CollegeLife
Νεοφερμένος
θα προσπαθήσουν να σε αποπλανήσουν κομματόσκυλα. θα σε βοηθήσουν για να σε κάνουν υποσεινήδητα ή συνειδητά δικιά τους ψύχη τε και σώματι. καλύτερα να φέρεις τον πατέρα σου μαζί
Εμένα την μαμά μου δεν την φοβήθηκαν, συνέχισαν τα δικά τους. Μπορεί να γίνει το ιδιο με τον πατέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gareth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
εγω παντως αυτο θα κανω
NicolasM
Νεοφερμένος
Τιποτα απολυτως. Το ΕΜΠ τελει υπο καταληψη απο τους διοικητικους και ουτε καν δεν σε αφηνουν να μπεις εκτος αν δηλωσεις οτι πας για γενικη συνελευση ή κατι παρομοιο. Η καθε σχολη σχεδον εχει ξεκινησει κι αυτη καταληψη, ενω στο παιχνιδι μπαινουν και τα μελη ΔΕΠ σιγα σιγα που αρχισαν να στελνουν mail και να ενημερωνουν για τις κινητοποιησεις τους.
Τίποτα νεώτερο; Δεν βρίσκω πουθενά ανακοίνωση για παράταση της απεργίας, αλλά έχω ακούσει για εκ νέου 48ωρη. Θα γραφτώ ποτέ; :\
Gareth
Δραστήριο μέλος
Τίποτα νεώτερο; Δεν βρίσκω πουθενά ανακοίνωση για παράταση της απεργίας, αλλά έχω ακούσει για εκ νέου 48ωρη. Θα γραφτώ ποτέ; :\
Για νεώτερα τσέκαρε το e-polytexneio.gr.
Πολύ καλή πηγή.
Και εγώ φίλε Αρχιτεκτονική ΕΜΠ και ακόμα περιμένω.
NoName
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Μπα νομιζω κομπλε εισαι.Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω..Σπουδαζω σε ιδιωτικη σχολη και ξαναεδωσα με το 10% διοτι εκανα βλακεια περσυ και δεν γραφτηκα για να παρω το πασο..Φετος αφου περασα σε μια σχολη θελω να γραφτω μονο για αυτον το λογο..Απλα δεν γνωριζω για το ποσο θα ισχυσει το πασο,αν χρειαζεται επανεγγραφη μετα απο καπιο διαστημα,δηλωση μαθηματων,εργαστηριου κτλπ διοτι μαλλον δεν θα πηγαινω στην σχολη..Επισης φοβαμαι μην αντιμετωπισω καποιο προβλημα που ειμαι ηδη γραμμενος σε ιδιωτικη σχολη..Αν και ξερω παιδια που εχουν κανει το ιδιο και δεν εχουν αντιμετωπισει καποιο προβλημα..
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Οι διοικητικοι εχουν απεργια μεχρι τις 27 τουλαχιστον. Απο εκει και περα βλεπουμε. Αν βρω αργοτερα θα σου ποσταρω την ανακοινωση της αποφασης
Edit: Here you are https://e-polytexneio.gr/download/file.php?id=11249
Αγαθαρχιδης
Νεοφερμένος
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγώ σήμερα πήρα,αλλά τίποτα...Η απεργία νομίζω είναι μέχρι σήμερα,αν και λένε ότι θα ξανασυνεδριάσουν σήμερα-αύριο για να δούνε τι θα γίνει...Στο Απθ μεχρι ποτε ειναι οι απεργιες??? Πηρα τηλεφωνο, δε το σηκωνε κανεις!!
Μετά λέει να στείλουμε την αίτηση μέσω e-mail και ύστερα να την εκτυπώσουμε και να τη στείλουμε ταχυδρομικά. Αν το κάνω αυτό πρέπει να πάω και η ίδια στο πανεπιστήμιο για την εγγραφή ή είμαι εντάξει?
Αγαθαρχιδης
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Έχει κάνει κανείς ηλεκτρονική εγγραφή; Το site του τμήματός μου λέει το εξής: "Οι πρωτοετείς φοιτητές υποβάλουν την αίτηση εγγραφής τους μέσω του ιστοτόπου του Τμήματος, για ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή ανεπιθύμητου συνωστισμού στους χώρους της Γραμματείας κατά την περίοδο των εγγραφών. Η ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης πραγματοποιείται από 11 έως και 24 Σεπτεμβρίου 2013."
Μετά λέει να στείλουμε την αίτηση μέσω e-mail και ύστερα να την εκτυπώσουμε και να τη στείλουμε ταχυδρομικά. Αν το κάνω αυτό πρέπει να πάω και η ίδια στο πανεπιστήμιο για την εγγραφή ή είμαι εντάξει?
Ποιο πρωτοπόρο τμήμα είναι αυτό? Εμάς μαθαίνουν ακόμη να ανεβάζουν ανακοινώσεις ηλεκτρονικά, όχι και ηλεκτρονική εγγραφή!
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ιδέα δεν έχω...Μας γαμησαν!!! Θα γινει καμια παραταση?>
Ποιο πρωτοπόρο τμήμα είναι αυτό? Εμάς μαθαίνουν ακόμη να ανεβάζουν ανακοινώσεις ηλεκτρονικά, όχι και ηλεκτρονική εγγραφή!
Φιλολογία Πάτρας.
Αγαθαρχιδης
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Και στο Τμήμα Μαθηματικών Πάτρας, η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά εδώ και κάποια χρόνια. Μάλιστα ο κάθε φοιτητής έχει δικό του ηλεκτρονικό φάκελο (σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα) με λογαριασμό εισόδου. Εκεί η γραμματεία ανεβάζει δεδομένα που αφορούν τον κάθε φοιτητή προσωπικά (π.χ. προσωπική αναλυτική βαθμολογία, δηλώσεις μαθημάτων,...κλπ). Ο κόμβος συντηρείται από το Τμήμα Δικτύου του Πανεπιστημίου Πατρών.
Στο τιβι δε λενε τιποτα για τις απεργιες.... Μας εχουν πρηξει με την Χρυση Αυγη!
Αυτό πουλάει!
Και στο Τμήμα Μαθηματικών Πάτρας, η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά εδώ και κάποια χρόνια. Μάλιστα ο κάθε φοιτητής έχει δικό του ηλεκτρονικό φάκελο (σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα) με λογαριασμό εισόδου. Ο κόμβος συντηρείται από το Τμήμα Δικτύου του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ξέρεις αν αρκεί η ηλεκτρονική εγγραφή; Δηλαδή αν θα χρειαστεί να πάω και στη σχολή για να υπογράψω κάτι μπροστά τους; Γιατί νομίζω πως κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα άλλο thread...
nPb
Επιφανές μέλος
Ξέρεις αν αρκεί η ηλεκτρονική εγγραφή; Δηλαδή αν θα χρειαστεί να πάω και στη σχολή για να υπογράψω κάτι μπροστά τους; Γιατί νομίζω πως κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα άλλο thread...
Μπορεί. Αυτό εξαρτάται από τον εσωτερικό κανονισμό του Τμήματος. Αλλά μπορεί και να μην χρειάζεται κάτι άλλο. Γι' αυτό και η ηλεκτρονική εγγραφή. Καλύτερα να ρωτήσεις για επιβεβαίωση τη γραμματεία για να ξέρεις 100%.
Μπορεί. Αυτό εξαρτάται από τον εσωτερικό κανονισμό του Τμήματος. Αλλά μπορεί και να μην χρειάζεται κάτι άλλο. Γι' αυτό και η ηλεκτρονική εγγραφή. Καλύτερα να ρωτήσεις για επιβεβαίωση τη γραμματεία για να ξέρεις 100%.
ΟΚ, ευχαριστώ, θα πάρω τηλ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.