τα οποια δεν εχει βγει ακομα βαθμολογια και οταν βγουν το συστημα θα ενημερωθει μονο του σε περιπτωση που τα εχουμε περασει.Αν κλεισει ομως το συστημα γινεται να περαστει βαθμος? Δεν θελω να μεινω εκτος ειδικα αν εχω περασει το μαθημα. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?
Ωρες συνεργασίας δεν έχει;
Elef8eria_Ad
Νεοφερμένος
Νταξ αμα δεν γίνεται να τον βρεις αλλιώς όμως? Πιο εύκολο είναι να σκάσεις μύτη στο γραφείο του παρά να του πεις οτι έχεις να πεις τηλεφωνικώς και να κάνεις τη δουλειά σου?
Οντως εχεις δικιο.Το θεμα μου ομως ειναι οτι σημερα κλεινουν οι δηλωσεις και αυριο που θα παρω μπορει να ειναι αργα. Αυτο με αγχωνει.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Οντως εχεις δικιο.Το θεμα μου ομως ειναι οτι σημερα κλεινουν οι δηλωσεις και αυριο που θα παρω μπορει να ειναι αργα. Αυτο με αγχωνει.
Μη σε απασχολεί με τις δηλώσεις μαθημάτων. Αν κλείσουν οι δηλώσεις, τότε μίλησε στον σύλλογο φοιτητών για να προωθήσουν το αίτημά σου στην ΓΣ καθηγητών. Εφόσον δεν ευθύνεσαι εσύ, τότε μη φοβάσαι
Guest 892943
Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι αγχώθηκες θα σου πω τι είχε γίνει με μένα: είχα περάσει ένα μάθημα αλλά δεν μου πέρναγαν το βαθμό γιατί ταχα μου χρωστούσα ένα εργαστήριο. Όταν τους έδειξα την υπογραφή ότι είχα παρακολουθήσει το εργστήριο, μου είπαν όλα οκ κι ότι θα έστελναν το βαθμό στη γραμματεία να τον περάσει. Αλλά η γραμματεία ήταν κλειστή λόγω απεργίας. Να μη στα πολυλογώ, η γραμματεία άνοιξε μετά από 2 μήνες και ο βαθμός περάστηκε τότε. Που τότε δεν ήταν καν περίοδος δηλώσεων μαθημάτων. Δεν ξέρω πόση σχέση έχει η περίπτωσή μου με τη δική σου πάντως αν είναι έτσι όπως τα λες, θα σου πρότεινα να μην αγχώνεσαι και να πάρεις τον καθηγητή τηλέφωνο - τι ντρέπεσαι μωρέ! Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο σε 3 διαφορετικούς καθηγητές του εργαστηρίου για να καταλάνω γιατί δεν είχε περαστεί ο βαθμός κι δεν μου 'παν τίποταΟντως εχεις δικιο.Το θεμα μου ομως ειναι οτι σημερα κλεινουν οι δηλωσεις και αυριο που θα παρω μπορει να ειναι αργα. Αυτο με αγχωνει.
Elef8eria_Ad
Νεοφερμένος
Μη σε απασχολεί με τις δηλώσεις μαθημάτων. Αν κλείσουν οι δηλώσεις, τότε μίλησε στον σύλλογο φοιτητών για να προωθήσουν το αίτημά σου στην ΓΣ καθηγητών. Εφόσον δεν ευθύνεσαι εσύ, τότε μη φοβάσαι
Ουφ! Ενταξει τοτε! Σ'ευχαριστω πολυ!
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Υπάρχει μήπως κάποιος ή κάποια που να έχει αναλάβει πτυχιακή εργασία στη σχολή του, για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα σε pm; Είμαι τρίτο έτος φιλολογίας και δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση από το Τμήμα μου για του χρόνου και ούτε προβλέπεται να υπάρξει. . . . . .
Ευχαριστώ!
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
Με του φοιτητές από μετεγγραφή τι γίνεται με τα συγγράμματα? Τα επιστρέφουν και παίρνουν της νέας σχολής?
Οι μετεγγραφέντες φοιτητές που έχουν επιλέξει συγγράμματα από το τμήμα προέλευσης έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εκ νέου στο τμήμα υποδοχής. Δεν δικαιούνται να πάρουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα που έχουν περάσει στο τμήμα προέλευσης και τους αναγνωρίζονται στο τμήμα υποδοχής οπότε απαλλάσσονται από τη εξέτασή τους.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Οι μετεγγραφέντες φοιτητές που έχουν επιλέξει συγγράμματα από το τμήμα προέλευσης έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εκ νέου στο τμήμα υποδοχής. Δεν δικαιούνται να πάρουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα που έχουν περάσει στο τμήμα προέλευσης και τους αναγνωρίζονται στο τμήμα υποδοχής οπότε απαλλάσσονται από τη εξέτασή τους.
ευχαριστώ πολύυ
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
θελω να ρωτησω για τα μαθηματα ποιησης που εχω στη σχολη, αν ξερετε που μπορω να βρω βιβλια που να περιεχουν σχολια για τα ποιηματα που κανουμε γιατι μονο οι αποσπασματικες σημειωσεις που εχω απο τις παρακολουθησεις ισως δεν αρκουν για τις εξετασεις. Για παραδειγμα, εχουμε κανει το ποιημα του Καρυωτακη ''Ο Μιχαλιος'', απο που μπορω να βρω την αναλυση; Ευχαριστω εκ των προτερων!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Δε ξερει κανεις????
ψαχνεις στο ιντερνετ.
αν δεν μπορεις να βρεις αναλυση για το ποιημα, διαβαζεις για τον ποιητη και διαβαζεις αναλυσεις αλλων ποιηματων του. αυτο θα σε βοηθησει σιγουρα.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
Μπορει καποιος να μου στειλει μια μελετη την χρειαζομαι για το μεταπτυχιακο και δεν μπορω να εισελθω στο dspace του πανεπιστημιου μακεδονιας καθως ειμαι Αθηνα.
Η μελετη ειναι με τιτλος ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ απο την ICAP και βρισκεται στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη του Παν.Μακεδονιας
https://dspace.lib.uom.gr/ldap-login
Εαν διαβαζει καποιος απο το Παμακ παρακαλω δωστε ενα λεπτο να μου τη στειλετε γιατι με επειγει!
Το μειλ μου ειναι yorgosasim@gmail.com
marina.
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.