Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ρε παιδια,εσεις που ξεκινησατε μαθηματα στη σχολη αυτη τη βδομαδα,βαριεστε και εσεις να διαβασετε?εγω δεν εχω καθολου ορεξη.λεω να το αναβαλλω 2 ημερες ακομα.εχω να κατσω κανονικα να διαβασω απο τις 30 μαιου,πριν το αοθ.οσο να ναι 4,5 μηνες ειναι αρκετοι για να συνηθισεις σε κατι
Τι να διαβάσεις από την πρώτη εβδομάδα, καλά καλά ούτε βιβλία δεν πήρες ακόμα!
Ήμαρτον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια,εσεις που ξεκινησατε μαθηματα στη σχολη αυτη τη βδομαδα,βαριεστε και εσεις να διαβασετε?εγω δεν εχω καθολου ορεξη.λεω να το αναβαλλω 2 ημερες ακομα.εχω να κατσω κανονικα να διαβασω απο τις 30 μαιου,πριν το αοθ.οσο να ναι 4,5 μηνες ειναι αρκετοι για να συνηθισεις σε κατι
Εγω δεν αρχισα να γραφω σημειωσεις ακομα καλα καλα...για τι διαβασμα μιλας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να διαβάσεις από την πρώτη εβδομάδα, καλά καλά ούτε βιβλία δεν πήρες ακόμα!
Ήμαρτον...
ναι αλλα οπως και να το κανουμε αλλο πολυτεχνειο,αλλο ιατρικη,η διαφορα δυσκολιας ειναι δεδομενη.χαχαχαχα,πλακα κανω δεν νομιζω να παρεξηγησες.ξερεις ,δεν θελω να τα αφησω και μετα να μαζευονται,αλλα ενταξει,εχεις δικαιο ακομη πρωτη βδομαδα ειναι.παντως,βιβλια ξερεις απο ποτε δηλωνουμε?
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ναι αλλα οπως και να το κανουμε αλλο πολυτεχνειο,αλλο ιατρικη,η διαφορα δυσκολιας ειναι δεδομενη.χαχαχαχα,πλακα κανω δεν νομιζω να παρεξηγησες.ξερεις ,δεν θελω να τα αφησω και μετα να μαζευονται,αλλα ενταξει,εχεις δικαιο ακομη πρωτη βδομαδα ειναι.παντως,βιβλια ξερεις απο ποτε δηλωνουμε?
Όχι νταξ, δεν παρεξηγώ λέμε. Αλλά θεωρώ ότι αν δεν έχεις μια βάση και ένα σημείο αναφοράς, είναι σαν να μην διαβάζεις (πού ξέρεις τι λάθος θα έχεις κάνει στην σημείωση και τι απορία θα σου δημιουργηθεί χωρίς να μπορείς να ανατρέξεις κάπου?). Και νταξ δεν είπα να διαβάσεις μια βδομάδα πριν την εξεταστική, αλλά και σε ένα μήνα από τώρα να αρχίσεις ο χρόνος είναι υπεραρκετός. Ανακάλυψε την φοιτητική ζωή και τα στέκια τώρα που μπορείς! Άμα δυσκολέψουν τα πράγματα στα άλλα έτη θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που στο πρώτο εξάμηνο ξεκίνησες από τόσο νωρίς διάβασμα.
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι νταξ, δεν παρεξηγώ λέμε. Αλλά θεωρώ ότι αν δεν έχεις μια βάση και ένα σημείο αναφοράς, είναι σαν να μην διαβάζεις (πού ξέρεις τι λάθος θα έχεις κάνει στην σημείωση και τι απορία θα σου δημιουργηθεί χωρίς να μπορείς να ανατρέξεις κάπου?). Και νταξ δεν είπα να διαβάσεις μια βδομάδα πριν την εξεταστική, αλλά και σε ένα μήνα από τώρα να αρχίσεις ο χρόνος είναι υπεραρκετός. Ανακάλυψε την φοιτητική ζωή και τα στέκια τώρα που μπορείς! Άμα δυσκολέψουν τα πράγματα στα άλλα έτη θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που στο πρώτο εξάμηνο ξεκίνησες από τόσο νωρίς διάβασμα.
Ok,ευχαριστω για τις συμβουλες.
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω ρε , 4,5 μήνες χωρίς διάβασμα. Τόσο πολύ καθόμαστε αδρανείς ;
Εμάς ,που πάμε για 5ο μήνα (χωρίς διάβασμα ), θα μας φανεί ακόμα πιό περίεργο.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δανειστείτε τίποτα από την βιβλιοθήκη.
Αλλα βεβαια 5 μηνες κατσιο τους φαινονται πολλοι!
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δανειστείτε τίποτα από την βιβλιοθήκη.
Ποια αυτή που είναι κλειστή ;
Ροβερτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πραγματι , η αδρανεια και η νωθροτητα ισως ειναι καταστασεις που βιωνουμε αρκετοι απο εμας...Πω ρε , 4,5 μήνες χωρίς διάβασμα. Τόσο πολύ καθόμαστε αδρανείς ;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ποια αυτή που είναι κλειστή ;
Δεν ήξερα ότι είναι κλειστή.
Ένιγουέι, υπάρχουν ΤΟΣΑ πράγματα να κάνεις για να μην κωλοβαράς (και δεν εννοώ μόνο κλαμπάκια και μπουζούκια). Στην Αθήνα βρίσκεστε, όχι στην Ορεστιάδα να βαράτε μύγες, for god's sake!
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ήξερα ότι είναι κλειστή.
Ένιγουέι, υπάρχουν ΤΟΣΑ πράγματα να κάνεις για να μην κωλοβαράς (και δεν εννοώ μόνο κλαμπάκια και μπουζούκια). Στην Αθήνα βρίσκεστε, όχι στην Ορεστιάδα να βαράτε μύγες, for god's sake!
Εννοείται !! Το taekwondo συμπεριλαμβάνεται σε αυτά.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Εαν δεν μετρανε στο πτυχιο λογικα δεν χρειαζεται να τα δηλωσεις...Πέρασα απαλλακτικό τεστ στα Αγγλικά. Τώρα πρέπει να τα βάλω στη δήλωση μαθημάτων ή όχι? Κάποιοι λένε ότι και να μην έχεις απαλλαχθεί δεν τα δηλώνεις γιατί δεν μετράνε στο πτυχίο και κάποιοι άλλοι τα έχουν δηλώσει... Μπερδεύτηκα
kambana
Δραστήριο μέλος
Έχω ενεργοποιήσει τον ιδρυματικό μου λογαριασμό, μπαίνω κανονικά στο webmail, μπορώ να στείλω e-mail, αλλά δεν τα λαμβάνω. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Έχω κάνει προώθηση στο κανονικό μου mail. Λέτε να φταίει αυτό;
Εντάξει το έλυσα τ πρόβλημα. Τελικά έφταιγε η προώθηση.
δυσκολα στο να προσαρμοστεις,αλλα απολαυσε αλλο λιγο τις διακοπες σου
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.