kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω να βγάλω φωτοτυπίες από βιβλία βιβλιοθήκης άλλου Πανεπιστημίου, και συγκεκριμένα από τη βιβλιοθήκη του Ιστορικού στην Αθήνα. Εγώ δε σπουδάζω σε αυτό το τμήμα. Θα υπάρχει πρόβλημα αν επισκεφθώ την βιβλιοθήκη αυτή, για να φωτοτυπήσω από εκεί;
Ευχαριστώ.
Αν τα φωτοτυπήσεις εκεί και είναι βιβλία της βιβλιοθήκης του τμήματος μόνο, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Τουλάχιστον δεν έχω ακούσει να ισχύει απαγόρευση για το αντίθετο.
vasiliskiolas
Νεοφερμένος
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δεν θυμαμαι καθολου και εγω αγχωθει...
ΣιΜοΣ
Νεοφερμένος
Βρε παιδια, πως μπορω να δω αν εχω δηλωσει μαθηματα???
Δεν θυμαμαι καθολου και εγω αγχωθει...
Τα δηλώνεις στην εγγραφή...
Guest 278211
Επισκέπτης
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Γιατι για λιγο αγχωθηκα πως δεν θα μπορουσα να δωσω...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
A oκ...
Γιατι για λιγο αγχωθηκα πως δεν θα μπορουσα να δωσω...
Το site της σχολής λέει συνήθως. Άλλοι δηλώσανε στην εγγραφή και άλλοι μετά. Εμείς πχ δηλώσαμε μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας πριν 1-1μισι μήνα.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι ειναι ανοιχτες οι γραμματειες ανοιχτα χριστουγεννιατικα;Προφανώς χρειάζεται έγκριση από τη γραμματεία του τμήματός σου. Μπες πάλι να το ελέγξεις τη Δευτέρα, που θα έχει ανοίξει και η γραμματεία.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
antonis_7
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γεια σας και χρονια πολλα! Εχω μια απορια σχετικα με την εξεταστικη (ειναι και η πρωτη μου) : στις 21 ξεκιναμε αλλα γνωριζω οτι στις 7 η σχολη ανοιγει δεν ξερω ομως μεχρι ποτε θα γινονται μαθηματα! Επειδη εχω κατεβει στο χωριο μου για την περιοδο των διακοπων θελω να ρωτησω αν εκεινες τις λιγες μερες που θα ειναι ανοιχτη η σχολη πριν τις εξετασεις αξιζει να πηγαινω και αν παταει κανεις! Ουτως ωστε αν δεν ειναι αναγκη να παρατεινω την διαμονη μου εδω περα και να γυρισω 2-3 μερες πριν αρχισουμε! Να σημειωσω οτι εχω την υλη για ολα τα μαθηματα..ευχαριστω!
Μπορεί να κάνουν επαναλήψεις τότε. Και εγώ είμαι 200 χλμ μακριά αλλά θα πάω για να δω τι παίζει
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν μπορείς να διαβάσεις λίγο μες στις διακοπές, καλό θα ήταν να πας να παρακολουθήσεις, θα καταλάβεις καλύτερα όσα διάβασες. Επίσης μπορεί, όπως είπε και η The Baker, να κάνουν επαναληπτικά μαθήματα, να λύσουν ασκήσεις που σου λένε "εστίασε σε αυτές" κτλ. Επίσης αν έχεις χάσει σημειώσεις μπορείς να βρεις συμφοιτητές σου για να ανταλλάξετε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Γεια σας και χρονια πολλα! Εχω μια απορια σχετικα με την εξεταστικη (ειναι και η πρωτη μου) : στις 21 ξεκιναμε αλλα γνωριζω οτι στις 7 η σχολη ανοιγει δεν ξερω ομως μεχρι ποτε θα γινονται μαθηματα! Επειδη εχω κατεβει στο χωριο μου για την περιοδο των διακοπων θελω να ρωτησω αν εκεινες τις λιγες μερες που θα ειναι ανοιχτη η σχολη πριν τις εξετασεις αξιζει να πηγαινω και αν παταει κανεις! Ουτως ωστε αν δεν ειναι αναγκη να παρατεινω την διαμονη μου εδω περα και να γυρισω 2-3 μερες πριν αρχισουμε! Να σημειωσω οτι εχω την υλη για ολα τα μαθηματα..ευχαριστω!
Εξαρτάται από την σχολή και το πρόγραμμα που ακολουθεί. Εμείς φέτος ξεκινάμε πολύ νωρίς εξεταστική (14/1) και την προηγούμενη βδομάδα έχουμε προόδους. Μάθημα δεν πρέπει να έχουμε (όχι ότι θα πήγαινα ).
Εξαρτάται και από τον εκάστοτε καθηγητή τι θα σου πει μέσα στο μάθημα, αν τελειώσατε την ύλη ή όχι, αν θα κάνετε επαναληπτικό ή επίλυση αποριών κ.ο.κ.
Αν έχετε χάσει πάντως λόγω καταλήψεων, δεν νομίζω ότι θα σου μείνει κενός χρόνος.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!
Itach1
Διάσημο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ακόμα δεν έχει βγει τίποτα...
Κάπου είχα διαβάσει πριν από λίγο καιρό ότι από 1η Ιανουαρίου του 2013 μέχρι τον Μάρτη, νομίζω, θα μπορούν οι γονείς μας (ή εμείς, εφόσον υπάρχει πληρότητα κάποιων προϋποθέσεων) να καταβάλλουν τα δικαιολογητικά και να εισπράττουν το επίδομα. Ψάχνω τώρα και δε βρίσκω κάτι, όμως. Πέρυσι πότε ξεκίνησε να δίνεται;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.