penspinner
Νεοφερμένος
Εγώ αύριο φεύγω επιτέλους από την ΑΘήνα για να αρχίσω τις σπουδές μου αλλά δεν έχω καταλάβει τι να κάνω με το χαρτί που μου δώσανε κατά την εξέταση και γράφει "για στρατολογική χρήση".
Υποθέτω ότι πρέπει να το πάω στο στρατολογικό γραφείο εδώ στην Αθήνα αλλά τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν.
Εσείς οι υπόλοιποι πήγατε κανονικά και το καταθέσατε στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Παιδιά κάτι που επίγει και δεν έχω καταλάβει.
Εγώ αύριο φεύγω επιτέλους από την ΑΘήνα για να αρχίσω τις σπουδές μου αλλά δεν έχω καταλάβει τι να κάνω με το χαρτί που μου δώσανε κατά την εξέταση και γράφει "για στρατολογική χρήση".
Υποθέτω ότι πρέπει να το πάω στο στρατολογικό γραφείο εδώ στην Αθήνα αλλά τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν.
Εσείς οι υπόλοιποι πήγατε κανονικά και το καταθέσατε στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σας?
εμένα δε μου έδωσαν τέτοιο χαρτί ...θα πάρω τηλ. στη στρατολογία και θα τους ρωτήσω τι θέλουν για αναβολή
ΥΓ: Δικαιολογητικά για αναβολή
Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία αναβολής καθορίζονται με αποφάσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Τα βασικά απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι μία αίτηση στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο, μία βεβαίωση οικείας σχολής (εγγραφή, διάρκεια σπουδών κ.λπ.) και ένα πιστοποιητικό αναγνώρισης της σχολής του εξωτερικού. Ως χρόνος υποβολής καθορίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους κατά το οποίο ο ενδιαφερόμενος διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του, όμως μπορεί, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, να απαγορευτεί η χορήγηση αναβολής λόγω σπουδών για ορισμένες σχολές ή ορισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού καθώς και όταν οι σπουδές ή μέρος αυτών πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Μπορεί, επίσης, εφόσον οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιτρέπουν, να καθορίζονται μείωση της θητείας έως τρεις μήνες και άλλα ευεργετήματα, για στρατεύσιμους που δικαιούνται αναβολής κατάταξης λόγω σπουδών αλλά δεν ασκούν το δικαίωμα αυτό και κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι κατηγορίες των στρατευσίμων που δικαιούνται αναβολή κατάταξης λόγω σπουδών περιλαμβάνονται στο άρθρο 7 της στρατολογικής νομοθεσίας και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Στρατολογικό Γραφείο μέχρι την προηγούμενη της κατάταξης ημέρα.
link αλλά καλύτερα να τηλ. στη στρατολογία για επιβεβαίωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Επισης, χαζη ερωτηση αλλα τι ωρα πρεπει να ειμαιστε στην σχολη;;; ή η καθε σχολη εχει διαφορετικη ωρα; Συνηθως τι ωρα πρεπει να ειμαστε εκει; και την πρωτη μερα τι κανουμε;;;
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Φοιτητικο πασο αν δεν κανω λαθος δεν εχει δοθει ακομα σε κανενα τμημα πανελλαδικα. Οταν δεις το προγραμμα της σχολης σου, αναλογα με το τι μερα ξεκινανε τα μαθηματα, θα δεις ποιο μαθημα ειναι πρωτο τι ωρα ξεκινα και θα πας. Δεν υπαρχουν σταθερα ωραρια. Αλλος μπορει να εχει μαθημα 9 το πρωι κι αλλος 7 το βραδυ. Την πρωτη μερα κανετε μαθημα
Αυτο το προγραμμα ποτε το παιρνουμε;;;
Μας εδωσαν στις εγγραφες κατι ποου ελεγε προγραμμα πανω αλλα ειχε μονο τα μαθηματα και τους καθηγητες και οχι τις ωρες...
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω το βρηκα εκει, μας το ειχαν δωσει και στις εγγραφες αλλα το ξεχασα καπου μεσα στο χαος.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Κοιτα στο site της σχολης σου.
Εγω το βρηκα εκει, μας το ειχαν δωσει και στις εγγραφες αλλα το ξεχασα καπου μεσα στο χαος.
αχα και εγω ειχα ξεχασει εναν οδηγο σπουδων οταν πηγα για εγγραφη γιατι συμπληρωνα χαρτια με στελνανε αλλου εκει παλι συμπληρωνα παλι το ιδιο και συνεχιστηκε τρεις τεσσερις φορες ...και καπου τον αφησα τον οδηγο σπουδων(θα το χρειαστω πουθενα;;; μηπως να παω να ζητησω αλλον;;)
Αν δεν βρω τις ωρες στο site να περασω απο την γραμματεια δηλαδη εεε;; πωπω παλι τρεχαματα
Α και κατι ακομα ...αφου αρχιζουμε μαθημα την πρωτη μερα λογικα θα χρειαστω τετραδιο για τις σημειωσεις ετσι;;;
Συγγνωμη για το πρηξημο αλλα ..αγχωθηκα λιγααακι
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον οδηγο σπουδων λογικα θα τον βρεις στο ιντερνετ, αλλα ενταξει ειναι προς δικια σου ενημερωση για το τμημα. Σου παρουσιαζει τα μαθηματα, τι περιεχει το καθενα, επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος και τετοια.
Τη μερα των εγγραφων δεν σας εδωσαν προγραμμα; Περιεργο μου φανεται.
Επισης ναι, πιστευω θα σου χρειαστει ενα τετραδιο.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Προγραμμα αν δε σας εδωσαν στην εγγραφη θα ανακοινωθει ειτε στο site σας ειτε στη γραμματεια. Πότε ξεκινατε; Να πας να το παρεις οπωσδηποτε
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Εσυ θα δεις τι σε βολευει. Αλλοι κρατανε ενα τετραδιο για καθε μαθημα, αλλοι πολλαπλων θεματων αναλογα με το προγραμμα, αλλοι κολλες αναφορας, αλλοι παλι τιποτα.
Προγραμμα αν δε σας εδωσαν στην εγγραφη θα ανακοινωθει ειτε στο site σας ειτε στη γραμματεια. Πότε ξεκινατε; Να πας να το παρεις οπωσδηποτε
Στις 4 οκτωβριου την Δευτερα δηλαδη
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ., ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010 - 2011 αυτο μου εχει στο σιτε της σχολης αλλα το κατεβαζω και οταν παω να το ανοιξω δεν κανει τιποτα..ανοιγει και μου εμφανιζει κατι ακαταλαβιστικα...
https://www.rhodes.aegean.gr/tepaes/proptixiaka.html
ειναι το πρωτο που εμφανιζει... δεν ξερω αν ειναι το προγραμμα αλλα δεν μπορω να δω τι περιεχει καθως το κατεβαζω και μου εμφανιζει βλακιες
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Δεν βλεπω κατι για προγραμμα. Παρε τη γραμματεια ή κάποια παράταξη
athene
Δραστήριο μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Χιλια ευχαριστω παντως !
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
εμεις σμρ καναμε το πρωτο μας μαθημα!ηταν πολυ ωραια!!!!αυριο εχουμε 3-9!καλη αρχη και σε σας~~~!!!
Για πες τπτ πως ηταν η πρωτη μερα?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει πολυ μουντο καιρο και οτι 90% θα βρεχει ολη μερα σημερα....
δεν πειραζει!
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
182
Νεοφερμένος
εχω ακουσει και σεναρια καταργησης του!
θα δυσκολεψει πλ τα πραγματα αν γινει κατι τετοιο, και πιστευω οτι θα υπαρξουν κινητοποιησεις απο τη μερια μας..
Οσον αφορα τον προσωπικο κωδικο τι ακριβως ειναι και πως τον μαθαινουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.