Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θα περιμένεις ανακοίνωση..δεν έχει βγει κάτι ακόμα!Παιδιά, με το πάσο ξέρετε τί γίνεται; Πώς θα το φτιάξουμε και πότε;; Γιατί νομίζω πως γίνεται ηλεκτρονικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana
Δραστήριο μέλος
https://xenesglosses.eu/2012/09/2492012/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αα θενξΑπο τις 24 θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις
https://xenesglosses.eu/2012/09/2492012/
elinaki49
Νεοφερμένος
θα περιμένεις ανακοίνωση..δεν έχει βγει κάτι ακόμα!
Ααα, θα μας πούνε δηλαδή; Ωραία, ευχαριστώ!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τελικά έχει βγει ανακοίνωση..κοιτα 2 ποστ πιο πάνω, και γω τώρα το έμαθα! Μην περιμένεις να σου πει κάτι η σχολή, από τις 24 μπορείς να ξεκινήσεις την αίτηση αν όντως ανοίξει τότε το πρόγραμμαΑαα, θα μας πούνε δηλαδή; Ωραία, ευχαριστώ!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον,για να το ξεκαθαρισουμε...
Οταν εφυγα απο τη γραμματεια σε ενα τραπεζι καθονταν καποια παιδια!Μου ειπαν οτι απο τη στιγμη που μπηκα στη σχολη πρεπει να ανηκω κ στο συλλογο φοιτητων!Σε ενα τετραδιο(οπου υπηρχαν κ αλλα ονοματα)εδωσα κ εγω το δικο μου,ενα κινητο κ ενα e-mail!Ταυτοχρονα πληρωσα κ ενα ευρω κ πηρα κ αποδειξουλα!
Απο την αρχη ,μονοι τους μου τονισαν οτι δεν εχουν καμμια σχεση με κομματα κ τετοια!Ενας εκει διπλα ηταν των ΕΑΑΚ αλλα οι κοπελες που μας πηραν τα στοιχεια(εμενα κ μιας φιλης συμφοιτητριας)μου φανηκε οτι τον λοξοκοιταγαν....
Ελπιζω να μην εκανα κοτσανα!
νταξ αν δεν έδωσες και ΑΦΜ καλά είσαι
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοεις παρουσιαση?? οπως αυτη στα γηπεδα του μπασκετ?? που μπαινουν και καθονται στην σειρα και το μεγαφωνο φωναζει το ονομα τους???παιδια γνωριζετε αμα γενικοτερα στ εμπ γινεται καποια ''παρουσιαση'' των πρωτοετων ?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να μην εννοει αυτο.τι εννοεις παρουσιαση?? οπως αυτη στα γηπεδα του μπασκετ?? που μπαινουν και καθονται στην σειρα και το μεγαφωνο φωναζει το ονομα τους???
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η λέσχη είναι ήδη ανοιχτή παντού φαντάζομαι..αν δικαιούσαι άδεια για σίτιση θα σου δώσουν την κάρτα εκείνη την στιγμή λογικά Εγώ την είχα πάρει αμέσως την κάρτα πάντωςΕχω ερωτηση για εσας αξαδες μου...Μεχρι να βγουν οι αποφασεις για το ποιοι θα παρουν εστιες και σιτιση και τα λοιπα.Απο πρωτη οκτωμβριου που ξεκινανε εμενα τα μαθηματα μου θα ειναι ανοιχτη η φοιτητικη λεσχη για μασα?? και αν ναι ποσο θα πληρωνουμε για να τρωμε??
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
παιδια γνωριζετε αμα γενικοτερα στ εμπ γινεται καποια ''παρουσιαση'' των πρωτοετων ?
Εννοείς υποδοχή μήπως;
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
η εστια ανοιγει απο την 1η σεπτεμβριου ετσι ωστε οι φοιτητεσ που ειναι δικαιουχοι να μπορουν να τρωνε κατα την διαρκεια τησ εξεταστικησ τουσ(εξεταστικη σεπτεμβριου)...και κλεινει στισ 30 ιουνιου οπου συνηθωσ εχει τελειωσει και η εξεταστικη του εαρινου εξαμηνου...1η οκτωβριου ξεκινουν τα μαθηματα για τουσ πρωτοετεισ...για ολα τα υπολοιπα ετη οι υποχρεωσεισ τουσ στο πανεπιστημιο ξεκινουν 1η σεπτεμβριου ή και πιο νωρισ..οπως εγω που εδινα 26 αυγουστου μαθημα...και 24 σεπτεμβριου ξεκινανε τα μαθηματα του νεου εξαμηνουΕχω ερωτηση για εσας αξαδες μου...Μεχρι να βγουν οι αποφασεις για το ποιοι θα παρουν εστιες και σιτιση και τα λοιπα.Απο πρωτη οκτωμβριου που ξεκινανε εμενα τα μαθηματα μου θα ειναι ανοιχτη η φοιτητικη λεσχη για μασα?? και αν ναι ποσο θα πληρωνουμε για να τρωμε??
δεν νομιζω να γινεται καποια τελετη υποδοχησ για ολουσ τουσ φοιτητεσ του εμπ διοτι τοτε θα χρειαζοταν το ΟΑΚΑ για να τουσ χωρεσει...μπορει να κανει καποια τελετη υποδοχησ η σχολη σου η οποια θα γινει απο τα μεσα οκτωβρη και μετα...σε μασ εγινε τελοσ οκτωβρη αρχεσ νοεμβρη για παραδειγμα...παιδια γνωριζετε αμα γενικοτερα στ εμπ γινεται καποια ''παρουσιαση'' των πρωτοετων ?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Α μαλιστα ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ.Που πηγες ακριβως και την πηρες?? Βασικα πηγες μονος και την πηρες?? η σε ενημερωσανε??η λέσχη είναι ήδη ανοιχτή παντού φαντάζομαι..αν δικαιούσαι άδεια για σίτιση θα σου δώσουν την κάρτα εκείνη την στιγμή λογικά Εγώ την είχα πάρει αμέσως την κάρτα πάντως
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
όταν πήγα τα χαρτιά στην γραμματεία της σχολής..ε περίμενα. την ετοίμασαν και μου την έδωσαν δεν ξέρω τι γίνεται προφανως στην σχολή σουΑ μαλιστα ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ.Που πηγες ακριβως και την πηρες?? Βασικα πηγες μονος και την πηρες?? η σε ενημερωσανε??
souzana
Δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
από τον Εύδοξο..όταν βγάλει ανακοίνωση ότι ανοίγει το πρόγραμμα!Βιβλία κτλ παίρνεις από πού και πότε;
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
για το φοιτητικο επιδομα θα βγει ανακοινωση πιο μετα...αν θυμαμαι καλα μετα τα χριστουγεννα θα βγουν τα κριτηρια...οσο για τα βιβλια θα ανοιξει ο ευδοξοσ καπου στα τελη οκτωβριου λογικα...γενικα μην βιαζεσται οι πρωτοετεισ και τοσο..θα πατε εκει θα ξεκινησετε τα μαθηματα και οτι προκυψει θα το μαθετε μην προτρεχετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.