taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τις Παρασκευές ξέρω σίγουρα ότι δν θα έχουμε μάθημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Πολλοί καθηγητές μπορεί και να δώσουν κάποια ύλη, επειδή είστε πρώτο έτος...Στη συνέχεια, αυτά που έχει παραδώσει στα μαθήματα, τα ψάχνετε στο βιβλίο!
Κάποια είναι όντως τόμει εγκυκλοπαίδειας.Παιδια, πηρα τα συγγραμματα και σοκαριστηκα γιατι ειναι πολυ μεγαλα σε μεγεθος. Ετσι ειναι σε ολους? Πραγματι, αν δεν εχεις σημειωσεις...χανεσαι! Θελω,λοιπον, να σας ρωτησω σχετικα με τον τροπο που θα τα διαβασω, δηλαδη θα πρεπει να βρω τις σημειωσεις που εχω στο βιβλιο και να διαβασω αυτες η και αλλα επιπλεον απο το βιβλιο?
Καλύτερα σημειώσεις διάβασα, κάποια συγγράμματα μπορεί να μη χρειαστεί να τα ανοίξεις.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Κάποια είναι όντως τόμει εγκυκλοπαίδειας.
Καλύτερα σημειώσεις διάβασα, κάποια συγγράμματα μπορεί να μη χρειαστεί να τα ανοίξεις.
Μονο που σε εμενα ολα ειναι εγκυκλοπαιδειες!
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
askos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πρέπει να κάνεις αίτηση εάν θες να δηλώσεις στρατιωτικές. Αλλιώς όχι, εκτός άμα θες να δώσεις με το 90%, οπότε και πρέπει να κάνεις μια αίτηση τον Φεβρουάριο. Έτσι ήταν μέχρι πέρσι, τουλάχιστον.παιδια ξερει κανενας αν πρεπει να κανω καποια αιτηση η κατι αλλο για να μπορεσω να κανω μηχανογραφικο με το 10%?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gs1992
Νεοφερμένος
Είναι πως θα συνηθίσεις. :/
Selestian
Δραστήριο μέλος
fly
Δραστήριο μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Και τωρα διανυουμε την τριτη εβδομαδα χωρις σχολη λογω καταληψης Αυτα ειναι!!!
Επισης νομιζω οτι τα 13 συγγραμματα που εχω για το πρωτο εξαμηνο...εεεμ μου φαινονται λιγο βουνο(αν και δεν εχουν ερθει ολα ακομα )
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Selestian
Δραστήριο μέλος
Και εγω εχω ορεξη για διαβασμα , αλλα ας ζησουμε και λιγο αυτην την "περιφημη" φοιτιτικη ζωη μωρεΠείτε με φυτό,αλλά εγώ έχω όρεξη για διάβασμα
Μιλαμε πραγματικα δεν υπαρχει χρονος για να βγαινω εξω (πριν λιγο σταματησα το διαβασμα και ειναι 2:00 π.μ για το ονομα )
Iliaso
Περιβόητο μέλος
εμεις εχουμε δυο εργασιες μονο μεχρι τωρα...αλλα εχουμε να κνουμε δυο εβδομαδες μαθημα λογω εκλογων και απεργιων..
Και τωρα διανυουμε την τριτη εβδομαδα χωρις σχολη λογω καταληψης Αυτα ειναι!!!
Επισης νομιζω οτι τα 13 συγγραμματα που εχω για το πρωτο εξαμηνο...εεεμ μου φαινονται λιγο βουνο(αν και δεν εχουν ερθει ολα ακομα )
Που να δεις το ΤΜΣ τι παίρνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.