Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα αφορολόγητα (μεικτά) νομίζω.
Μεικτα, οπως τα λεει ο γκρεγκορι!
Γαμώτο! Και εγώ νόμιζα πως αυτός που με χαρακτήρισε ως μη δικαιούχο έσφαλε. :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595
Νεοφερμένος
ποτε αρχιζεται?
Την Τριτη κανονικα αλλα εγω αρχιζω την Τεταρτη,την Τριτη δεν εχω καποιο μαθημα!!
Δεν ειμαστε πολλλοι 126 ατομα εχει παρει φετος !!! Ειναι και επαρχια..... λογικα μετα καμια 80αρια θα ειμαστε δε νομιζω να πανε ολοι. Ηδη καποια ατομα που περασαν στο Ιστορικο θα ξαναδωσουν, μονο για εγγραφη πηγαν!!!Λογικα το προγραμμα θα ειναι για ολα τα τμηματα....Μαλλον καποια μαθηματα θα τα εχει διπλα...
Θα σας χωρησουν σε 2 τμηματα μαλλον, γιατι δε γινεται ολοι οι πρωτοετεις να παρακολουθειτε μαζι...Που θα χωρεσετε;;
Όχι φυσικά και δεν θα κάνεις μάθημα 12 ώρες συνεχόμενες. Θα σπάει σε επιμέρους ώρες πχ 9-10, 13-15,19-21.
Μονο τεταρτη και δευτερα ειναι ετσι οι υπολοιπες ειναι πολυ καλυτερα!!! Τριτη ας πουμε δεν εχω τιποτα!! παντως εχω μπερδευτει....θα δειξει!!
Δε χρειαζεται να εισαι εκει συνεχεια..Στις θεωριες,δεν υπαρχουν απουσιες..Βεβαια ειναι νωρις..Με το καιρο, θα γνωρισεις συμφοιτητες και θα ανταλλασετε σημειωσεις..Εσυ δηλαδη θα πηγαινεις στα μαθηματα που μπορεις να πηγαινεις..Αλλα παιδια, σε αλλες θεωριες..Και θα ανταλλαζετε σημειωσεις..Βεβαια με το καιρο,θα εξοικιωθεις,με αυτα...Σκεψου εγω με τοσα νοσοκομεια -εργαστηρια την εβδομαδα(που εκει μπαινουν απουσιες),δε προλαβαινω να ειμαι και σε ολες τις θεωριες..Οποτε, δινω σημειωσεις στα παιδια σε αυτες που εχω παει..Και εκεινα, μου δινουν για τις αλλες θεωριες, που δε μπορεσα να παω..
Λογικα σε ολα θα μπορω να πηγαινω γιατι θα παω να μεινω εκει...εμεις παλι καλα δεν εχουμε υποχρεωτικα εργαστηρια!!
hobo
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Gareth
Δραστήριο μέλος
https://www.ntua.gr/announcements/rec..._prwtoetwn.pdf
Δηλαδή τώρα θα μπορούμε να πάμε να εγγραφτούμε?
Δεν υπάρχει επ αόριστον αναστολή της λειτουργίας του ΕΜΠ?
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gareth
Δραστήριο μέλος
Υπάρχει, απλώς κανείς δεν θέλει να την πληρώσουν οι πρωτοετείς, αφού δεν φταίνε σε τίποτα.
Θα μπορούμε να γραφτούμε όμως?
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gareth
Δραστήριο μέλος
Κοίτα, πιστεύω πως δεν θα είναι ανοιχτές οι γραμματείες. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια συννενόηση, προβλέπω όμως ότι όλο το φορτίο θα το αναλάβει το γραφείο του πρύτανη. Υποθέτω ότι απεργία-ξεαπεργία, από τη στιγμή που είναι έτσι η κατάσταση, η γραμματεία του πρύτανη ειδικά θα λειτουργεί (αφού το λέει η ανακοίνωση κιόλας), αν δεν λειτουργεί ήδη για να προλαβαίνει τις εξελίξεις. Απλώς θα γίνει ένας τεράστιος πανικός πιστεύω, αφού θα πηγαίνουν από όλες τις σχολές εκεί.
Δηλαδη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απεργούν οι γραμματείες της κάθε σχολής του ΕΜΠ, και για να γραφτούμε πρέπει να πάμε στην γραμματεία του πρυτάνη. Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα οι εγγραφές θα γίνουν?
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να το λέει ο πρύτανης και να βάζει στη μέση το ίδιο του το γραφείο για "δικλείδα ασφαλείας", θα γίνουν.
Εκτός πια αν παρεμποδίσει κανείς τη διαδικασία, που πραγματικά δεν το νομίζω, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφέρει κάποιος το βάρος στους πρωτοετείς. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μπείτε στην πολυτεχνειούπολη, γενικώς υπάρχει κόσμος στις πύλες επειδή η απεργία είναι περιφρουρούμενη. Αν εξηγήσετε τι θέλετε να κάνετε, ελπίζω να σας αφήσουν.
Gareth
Δραστήριο μέλος
Έτσι κι αλλιώς απεργούν αυτή τη στιγμή.
Για να το λέει ο πρύτανης και να βάζει στη μέση το ίδιο του το γραφείο για "δικλείδα ασφαλείας", θα γίνουν.
Εκτός πια αν παρεμποδίσει κανείς τη διαδικασία, που πραγματικά δεν το νομίζω, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφέρει κάποιος το βάρος στους πρωτοετείς. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μπείτε στην πολυτεχνειούπολη, γενικώς υπάρχει κόσμος στις πύλες επειδή η απεργία είναι περιφρουρούμενη. Αν εξηγήσετε τι θέλετε να κάνετε, ελπίζω να σας αφήσουν.
Ευχαριστώ φίλε!
akis95
Δραστήριο μέλος
πες μου τι γινεται
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Για στατιστικές μελέτες χρησιμοποιούνται αυτά τα δεδομένα.σε οσους έκαναν εγγραφή υπήρχε στη συμπλήρωση των χαρτιών ερώτηση για τα επαγγέλματα των γονιών και τις ξένες γλώσσες που γνωρίζεται? ο.0
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Για στατιστικές μελέτες χρησιμοποιούνται αυτά τα δεδομένα.
δεν παιζει καποιο ρολο για το πως χωριζουν τους φοιτητες σε τμηματα ε?
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικά όχι. Με βάση το αρχικό του επωνύμου σας σας κατανείμουν σε κλιμάκια.δεν παιζει καποιο ρολο για το πως χωριζουν τους φοιτητες σε τμηματα ε?
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Φυσικά όχι. Με βάση το αρχικό του επωνύμου σας σας κατανείμουν σε κλιμάκια.
θα ειμαι δηλαδη μαζι με οσους ημουν κ στην εγγραφη. τελεια . ευχαριστω
eirini9595
Νεοφερμένος
(Στη γραμματεια μου ειπαν οτι θα το παρω ή απο το γερμανο ή απο τη vodafone!! που κολλανε οι εταιρειες; )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.