Guest 892943
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι πρεπει να καταφεσης χαρτι απο την βιβλιοθηκη οτι δεν χρωστας και απο εστια αν υπαρχη οτι δεν εχεις δωματιοΠρεπει να ξεγραφτω απο την σχολη που περασα περυσι για να γραφτω στην καινουρια? Και τι πρεπει να κανω?
betazoid
Νεοφερμένος
Οι φωτογραφίες που πρέπει να πάμε στη σχολή πρέπει να είναι έγχρωμες?Ή ασπρόμαυρες/τύπου ταυτότητας?
Guest 892943
Επισκέπτης
Νομίζω έγχρωμες. Εγώ τουλάχιστον έγχρωμες είχα πάει.Μια ερώτηση
Οι φωτογραφίες που πρέπει να πάμε στη σχολή πρέπει να είναι έγχρωμες?Ή ασπρόμαυρες/τύπου ταυτότητας?
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
incendia
Νεοφερμένος
Ευχαριστω εκ των προτέρων.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Τύπου ταυτότητας πρέπει να είναι.
Ταυτότητα ασπρόμαυρες δεν έχουν συνήθως;
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
το αποδεικτικο σπουδων εχω την εντυπωση πως δεν εχει σχεση με το απολυτηριο αλλα με τη βεβαιωση οτι εισαι φοιτητης σε καποιο τμημαΠαιδιά τι ειναι το αποδεικτικό σπουδων το οποίο αντικαθιστα το απολυτηριο κατά την εγγραφή;
ξαναλες τι σου ζητησαν ακριβως και για ποιο λογο;κατσε εννοεις αποδεικτικο απολυσεως; :Ρ
@teaser κοιτα στην ιστοσελιδα της σχολης σου
διαφορετικα "κλασσικα" αντιτυπο απολυτηριου, βαθμου προσβασης, αστυνομικης ταυτοτητας, φωτογραφιες (το μεγεθος μου φαινεται μετραει οταν λενε τυπου ταυτοτητας και εγχρωμη κανει)
αλλα κοιτα και ειδικοτερα στη σχολη μηπως χρειαζεσαι καποια ειδικη κατηγορια κλπ
steffie__se
Νεοφερμένος
Μόνο αυτά? Το πάσο το επιστρέφουμε?ναι πρεπει να καταφεσης χαρτι απο την βιβλιοθηκη οτι δεν χρωστας και απο εστια αν υπαρχη οτι δεν εχεις δωματιο
Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι πρεπει να καταφεσης χαρτι απο την βιβλιοθηκη οτι δεν χρωστας και απο εστια αν υπαρχη οτι δεν εχεις δωματιο
Πρεπει να παω στη σχολη ή μπορουν να μου τα στειλουν?
saktop
Νεοφερμένος
Εμάς μας εδωσαν από το Λύκειο τρεις φωτοτυπίες του απολυτηρίου, ενώ εγώ έβγαλα μία φωτοτυπία την Βεβαίωση Πρόσβασης. Είμαι καλυμμένος;;
Thetikos
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, έχω μια απορία. Όταν λέει "νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο" στον τίτλο απόλυσης (δηλαδή το απολυτήριο) και την βεβαίωση πρόσβασης, τι ακριβώς εννοεί;
Εμάς μας εδωσαν από το Λύκειο τρεις φωτοτυπίες του απολυτηρίου, ενώ εγώ έβγαλα μία φωτοτυπία την Βεβαίωση Πρόσβασης. Είμαι καλυμμένος;;
Θέλει επικύρωση ότι είναι ακριβές αντίγραφο του αυθεντικού εγγράφου. Η επικύρωση γίνεται ή από το λύκειο ή σε κάποιο ΚΕΠ με την επίδειξη και του αυθεντικού.
Εμάς θυμάμαι μας είχαν δώσει επικυρωμένα φωτοαντίγραφα πέρα από το αυθεντικό αλλά ακόμα και όταν μου τέλειωσαν στα ΚΕΠ έκανα τη δουλειά μου.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρεπει να παω στη σχολη ή μπορουν να μου τα στειλουν?
τι να σε πω εγω περισση πηγα και φετος θα παω αλλα καποιος με ειπε οτι γινετε και μεσο κεπ .Εισαι μακρεια;
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Για τις σημειωσεις δν υπαρχει κανονας, στα ελληνικα πανεπιστημια η πιο συνηθισμενη μεθοδος ειναι η κλασικη μπλοκ/τετραδιο και στυλο.
nPb
Επιφανές μέλος
Πολυ αγχος βλεπω, ουτε στρατο να πηγαινατε.
Για τις σημειωσεις δν υπαρχει κανονας, στα ελληνικα πανεπιστημια η πιο συνηθισμενη μεθοδος ειναι η κλασικη μπλοκ/τετραδιο και στυλο.
Τόσο άγχος, που τα φωτοτυπάδικα με πακέτα σημειώσεων - sos φυλλάδια / παλιά θέματα εξεταστικής, δεν στέκονται ...άδικα.
Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι να σε πω εγω περισση πηγα και φετος θα παω αλλα καποιος με ειπε οτι γινετε και μεσο κεπ .Εισαι μακρεια;
Δεν ειναι στην πολη μου.. την αιτηση για αναβολη παντως την εκανα μεσω ΚΕΠ, εστειλαν με fax το δικαιολογητικο, αρα κι αυτο υποθετω θα γινεται μεσω ΚΕΠ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.