Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Καλά αυτη που σου έλεγξε τα χαρτιά,δεν είδε οτι δεν έχεις υπογράψει?Παιδια, ξεχασα να υπογραψω το Ατομικο Στατιστικο Δελτιο Φοιτητη..Λετε να υπαρξει προβλημα με την εγγραφη; Δυστυχως μεχρι την Πεμπτη εχει απεργια το Τει Αθηνας(και η γραμματεια) και εχω αγχωθει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά αυτη που σου έλεγξε τα χαρτιά,δεν είδε οτι δεν έχεις υπογράψει?
Oχι ουτε καν...Δεν ειναι να τρελαινεσαι; Και ουτε οταν μού εδωσε τα χαρτια,μου ειπε οτι εχει και στη πισω σελιδα...Μου ειπαν καποια παιδια οτι αυτο ειναι για ερευνα και να μην ανησυχω,αλλά εχω αγχωθει..Εχουν και απεργια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ισχύει...Αυτα είναι για έρευνες της Στατιστικης Αρχής ή κατι τέτοιο,οπότε δεν τίθεται θέμα!Oχι ουτε καν...Δεν ειναι να τρελαινεσαι; Και ουτε οταν μού εδωσε τα χαρτια,μου ειπε οτι εχει και στη πισω σελιδα...Μου ειπαν καποια παιδια οτι αυτο ειναι για ερευνα και να μην ανησυχω,αλλά εχω αγχωθει..Εχουν και απεργια...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σωστά.
Επίσης όσον αφορά αυτό:" στ) Βεβαίωση του οικείου Ιδρύματος από την οποία προκύπτει η φοιτητική ιδιότητα του/της αδελφού/ής στην περίπτωση που εμπίπτει στην περιγραφόμενη στην παράγραφο 2 του άρθρου 1 κατηγορία ή στην κατηγορία
(γ) της παραγράφου 9 του αυτού άρθρου.", εγώ που έχω αδερφό που σπουδάζει σε άλλη πόλη, πρέπει να φέρω το αντίστοιχο έγγραφο;
Aκριβώς. Πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας του αδελφού σου.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Naι όμως δεν αναφέρεται καν η ειδική κατηγορία.Aκριβώς. Πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας του αδελφού σου.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Τι εννοείς; Ποιο άρθρο είναι; Για σίτιση δεν πρόκειται;Naι όμως δεν αναφέρεται καν η ειδική κατηγορία.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Λέει αυτό:"στην περίπτωση που εμπίπτει στην περιγραφόμενη στην παράγραφο 2 του άρθρου 1 κατηγορία ή στην κατηγορία (γ) της παραγράφου 9 του αυτού άρθρου."Τι εννοείς;
Dude_
Νεοφερμένος
Τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου είναι 33 διδακτικές μονάδες,μπορώ να επιλέξω και κάποιο ακόμα από τα επόμενα εξάμηνα ; Αν ναι,από οποιοδήποτε εξάμηνο ή μόνο από το δεύτερο ;
2) Αν δεν παρακολουθήσω κανένα μάθημα-εργαστήριο μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στην εξεταστική ;
3) Πότε περίπου ξεκινάνε οι αιτήσεις για τα βιβλία στον Εύδοξο και πότε περίπου τα παίρνουμε ;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νομιζω1) Στις οδηγίες για τη δήλωση των μαθημάτων λέει πως το άθροισμα των διδακτικών μονάδων δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 40.
Τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου είναι 33 διδακτικές μονάδες,μπορώ να επιλέξω και κάποιο ακόμα από τα επόμενα εξάμηνα ; Αν ναι,από οποιοδήποτε εξάμηνο ή μόνο από το δεύτερο ;
2) Αν δεν παρακολουθήσω κανένα μάθημα-εργαστήριο μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στην εξεταστική ;
3) Πότε περίπου ξεκινάνε οι αιτήσεις για τα βιβλία στον Εύδοξο και πότε περίπου τα παίρνουμε ;
1)Ναι.
2)Οχι.
3)Σε κανα μηνα.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Τι ώρα πρέπει δηλαδή να πάω; Και πώς θα ξέρω πού να πάω; (σε ποια αίθουσα εννοώ...)
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Στην σχολή σου δεν θα πάς λογικά; Φαντάζομαι πρωί πρωί. Αν γίνονται μαθήματα θα το δείς, φαντάζομαι, και στην ιστοσελίδα της σχολή σου.Moυ είπαν 1η Οκτώβρη να είμαι εκεί για να δούμε αν θα γίνουν μαθήματα κτλ.
Τι ώρα πρέπει δηλαδή να πάω; Και πώς θα ξέρω πού να πάω;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δες στο σαιτ της σχολής..λογικά θα υπάρχει το ωρολόγιο πρόγραμμα του εξαμήνου! ε την αίθουσα δεν θα δυσκολευτείς να την βρεις...θα την ψάχνουν άλλα πόσα άτομαMoυ είπαν 1η Οκτώβρη να είμαι εκεί για να δούμε αν θα γίνουν μαθήματα κτλ.
Τι ώρα πρέπει δηλαδή να πάω; Και πώς θα ξέρω πού να πάω; (σε ποια αίθουσα εννοώ...)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Το πότε το δίνουν, εξαρτάται από το πόσο βαριέται ή όχι η γραμματεία. Μπορεί να σας το δώσουν από Οκτώβρη, μπορεί και με το που θα δημιουργηθεί ο φάκελός σας στη Σχολή / Τμήμα σας.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Πώς φαίνεται ο πρωτοετής...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε προφανώς θα υπάρχει πρόγραμμα...πως αλλιώς θα κάνετε μαθήματα? Λογικά θα υπάρχει στο σαιτ της σχολής ή πάρε ενα τηλέφωνο στην γραμματεία να ρωτήσεις τι ώρα εχετε μάθημα την πρώτη μέρα!Ααα. Θα υπάρχει πρόγραμμα, σωστά.
Πώς φαίνεται ο πρωτοετής...
bessy_ts
Νεοφερμένος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά καλησπέρα....είμαι "καινουρια" στο site....πέρασα στο πανεπιστήμιο στη κοζάνη και χθες πήγα να γραφτώ και να δω για σπίτι....ρε παίδια με αγχώνει πολύ η ιδέα του να μείνω μονη μου σε μια πόλη που δη γνωρίζω κανέναν...και επίσης το αν θα βρω φίλους....δεν είμαι βλέπετε και το πιο κοινωνικό άτομο ίσως γι αυτό.....θα με ενδιέφερε να μου πείτε τις δικες σας εμπειρίες.....ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων....
επειδη ειναι κωμοπολη και σχεδον ολοι οι φοιτητες ερχονται απο αλλου, ολοι ειναι αγνωστοι μεταξυ τους.Αυτο ειναι καλο γιατι 'ψαρι με ψαρι κολλαει' πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρωτα απο ολα γραφουμε με Ελληνικα εδω περα bessy.Δευτερον απλα πρεπει να κανεις υπομονη.Ειμαι σιγουρος οτι θα γνωρισεις πολλα ατομα ειδικα την πρωτη μερα που θα υπαρχουν αλλα 200 ατομα χαμενα και ψαρωμενα χωρις να εχουν κανεναν διπλα τους που να γνωριζουν.Ολοι το ιδιο νιωθουν δεν εισαι μονο εσυ.Μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν.Παιδιά καλησπέρα....είμαι "καινουρια" στο site....πέρασα στο πανεπιστήμιο στη κοζάνη και χθες πήγα να γραφτώ και να δω για σπίτι....ρε παίδια με αγχώνει πολύ η ιδέα του να μείνω μονη μου σε μια πόλη που δη γνωρίζω κανέναν...και επίσης το αν θα βρω φίλους....δεν είμαι βλέπετε και το πιο κοινωνικό άτομο ίσως γι αυτό.....θα με ενδιέφερε να μου πείτε τις δικες σας εμπειρίες.....ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων....
bessy_ts
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.