Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ασυμβιβαστος119
Νεοφερμένος
Εγω εβαλα τον κωδικο που ειχαμε στις πανελλαδικες στο καρτελακι..βεβαια η γραμματεια ουτε που τα κοιταξε αυτα..μας εδωσε τα χαρτια να τα συμπληρωσουμε στο σπιτι και την επομενη μερα σε 5' το πολυ ειχαμε τελειωσειΣτην αιτηση δηλωση που συμπληρωνουμε για την εγγραφη στη σχολη ζηταει τον αριθμο του δελτιου επιτυχιας.τι απανταμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hobo
Νεοφερμένος
staza13
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Θα προτεινα να μην πατε ουτε σημερα ουτε ποτε.Θα παει κανεις σημερα στην γενικη κοινωνιολογια (νομικη απθ)?
staza13
Νεοφερμένος
Και να τι να επιλεξουμε? Στοιχεία Οικονομικής Επιστήμης η Στοιχεία Δημόσιας Οικονομικής?Θα προτεινα να μην πατε ουτε σημερα ουτε ποτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Κοιτα δεν ξερω αν ειναι ετσι και στη θεσσαλονικη αλλα αθηνα μπορουμε να παρουμε επιλογης και απο αλλα ετη...εγω στο 1ο εξαμηνο ειχα παρει ανακριτικη.Και να τι να επιλεξουμε? Στοιχεία Οικονομικής Επιστήμης η Στοιχεία Δημόσιας Οικονομικής?
μιχαελα45
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
γινεται να ξαναδωσω με το 10% και να δωσω μονο ειδικα μαθηματα τα οποια δεν τα εδωσα περυσι?
Όχι.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφανως και μπορουν.Οταν εννοεις οτι δεν εισαι εγγεγραμμενη εννοεις δεν εχεις κανει ανανεωση της εγγραφης ή εχεις διαγραφει με αιτηση σου;
Τα στοιχεια σου παντως λογικα εχουν κρατηθει.Παντα παιζει ρολο η εκαστοτε γραμματεια..
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ονομα σου υπαρχει ακομα στη σχολη,απλα φαινεται οτι δεν δηλωνεις μαθηματα κλπ..κατι σαν φαντασμα.Το χω δει σε πολλες σχολες να συμβαινει,αφορα κυριως φοιτητες που δεν εμφανιζονται για ετη!
Ειναι πολυ πιθανον λοιπον να σε εξυπηρετησουν :Ρ
Υγ στην ελλαδα μην υποθετεις τιποτα.Θα εκπλαγεις
hobo
Νεοφερμένος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Ό,τι σε βολεύει. Οι περισσότεροι αγοράζουν μεμονωμένους κώδικες επειδή δεν απαιτούνται στο α' έτος όλοι όσοι περιέχονται σε έναν πολυκώδικα και λόγω κόστους. Άλλοι, όπως κι εγώ, αγόρασαν πολυκώδικα. Ούτε εγώ χρειάστηκα στο πρώτο έτος όλους τους επιμέρους κώδικες που περιέχονταν, αλλά αν διάβαζα κάποιο σύγγραμμα που είχε παραπομπή σε ορισμένους από αυτούς ή πήγαινα σε ένα σεμινάριο διάβαζα και τα άρθρα από περιέργεια. Είναι πιο ογκώδης φυσικά από έναμεμονωμένο κώδικα, αλλά πλέον έχουν δείκτη για να τσεκάρεις τη σελίδα και φυσικά ο κατάλογος των περιεχομένων είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικός.Τι ειναι καλυτερο να αγορασω τον πολυκωδικα η μεμονομενους κωδικες; προκειται για νομικη ερωτηση οποτε οποιος δυναται να βοηθησει ας το κανει επειδη πρεπει να αποφασισω μεχρι αυριο.
hobo
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Έχω μια παράξενη απορία. Λοιπόν. Σπούδασα στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007. Έχω ένα πιστοποιητικό με την αναλυτική βαθμολογία μου από τότε, αλλά αναγράφονται μόνο οι δ.μ. του κάθε μαθήματος κι όχι τα ects. Απ΄ό,τι κατάλαβα μελετώντας τον οδηγό σπουδών που έχουν αναρτημένο στην ιστοσελίδα του τμήματος, 1 δ.μ. δεν αντιστοιχεί απαραίτητα σε 1 ects. Εγώ, όμως, χρειάζομαι τις πληροφορίες για τα ects του κάθε μαθήματος, για να μου αναγνωρίσουν σωστά τα μαθήματα στο εξωτερικό, στη σχολή που τελειώνω σε ένα μήνα! Και πλέον, όπως είναι λογικό, δεν είμαι εγγεγραμμένη στο ΑΠΘ. Ξέρετε αν μπορεί η γραμματεία να βρει τα στοιχεία μου και να μου στείλει την καινούρια αναλυτική με την αντιστοιχία των δ.μ. και των ects;
Μπορείς να βρεις τις πιστωτικές μονάδες ECTS οποιουδήποτε προγράμματος σπουδών του ΑΠΘ από τον e-οδηγό σπουδών.
https://qa.auth.gr/el/studyguide
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Kι εγω πολυκωδικα εχω, ωστοσο να ξερεις οτι δεν ειναι και τρελα χρηστικος για να τον κουβαλας καθε μερα μαζι σου, καθ οτι προκειται για ογκολιθο. Ωστοσο εχει πολλα πλεονεκτηματα, και βασικα κανει 40 ευρω, οποτε συμφερει καλυτερα απ το να παρεις μεμονωμενους κωδικες, απο οικονομικη αποψη. Απλα ρισκαρεις να αλλαξει καποιο απ τα επιμερους νομοθετηματα του πολυκωδικα και να σου ειναι πλεον σχετικα αχρηστο να το διαβασεις απο εκει.Ευχαριστω πολυ μαλλον θα παρω και εγω πολυκωδικα.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ΄ευχαριστώ πολύ! Όσα βρήκα στο internet ψάχνοντας παλαιότερους οδηγούς σπουδών, τα βρήκα και τον e-οδηγό που παρέθεσες. Αλλά δύο μαθήματα επιλογής δεν μπορώ να τα βρω με τίποτα. :/Μπορείς να βρεις τις πιστωτικές μονάδες ECTS οποιουδήποτε προγράμματος σπουδών του ΑΠΘ από τον e-οδηγό σπουδών.
https://qa.auth.gr/el/studyguide
Όπως και να ΄χει, είναι πολύ handy αυτή η σελίδα!
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.