Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Ρώτα τον και θα σου πει, πάντα λένε!!!
Δεν θα έχεις θέμα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι σημειωσεις του στο ε-κλας ειναι αρκετες,και αναφερουν καποιες σημαντικες λεπτομερειες παραλειποντας τις περιττες(απο οσο μπορω να διακρινω με βαση αυτα που εχουμε κανει στο μαθημα) πληροφοριες!
Δεν θυμαμαι να τον εχω ακουσει να λει "Διαβαστε απτο συγγραμα" αλλα ουτε και το αντιθετο ...
Σε ευχαριστω για την απαντηση Revekka,θα τον ρωτησω αυριο να μου δωσει μια ακριβης απαντηση (ελπιζω)
Προς το παρον θα διαβασω απτις σημειωσεις
Πολλές φορές δίνουν ένα σύγγραμα για απλή διακόσμηση, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις από αυτό. Εμένα μου έτυχε πολλές φορές, να διαβάζω τις σημειώσεις και να είμαι άψογη στις εξετάσεις, αφού βέβαια παρακολουθούσα και το μάθημα.
Μην ανησυχείς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
chocos
Νεοφερμένος
Πιστευω οτι ο τιτλος τα λεει ολα.
Ειμαι 4ο ετος κ χρωσταω αρκετουστικα,ειχα αυτην τν απορια,τι θα γινει δηλ αν παω να δωσω μαθημα θερινου εξαμηνου σε αυτην την εξεταστικη?Αν το περασω θα ισχυει κανονικα ή και να το περασω δεν θα γραφτει καν?(το πιο πιθανο δηλ... )
Απλα να σας πω,χωρις να ξερω αν εχει σχεση ή οχι,οτι στην σχολη μου δεν κανουμε δηλωσεις σχετικα με το ποια μαθηματα θα δωσουμε σε καθε εξεταστικη.Μπορουμε να δωσουμε δηλ οποια θελουμε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω τι σύστημα υπάρχει στη σχολή σου, αλλά σίγουρα δεν είσαι επι πτυχίω, αφού είσαι 4ο έτος!Από 5ο και μετά, μπαίνεις σε αυτήν την την κατηγορία.Σε μερικές σχολές, όποιος είναι 5ο έτος μπορεί να δώσει και εαρινού και χειμερινού, όποτε θέλει. Δεν είναι όμως σε όλες το ίδιο, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία σου.
Selestian
Δραστήριο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ;
Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις...
Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο;
Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα?
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ;
Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι.
Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει
Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα.
Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια.
thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι?Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα.
Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι?
Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Κατερίνα ***
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά?????????????????????????
Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι)
για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται..
nPb
Επιφανές μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.