RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
μπορεί να δηλωνει ολα όσα δεν έχει περάσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Όταν κάποιος είναι τρίτο-τέταρτο έτος αλλά χρωστάει πολλά από τα προηγούμενα, στις δηλώσεις μαθημάτων
μπορεί να δηλωνει ολα όσα δεν έχει περάσει?
Στην δήλωση χειμερινού εξαμήνου δηλώνει όσα χρωστάει από τα χειμερινά εξάμηνα, και αντίστοιχα με την δήλωση του εαρινού.
MelinaMelinaki
Νεοφερμένος
Αν κάποιος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα και μπορεί να μου πει τι να κάνω θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ
Συνημμένα
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Elef8eria_Ad
Νεοφερμένος
Πέρασα απαλλακτικό τεστ στα Αγγλικά. Τώρα πρέπει να τα βάλω στη δήλωση μαθημάτων ή όχι? Κάποιοι λένε ότι και να μην έχεις απαλλαχθεί δεν τα δηλώνεις γιατί δεν μετράνε στο πτυχίο και κάποιοι άλλοι τα έχουν δηλώσει... Μπερδεύτηκα
Πηρα και γω απαλλακτικο και μου ειπαν να το δηλωσω.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
Severous
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_stav
Νεοφερμένος
Ρε παιδια απο αλλα πανεπιστημια σας ζητανε και σας να καταχωρησετε τον ΑΜΚΑ σας; Τι πατατα ειναι αυτη που απαιτειται για να ολοκληρωσουμε την εγγραφη μας για το χειμερινο εξαμηνο; Και γενικα, τι χρειαζεται ο ΑΜΚΑ;
χαχαχαχαχα!! Ελα ντε? αυτο αφου είναι για τους γιατρούς! Τι τους ενδιαφέρει? μου έκανε και εμένα εντύπωση και όταν το ρώτησα στην γραμματεία δεν πηρα πειστική απάντηση!
Πέρσι είχα πάρει αναβολή απο το στρατό και φέτος άλλαξα σχολή. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο φέτος ή ισχύει κανονικά η περσινή αναβολή; Πρέπει μήπως να δηλώσω οτι άλλαξα σχολή;
περισυ ακριβώς το ίδιο και με μένα! Ενώ είχα αναβολή απο ΤΕΙ (λόγω επανάληψη πανελληνίων) πηρα το χαρτί της αναβολης απο την γραμματεια του καινουριου πανεπιστημιου (ΑΕΙ). Ε και μόλις πηγα στα ΚΕΠ είπα στην κοπέλα οτι τυγχάνω ήδη αναβολής απο ΤΕΙ και η ίδια πηρε στη στρατολογία στην Θεσσαλονικη τηλεφωνο και της είπαν οτι δεν χρειάζεται να τα καταθέσω ξανά απλά μόλις κληθώ για κατάταξη στο στρατό να έχω τα απαραίτητα δικαιολογητικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Severous
Νεοφερμένος
περισυ ακριβώς το ίδιο και με μένα! Ενώ είχα αναβολή απο ΤΕΙ (λόγω επανάληψη πανελληνίων) πηρα το χαρτί της αναβολης απο την γραμματεια του καινουριου πανεπιστημιου (ΑΕΙ). Ε και μόλις πηγα στα ΚΕΠ είπα στην κοπέλα οτι τυγχάνω ήδη αναβολής απο ΤΕΙ και η ίδια πηρε στη στρατολογία στην Θεσσαλονικη τηλεφωνο και της είπαν οτι δεν χρειάζεται να τα καταθέσω ξανά απλά μόλις κληθώ για κατάταξη στο στρατό να έχω τα απαραίτητα δικαιολογητικά!
Ευχαριστώ! Αλλά ποιά δικαιολογητικά εννοείς;
panagiotis_stav
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ! Αλλά ποιά δικαιολογητικά εννοείς;
τωρα τι να σου πώ δεν ξέρω! θα φανεί όταν με το καλό έρθει το χαρτί! είναι λιγο νωρις τώρα! φαντάζομαι τιποτα χαρτιά θα ειναι που να πιστοποιούν οτι ήμουν φοιτητης και ειχα αναβολη!
Severous
Νεοφερμένος
Ωραία άρα δεν κάνω κάτι τώρα! Ευχαριστώ πολύ!τωρα τι να σου πώ δεν ξέρω! θα φανεί όταν με το καλό έρθει το χαρτί! είναι λιγο νωρις τώρα! φαντάζομαι τιποτα χαρτιά θα ειναι που να πιστοποιούν οτι ήμουν φοιτητης και ειχα αναβολη!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αν παω στη γραμματεία, θα μου δώσουν ξανά τους κωδικούς;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα ετσι οπως το βλεπω δεν εχεις καμια αλλη επιλογη απο το να πας στη γραμματειαΠαιδιά εμείς απο σήμερα δηλώνουμε μαθήματα και συγγράμματα για τη σχολή. Το θέμα είναι οτι έχω χάσει το χαρτί με το username και το password.
Αν παω στη γραμματεία, θα μου δώσουν ξανά τους κωδικούς;
τωρα για το τι θα κανουν
ισως να εχουν ξυπνησει απο το αλλο πλευρο
who knows?....
ναι πιθανοτατα θα στο δωσουν μην ανησυχεις
cha0s
Περιβόητο μέλος
κοιτα ετσι οπως το βλεπω δεν εχεις καμια αλλη επιλογη απο το να πας στη γραμματεια
τωρα για το τι θα κανουν
ισως να εχουν ξυπνησει απο το αλλο πλευρο
who knows?....
ναι πιθανοτατα θα στο δωσουν μην ανησυχεις
Οχι, στάνταρ θα με εξυπηρετήσουν. Είναι μια καλή κυρία στη γραμματεία και πάντα σε ότι θέλουμε μας βοηθάει.
Το θέμα είναι χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο; Μια κοπελιά μου είχε πει οτι πρέπει να κάνω υπεύθυνη δήλωση οτι έχω χάσει τους κωδικούς, μια άλλη μου είπε οτι δεν ισχύει αυτό
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
γραμματεια και ξερο ψωμι σε αυτες τις περιπτωσειςΟχι, στάνταρ θα με εξυπηρετήσουν. Είναι μια καλή κυρία στη γραμματεία και πάντα σε ότι θέλουμε μας βοηθάει.
Το θέμα είναι χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο; Μια κοπελιά μου είχε πει οτι πρέπει να κάνω υπεύθυνη δήλωση οτι έχω χάσει τους κωδικούς, μια άλλη μου είπε οτι δεν ισχύει αυτό
θα εχουν εκει υπευθυνες δηλωσεις εαν θελεις παρε και μια απο το βιβλιοπωλειο (οχι)
θα σου πουν ο,τι χρειαζεται να κανεις εκει don't worry be sunny
Tzwrtzinakwst
Νεοφερμένος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.teiath.gr/userfiles/eadsa_web_admin/documents/FEK-227-19_10_2006.pdfΓεια σας παιδια!μολις εδωσα πανελληνιες και περασα διακοσμητικη αθηνας!
Άρθρο 4
1. Μετονομάζονται :
α. Το Τμήμα Διακοσμητικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας σε Τμήμα
Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδια−
σμού Αντικειμένων.
Το 2006 άλλαξε όνομα οπότε εσύ ή το 2005 πέρασες εκεί ή πιο παλιά?
κοιταξα για σπουδες στην αγγλια αλλα ενημερωθηκα πως ενα ισαξιο πτυχιο με το ελληνικο διαρκει 7 χρονια περιπου
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.