Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο δεν ειναι στανταρ.Γιατι ξερω το ΑΠΘ θα αρχισει μαλλον 8 οκτωμβριου μαθηματα.Οποτε οτι σου ειπε η σχολη σου εσυ θα κανεις μην ακους κανενανΝομιζω δεν ειμαι σιγουρη απο αυτα που ακουω οτι τα πανεπιστημια αρχιζουν 24/9 ενω τα τει 1/10.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni.m
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
euaggelia86011
Νεοφερμένος
Αυτο δεν ειναι στανταρ.Γιατι ξερω το ΑΠΘ θα αρχισει μαλλον 8 οκτωμβριου μαθηματα.Οποτε οτι σου ειπε η σχολη σου εσυ θα κανεις μην ακους κανεναν
Η σχολη μου δεν εχει βγαλει ανακοινωση αλλα οταν πηγα για εγγραφη μου ειπε αυτη που ηταν στην γραματεια οτι τα μαθηματα ξεκινανε 1/10.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε και εμενα εβγαλαν ανακοινωση εκεινοι μου το ειπαν οταν εκανα την εγγραφη.Για την ακριβεια ο προισταμενος του τμηματος μου.Η σχολη μου δεν εχει βγαλει ανακοινωση αλλα οταν πηγα για εγγραφη μου ειπε αυτη που ηταν στην γραματεια οτι τα μαθηματα ξεκινανε 1/10.
eleni.m
Νεοφερμένος
Η σχολη μου δεν εχει βγαλει ανακοινωση αλλα οταν πηγα για εγγραφη μου ειπε αυτη που ηταν στην γραματεια οτι τα μαθηματα ξεκινανε 1/10.
Παρε ενα τηλεφωνο την γραματεια την επομενη εβδομαδα και ρωτα τους για να εισαι σιγουρη!
euaggelia86011
Νεοφερμένος
Ουτε και εμενα εβγαλαν ανακοινωση εκεινοι μου το ειπαν οταν εκανα την εγγραφη.Για την ακριβεια ο προισταμενος του τμηματος μου.
οκ ευχαριστω πολυυ
Παρε ενα τηλεφωνο την γραματεια την επομενη εβδομαδα και ρωτα τους για να εισαι σιγουρη!
μακαρι να το σηκωσουν
ευχαριστωω
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
GeoSrch
Νεοφερμένος
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοείς δικαιούσαι να τρως; Αν εννοείς τσάμπα τότε από όταν πάρεις κάρτα ή τέσπα κάποιο χαρτί που να λέει ότι είσαι δικαιούχος. Εσύ έκανες τα χαρτιά σου. Σου δώσανε κάποιο χαρτί όμως;Στην λεσχη απο ποτε δικαιουσαι να το τρως?εκανα τα χαρτια
Κατά τα άλλα δε νομίζω να σου πει κανείς τπτ αν πάρεις να φας και πληρώσεις κανονικά. Σε εμάς τουλάχιστον (ΕΜΠ) κανείς δεν ενδιαφέρεται για το αν αυτός που τρώει είναι φοιτητής ή καθηγητής ή εξωπανεπιστημιακός.
ἅλς
Διάσημο μέλος
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τα άλλα έχουμε χάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα εξετάσεων με τις οποίες δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Λογικά όμως το πρώτο έτος δεν θα μας περιμένει και θα αρχίσει αμέσως.
ἅλς
Διάσημο μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εμενα δεν μου εδωσαν κανενα χαρτι οταν εκανα την εγγραφη.
ε όταν ξαναπάς ρώτησε τους..ίσως δεν τα έχουν έτοιμα!
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Στην εγγραφή στη σχολή δεν είναι απαραίτητο να σου δώσουν κάτι. Αλλά αν πας να βγάλεις κάρτα σίτισης πρέπει να σου δώσουν κάτι να το δείχνεις στη λέσχη υποθέτω. Δε νομίζω να λες όνομα και να ψάχνει κανείς σε καταλόγους...
Ναι υπάρχει κάρτα σίτισης!
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω δεν ειμαι σιγουρη απο αυτα που ακουω οτι τα πανεπιστημια αρχιζουν 24/9 ενω τα τει 1/10.
Το Τει Αθηνας,ξεκινα 8/10.. Βγηκε ανακοινωση...
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.