Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Aχά, όχι, οι γονείς μου όμως ναι.
Ξαναδιάβασε το ποστ μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα ακριβώς την ίδια απορία,αλλά για κει που λέει ληξιαρχική πράξη γέννησης,με το άρθρο 9 και κάτι τέτοια ακαταλαβίστικα.........Και δεν έχω μάθει ακόμα τι παίζειΣτην ιστοσελίδα της σχολής μου στα απαραίτητα δικαιολογητικά για την σίτιση βρήκα κι αυτό:
Εφόσον δεν αναφέρονται αυτές οι κατηγορίες πουθενά , πώς θα γνωρίζω αν ανήκω σε κάποια απο αυτές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κατάλαβα, απλώς σκεφτόμουν μήπως αν έχεις συνταξιούχος γονείς πρέπει να προσκομίσεις κάποιο έγγραφο. Ευχαριστώ.Ξαναδιάβασε το ποστ μου
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
1. Διαζευκτήριο, εάν ο φοιτητής εμπίπτει στην ακόλουθη κατηγορία: "διαζευγμένοι γονείς και έχει ορισθεί η επιμέλεια των παιδιών".
2.Βεβαίωση επιδότησης ανεργίας, από το υποκατάστημα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στα μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο ίδιος, ο γονέας του ή ο/η σύζυγος του, εάν ο φοιτητής εμπίπτει στην ακόλουθη κατηγορία "το ύψος του ετήσιου οικογενειακού ή ατομικού εισοδήματος δεν αποτελεί κριτήριο παροχής δωρεάν σίτισης στον φοιτητή, όταν ο ίδιος, ανεξαρτήτου ηλικίας, ή ένας εκ των γονέων του εάν είναι άγαμος κάτω των 25 ετών, ή ο/η σύζυγος του/της εάν είναι έγγαμος, εισπράττει επίδομα ανεργίας".
3.Πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, που αποδεικνύει την πολυτεκνική ιδιότητα του φοιτητή, εάν ο φοιτητής εμπίπτει στην ακόλουθη κατηγορία: "Φοιτητές που είναι πολύτεκνοι, κατά την έννοια του άρθρου 1 του ν. 1910/1944 (Α 229), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α 75), και τέκνα αυτών. Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α 75)".
4.Αντίγραφο της πράξης συνταξιοδότησης που απονέμεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 1897/90 (Α΄120), θεωρημένο για τη γνησιότητά του από Δημόσια Αρχή. Η ανωτέρω πράξη προσκομίζεται εάν ο φοιτητής εμπίπτει στην ακόλουθη κατηγορία: "Φοιτητές που φέρουν την ιδιότητα του τέκνου θύματος τρομοκρατίας, όπως ορίζεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 του ν. 1897/1990 (Α 120) και δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους".
5.Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σύστημα πιστοποίησης αναπηρίας, το οποίο υφίσταται εν ισχύ κατά το έτος υποβολής της αίτησης, εάν ο φοιτητής εμπίπτει στις ακόλουθες κατηγορίες: "ι) Φοιτητές με γονείς, τέκνα, αδέλφια, συζύγους που είναι τυφλοί ή κωφάλαλοι ή νεφροπαθείς, που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή πάσχουν από μυϊκή δυστροφία Duchenne ή ανήκουν στην κατηγορία ατόμων ειδικών αναγκών επειδή έχουν κινητικά προβλήματα οφειλόμενα σε αναπηρία άνω του 67%, και ιι) οι πάσχοντες από τις σοβαρές ασθένειες που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 3794/2009 (Α.196)".
Αν το πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής δεν διασαφηνίζει τα κινητικά προβλήματα, αλλά μόνο αναπηρία άνω του 67%, τότε συμπληρωματικά απαιτείται ιατρική γνωμάτευση από Δημόσιο Νοσοκομείο, με υπογραφή και σφραγίδα Διευθυντού είτε Κλινικής Ε.Σ.Υ. ή Εργαστηρίου ή Πανεπιστημιακού Τμήματος αντίστοιχα, που θα βεβαιώνει ότι η συγκεκριμένη αναπηρία που πιστοποιείται από την Υγειονομική Επιτροπή προκαλεί η συνδέεται με σοβαρά κινητικά προβλήματα.
6.Ληξιαρχική πράξη γέννησης φοιτητή, εάν ο φοιτητής εμπίπτει σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες: :"ι) Απορφανισθέντες φοιτητές από τον ένα ή και από τους δύο γονείς, εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους, ιι) Φοιτητές με γονείς, τέκνα, αδέλφια, συζύγους που είναι τυφλοί ή κωφάλαλοι ή νεφροπαθείς, που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή πάσχουν από μυϊκή δυστροφία Duchenne ή ανήκουν στην κατηγορία ατόμων ειδικών αναγκών επειδή έχουν κινητικά προβλήματα οφειλόμενα σε αναπηρία άνω του 67%, και ιιι) Φοιτητές που φέρουν την ιδιότητα του τέκνου θύματος τρομοκρατίας, όπως ορίζεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 του ν. 1897/1990 (Α 120) και δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους".
7.Ληξιαρχική πράξη θανάτου του αποβιώσαντος γονέα, εάν ο φοιτητής εμπίπτει στην ακόλουθη κατηγορία: "Απορφανισθέντες φοιτητές από τον ένα ή και από τους δύο γονείς, εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους".
Αυτά είναι τα "περίεργα" δικαιολογητικά.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
ΑΑΑ, κατάλαβα. Ευχαριστώ. Αυτό :Αυτά είναι τα "περίεργα" δικαιολογητικά.
θα μας το δώσουν στην σχολή, ε;ε) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α 75) του ενδιαφερομένου για την ακρίβεια του περιεχομένου των υποβληθέντων δικαιολογητικών, όπου θα βεβαιώνεται ο τόπος μόνιμης κατοικίας του, αλλά και θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία της γνώσης των συνεπειών της υποβολής αναληθούς δήλωσης ή ανακριβών, ψευδών ή πλαστών δικαιολογητικών.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
ΑΑΑ, κατάλαβα. Ευχαριστώ. Αυτό :
θα μας το δώσουν στην σχολή, ε;
υπάρχει και εδώ
Μπορείς να την γράψεις ήδη από το σπίτι, για να μην καθυστερείς. Μπορεί να στη δώσουν μπορεί και όχι. Who knows. Στην Ελλάδα είμαστε.
Δεν σου ειπαν; Περιεργο .Παιδια την εγγραφη την εκανα την Παρασκευη και μαζι με την βεβαιωση μου εδωσαν μαζι ενα κωδικο και το username γιατι τα χρειαζομαι αυτα?
Αν η σχολη εχει υπολογιστικα συστηματα , τοτε θα μπαινεις στο λογαριασμο σου με αυτα τα στοιχεια. Επισης εαν εχει mail server θα τα χρησιμοποιησεις και εκει περα.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σωστά.υπάρχει και εδώ
Μπορείς να την γράψεις ήδη από το σπίτι, για να μην καθυστερείς. Μπορεί να στη δώσουν μπορεί και όχι. Who knows. Στην Ελλάδα είμαστε.
Επίσης όσον αφορά αυτό:" στ) Βεβαίωση του οικείου Ιδρύματος από την οποία προκύπτει η φοιτητική ιδιότητα του/της αδελφού/ής στην περίπτωση που εμπίπτει στην περιγραφόμενη στην παράγραφο 2 του άρθρου 1 κατηγορία ή στην κατηγορία
(γ) της παραγράφου 9 του αυτού άρθρου.", εγώ που έχω αδερφό που σπουδάζει σε άλλη πόλη, πρέπει να φέρω το αντίστοιχο έγγραφο;
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αν θυμάμαι καλά μου είχανε ζητήσει ένα γαμώχαρτο με έναν συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου. Δεν ήταν βεβαίωση σπουδών ακριβώς ούτε εγγραφής. Έλεγε πως είμαι γραμμένος φοιτητής με ελάχιστη περίοδο φοίτησης ΤΑΔΕ και κάτι τέτοια.Εμείς τα αγόρια για την αναβολή για το στρατό θα πάρουμε κάποιο ειδικό χαρτί απ τη γραμματεία;Εγώ το μόνο που πήρα είναι μια βεβαίωση εγγραφής!Αυτη πάω στα ΚΕΠ;
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε, εγώ το έκανα αυτό το 2009. Επίσης δεν πήγα σε ΚΕΠ αλλά σε γραφείο της στρατονομίας or smth.
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω μια απορια:
το κεντρο ξενων γλωσσων του τει, λειτουργει μονο για οταν μαθαινεις τις ορολογιες, ή μπορει καποιος να διδασκεται την ξενη γλωσσα, ανεξαρτητα αν το απαιτει το το μαθημα της σχολης του. Ας μου απαντησει καποιος που ξερει.
Σε εμάς διδάσκονται όλες οι γλώσσες σε όλα τα επίπεδα....Μπορείς να διαλέξεις μια γλώσσα ανεξάρτητα του τμήματος σου
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα μου τους έδωσαν όταν έκανα την εγγραφή.Δε θυμαμαι αν εχω υπογραψει το Ατομικο Στατιστικο Δελτιου Φοιτητη..Αν δε το εχω υπογραψει,θα επηρεασει την εγγραφη; Εν τω μεταξυ, βεβαιωση σπουδων και τους κωδικους, θα μάς τους δωσουν οταν ξεκινησουμε...:/
ἅλς
Διάσημο μέλος
Εμείς τα αγόρια για την αναβολή για το στρατό θα πάρουμε κάποιο ειδικό χαρτί απ τη γραμματεία;Εγώ το μόνο που πήρα είναι μια βεβαίωση εγγραφής!Αυτη πάω στα ΚΕΠ;
Όχι. Θα σου δώσουν άλλη βεβαίωση αλλά τον Οκτώβρη. Αυτό μου είπαν στη σχολή.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
ααα οκ!ΕυχαριστώΌχι. Θα σου δώσουν άλλη βεβαίωση αλλά τον Οκτώβρη. Αυτό μου είπαν στη σχολή.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
ΥΓ. Θέλω τη βοήθεια σας....σημερα στην αίτηση για εγγραφη έγραφε....username(=επίθετο) και name(=όνομα)...νομιζω....και ρε παιδια το ονομα μου δν το εγραψα οπως το εχει η ταυτοτητα του....γιατι ξεχασα οτι τα γραφει και εκει...και ετσι αντι για "Dimitrios"που ειναι στην ταυτοτητα εγω εγραψα....."Jim"...λέτε να γινει καμια στραβή και να μην με δεχτουν και να θεωρήσουν ψευδη τα στοιχεια μου?????πάντως τους εδωσα και επικυρωμενο αντιγραφο της ταυτοτητας μου.....απαντηστε μου please...
Επικοινώνησε με τη σχολή αύριο κιόλας !
Μην το αφήσεις καθόλου!
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.