DarthFederer
Διάσημο μέλος
Εμείς πάλι δεν είχαμε καμία απεργία/κατάληψη και δεν μας ενημέρωσαν για παράταση. Θα ισχύσει και πάλι για όλους?
Σε ποια σχολη εισαι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CollegeLife
Νεοφερμένος
Σε ποια σχολη εισαι?
ΑΣΠΑΙΤΕ.
gregory nub
Διάσημο μέλος
ας ξανα ρωτήσω :ρ γινεται καποιος να συνεχισει να σπουδάζει επι πληρωμή σε περίπτωση που συμπληρώσει τα ν+2 και δεν εχει παρει πτυχιο ακόμα ?
Δεν διαγράφεσαι στα ν+2, απλά παύεις να χεις τα φοιτητικά προνόμια όπως το πάσο και τις εστίες ξερωγω.
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Δεν διαγράφεσαι στα ν+2, απλά παύεις να χεις τα φοιτητικά προνόμια όπως το πάσο και τις εστίες ξερωγω.
Αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Με τον νέο νόμο σε διαγράφουν, ανάλογα με το ίδρυμα βέβαια.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
ΑΣΠΑΙΤΕ.
Απο οσο γνωριζω εχουν απεργια οι διοικητικοι ολων των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οποτε παντου εχουν ακυρωθει οι εγγραφες. Βεβαια οταν ξανανοιξει θα βγαλει ανακοινωση για το μεχρι ποτε θα μπορουν να εγγραφουν οι πρωτοετεις
CollegeLife
Νεοφερμένος
Απο οσο γνωριζω εχουν απεργια οι διοικητικοι ολων των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οποτε παντου εχουν ακυρωθει οι εγγραφες. Βεβαια οταν ξανανοιξει θα βγαλει ανακοινωση για το μεχρι ποτε θα μπορουν να εγγραφουν οι πρωτοετεις
Η ΑΣΠΑΙΤΕ δεν μετράει σαν ΤΕΙ? Εγω πήγα πριν δυο μέρες για εγγραφή, όλη η γραμματεία ηταν εκεί, μου έλυσαν όλες τις απορίες και μου είπαν οτι όλον τον καιρο ηταν ανοιχτη (η εξεταστικη μονο αναβληθηκε) και οτι δεν θα παρουν παραταση.
Ρεμέδιος
Νεοφερμένος
CollegeLife
Νεοφερμένος
Προφανώς η ΑΣΠΑΙΤΕ ειναι η εξαίρεση. Δεν γινεται ομως ολοι οι αλλοι να καθονται σε αναμμενα καρβουνα. Πρεπει να βγει ανακοινωση για την παραταση στις ημερομηνιες.
Λογικά θα βγει μετά τις 27.
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
pinkheart
Νεοφερμένος
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
Μηπως ξερει καποιος αν η απεργια στο ΕΚΠΑ συνεχιζεται; Πηρα τηλεφωνο στη γραμματεια αλλα δεν απαντουσε κανενας, το site ειναι εκτος λειτουργιας και η εγγραφη ειναι την Τριτη και φοβαμαι μη κατεβω αδικα στην Αθηνα.
ειδα που ειχαν ανεβασει καποια στιγμη στην ιστοσελιδα οτι θα ξεκινησει απο 23 ,δηλαδη απο αυριο η λειτουργια του πανεπιστημιου.Τωρα κατα ποσο αληθευει,δεν ξερω!καλυτερα να παρακολουθεις την ιστοσελιδα!
άσχετα από το αν απεργούν οι γραμματείες, μαθήματα γίνονται;
Νομιζω πως ναι!εγω που ειχα παει πριν μερες στο πανεπιστημιο παρολο που γινοταν απεργια οι φοιτητες ηταν εκει και εδιναν εξεταστικη!
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχε βγει την Παρασκευή ανακοίνωση οτι θα συνεχιστεί η απεργία μεχρι και τις 27.Επομένως,φαντάζομαι θα πάρουν κι άλλη παράταση οι εγγραφές.Μηπως ξερει καποιος αν η απεργια στο ΕΚΠΑ συνεχιζεται; Πηρα τηλεφωνο στη γραμματεια αλλα δεν απαντουσε κανενας, το site ειναι εκτος λειτουργιας και η εγγραφη ειναι την Τριτη και φοβαμαι μη κατεβω αδικα στην Αθηνα.
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολλοι γνωστοι μου λενε οτι θα πανε με τους γονεις τους ή με καποιο μεγαλυτερο αδελφο/η για την εγγραφη.. δεν ξερω αλλα εγω λεω να παω μονη μου στο πανεπιστημιο...τι γινεται συνηθως?
και υπαρχει καποιος που να σπουδαζει ηδη στα ιωαννινα??
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
λοιπον θελω να ρωτησω κατι!
πολλοι γνωστοι μου λενε οτι θα πανε με τους γονεις τους ή με καποιο μεγαλυτερο αδελφο/η για την εγγραφη.. δεν ξερω αλλα εγω λεω να παω μονη μου στο πανεπιστημιο...τι γινεται συνηθως?
Την πρηγούμενη εβδομάδα πήγα με δύο φίλες για εγγραφή, η μια πέρασε σε διπλανή σχολή και η άλλη ήρθε για βόλτα.
Στη σχολή της φίλης μου με το που βγήκε η κοπέλα από το γραφείο της γραμματείας με τα χαρτιά που της είχε δώσει ο υπάλληλος και πήγαμε κάπου να κάτσουμε για να τα συμπληρώσει μας πλησίασε ενα ευγενικό παιδί και αρχίσαμε να συζητάμε γενικά. Κάθε 5' τη ρωτούσε αν θέλει βοήθεια αν κολλάει κάπου κλπ. Τίποτα τραγικό, δεν τον χρειάστηκε καθόλου! Πιο πολύ τον χρειαστήκαμε εμείς για να μην βαρεθούμε να περιμένουμε μέχρι να συμπληρώσει τα χαρτιά Ε, φεύγοντας της έδωσε και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με την παράταξη του
Στη δικιά μου σχολή συμπλήρωνα τα χαρτιά στο γραφείο του γραμματέα μπροστά του και για τυχόν απορία έπρεπε να ρωτήσω αυτόν ( και ας φοβόμουν ότι θα με βρίσει )
Είναι απλή διαδικασία, δεν χρειάζεται δηλαδη η φυσική παρουσία του γονέα. Εμένα μου άρεσε που πήγα με φίλες αλλά και μόνη μου να πήγαινα δεν θα είχα πρόβλημα
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα ευχαριστω για την εκτενη απαντηση..παντως ναι οι φιλες ειναι καλη λυση αλλα δυσκολα μπορουν να με συνοδεψουν γιατι δεν ειναι κοντα...τελοσπαντων...εσυ εκει τα αλλα πρωτακια τα ειδες με παρεα?Την πρηγούμενη εβδομάδα πήγα με δύο φίλες για εγγραφή, η μια πέρασε σε διπλανή σχολή και η άλλη ήρθε για βόλτα.
Στη σχολή της φίλης μου με το που βγήκε η κοπέλα από το γραφείο της γραμματείας με τα χαρτιά που της είχε δώσει ο υπάλληλος και πήγαμε κάπου να κάτσουμε για να τα συμπληρώσει μας πλησίασε ενα ευγενικό παιδί και αρχίσαμε να συζητάμε γενικά. Κάθε 5' τη ρωτούσε αν θέλει βοήθεια αν κολλάει κάπου κλπ. Τίποτα τραγικό, δεν τον χρειάστηκε καθόλου! Πιο πολύ τον χρειαστήκαμε εμείς για να μην βαρεθούμε να περιμένουμε μέχρι να συμπληρώσει τα χαρτιά Ε, φεύγοντας της έδωσε και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με την παράταξη του
Στη δικιά μου σχολή συμπλήρωνα τα χαρτιά στο γραφείο του γραμματέα μπροστά του και για τυχόν απορία έπρεπε να ρωτήσω αυτόν ( και ας φοβόμουν ότι θα με βρίσει )
Είναι απλή διαδικασία, δεν χρειάζεται δηλαδη η φυσική παρουσία του γονέα. Εμένα μου άρεσε που πήγα με φίλες αλλά και μόνη μου να πήγαινα δεν θα είχα πρόβλημα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχα ευχαριστω για την εκτενη απαντηση..παντως ναι οι φιλες ειναι καλη λυση αλλα δυσκολα μπορουν να με συνοδεψουν γιατι δεν ειναι κοντα...τελοσπαντων...εσυ εκει τα αλλα πρωτακια τα ειδες με παρεα?
Πήγαμε νωρίς, δεν είχε πολύ κόσμο αλλά αν θυμάμαι καλά εκτός από εμάς που ήμασταν παρέα οι άλλοι 5-6 πρωτοετείς που είδαμε ήταν με γονείς. Και εγώ αν ερχόμουν από μακριά λογικά θα πήγαινα με τη μητέρα μου, κι ας μην χρειάζεται γενικά. Κάνε ότι σε βολεύει!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
θα προσπαθήσουν να σε αποπλανήσουν κομματόσκυλα. θα σε βοηθήσουν για να σε κάνουν υποσεινήδητα ή συνειδητά δικιά τους ψύχη τε και σώματι. καλύτερα να φέρεις τον πατέρα σου μαζίλοιπον θελω να ρωτησω κατι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.