Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο πρεπει να ειναι αξα δεν εξηγειτε αλλιως.Γιατι μεσα στο συνολικο προγραμμα μου πρεπει να κανω και 2 ωρες πρακτικη ασκηση και δεν τις βλεπω πουθενα μεσα στο προγραμμα μου εκτος απο αυτο το ΑΠ.Θα λυθει το μυστηριο την δευτεραδεν μπορώ να φανταστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis
Δραστήριο μέλος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμάς έγινε ΤΟ κουλο. Οι πρωτοετείς θα αρχίσουν στις 1/10 μάθημα και οι υπόλοιποι στις 8/10Εγώ ξέρω ότι η εξεταστική τους τελειώνει στις 5/10, οπότε δεν παίζει να ξεκινήσετε πριν τις 8/10.
Αλλά περίμενε να βγει ανακοίνωση.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ioanis
Δραστήριο μέλος
με ενδιαφερει περισσοτερο η φιλοσοφικη τμημα ιστοριας και αρχαιολογιας.Eίσαι πολύ συγκεκριμένος, Ναι.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως για τέτοια θέματα καλύτερα να βλέπεις το site της σχολής σου,ή ακόμα και των παρατάξεων.
Anna-anna94
Νεοφερμένος
1ον:οταν παω να μπω στις υπηρεσιες γραμματειακης υποστηριξης μου εμφανιζει ενα μηνυμα που λεει οτι το πιστοποιητικο ασφαλειας εχει ληξει..τι σημαινει αυτο?
2ον:σε τι χρησιμευει αυτο ? ---> https://register.teiath.gr/login.php?msg=required
ευχαριστω εκ των πρωτερων
hurricane
Διάσημο μέλος
θα θελα μια βοηθεια με τους κωδικους που μας εδωσαν απο τη γραματεια
1ον:οταν παω να μπω στις υπηρεσιες γραμματειακης υποστηριξης μου εμφανιζει ενα μηνυμα που λεει οτι το πιστοποιητικο ασφαλειας εχει ληξει..τι σημαινει αυτο?
2ον:σε τι χρησιμευει αυτο ? ---> https://register.teiath.gr/login.php?msg=required
ευχαριστω εκ των πρωτερων
1. α μην ανυσηχεις σε ολους το βγαζει, θα πατας proceed anyway... μπορεις να εγακαστησεις το πιστοποιητικο ασφαλειας στο πισι σ για να μην το βγαζει αλλα μια κινηση λαθος να κανεις και θα παει στραφι ολοκληρη η διαδικασια, οποτε απλα αγνοησε το μηνυμα. θα το συνηθισεις με τον καιρο.
2. διαβασες αυτο; "Για την εισαγωγή σας απαιτούνται τα στοιχεία που παραλάβατε από το σύστημα Γραμματειών"
τι χαρτια σ δωσανε στην εγγραφη σ?
Anna-anna94
Νεοφερμένος
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
στη φιλοσοφικη ποτε ξεκινουν τα μαθηματα?
με ενδιαφερει περισσοτερο η φιλοσοφικη τμημα ιστοριας και αρχαιολογιας.
1 Οκτωβρίου οπως έχει ανακοινώσει και το τμήμα...
Βέβαια εμένα δε με αγχώνει αυτό, αλλά το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα...αν ΞΕΡΕΙΣ οτιδήποτε σχετικό ενημέρωσε αν ΜΠΟΡΕΙΣ...
Ioanis
Δραστήριο μέλος
για το ιστορικο αρχαιολογικο εχβ βρει το ωρολογιο προγραμμα.1 Οκτωβρίου οπως έχει ανακοινώσει και το τμήμα...
Βέβαια εμένα δε με αγχώνει αυτό, αλλά το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα...αν ΞΕΡΕΙΣ οτιδήποτε σχετικό ενημέρωσε αν ΜΠΟΡΕΙΣ...
gms7
Νεοφερμένος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκινησαν κιολας οι αιτησεις ??Eγω μολις εκανα τα βηματα ολα κανονικα και εκανα εγγραφη στο συστημα με ειχαν εγγεγραμμενο σωστα ολα.Αλλα δεν μπορω να βρω απο που κανω δηλωση?Μπαίνω στο site του Εύδοξου και πηγαίνω στο "δήλωση συγγραμάτων". Εκεί εμφανίζονται τα "στοιχεία φοιτητή" και λέει πως είμαι στο: "Τρέχον εξάμηνο: 2" ενώ τώρα θα γίνω πρωτοετής! Παιδιά ξέρετε τι συμβαίνει; Έχω ταραχτεί.
εχε γουστο να εκανα καμια μαλακια που εκανα εγγραφη στο συστημα απο τωρα...
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπαίνω στο site του Εύδοξου και πηγαίνω στο "δήλωση συγγραμάτων". Εκεί εμφανίζονται τα "στοιχεία φοιτητή" και λέει πως είμαι στο: "Τρέχον εξάμηνο: 2" ενώ τώρα θα γίνω πρωτοετής! Παιδιά ξέρετε τι συμβαίνει; Έχω ταραχτεί.
μπορει το χειμερινο εξαμηνο να θεωρειται ως 2ο (καθε χρονιας)... μαλλον
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλώς ο Εύδοξος είναι ακόμα σε "εαρινό mode", γι' αυτό σε εμφανίζει σε εαρινό εξάμηνο (2ο). Ένα απλό bug είναι.
souzana
Δραστήριο μέλος
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην υπεύθυνη δήλωση περί μη πληρους κυριότητας ή επικαρπίας, εννωούν οτι θέλουν να δηλώσω οτι:
"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ" !?!??!!?
πρόκειται για αίτηση εστίας για την Χίο
προσπαθώ να επικοινωνησω μαζι τους απο Χθές το πρωί δεν τους "πετυχα" στο τηλεφωνο ουτε μια φορα.. η απασχολημενο, η δεν το σηκωνουν..
επισης η υπευθυνη δηλωση εχει μερικες μουτζούρες, αλλά ολα ειναι ευανάγνωστα.. υπάρχει πρόβλημα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.