Χτες είχαμε 16, σήμερα δοκίμασες;προχθές που πήγα να γραφτώ μου έδωσαν το δελτίο ενεργοποίησης ηλεκτρονικών υπηρεσιών απθ με το απμ και το otp και ένα άλλο χαρτί με το email, το username και το password.
το πιστοποιητικό το πέρασα χθές και μετά προσπάθησα να κάνω ενεργοποίηση ώστε να δηλώσω τα μαθήματα και τα συγγράμματα,αλλά δεν μου αναγνώρισε το απμ .
μάλλον θα πάρω κανένα τηλέφωνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες είχαμε 16, σήμερα δοκίμασες;
ναι δοκίμασα, αλλά δεν το έχω μόνο εγώ αυτό το πρόβλημα γιατί και ένας άλλος φίλος μου που περάσαμε μαζί στο φυσικό το ίδιο πρόβλημα έχει.άρα περιμένω.......(τώρα το έμαθα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερει κανενας αν ο οασθ εχει στειλει τα πασο στα πανεπιστημια;
απ' ό,τι μου είπαν φίλοι που πήγαν να γραφτούν (εγώ πάω τη δευτέρα) ο ΟΑΣΘ θα στείλει τα πάσο προς τέλος του μήνα. όλα καθυστερούν σ' αυτή τη χώρα. xD
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτη φορά έγινε αυτό στα 3 χρόνια που είμαι στην σχολή πάντως. Τι να πω...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθυστέρησαν. Δηλαδή θα κυκλοφορούμε χωρίς πάσο για 2 εβδομάδες τουλάχιστον
άσε... ούτε μείωση στο εισιτήριο θα έχουμε μέχρι να τα δώσουν...και εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αστικό καμιά δεκαριά φορές την εβδομάδα
athene
Δραστήριο μέλος
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
mpakmak
Νεοφερμένος
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα μαθητικα πασο που βγαλαμε στην τριτη λυκειου για το ετος 2009-2010 ισχυουν μεχρι τις 31 οκτωβριου.
Ισχύουν όμως μόνο για την διαδρομή από και προς το σχολείο.....
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισχύουν όμως μόνο για την διαδρομή από και προς το σχολείο.....
δεν νομιζω να ισχυει αυτο....δεν ειναι λογικο τα πασο να ισχυαν ολο το καλοκαιρι και να ειναι για την διαδρομη απο και προς το σχολειο αφου τα σχολεια ειναι κλειστα και τα παιδια δεν πηγαινουν στο σχολειο.και απο οσο ξερω ειναι για ολες τις διαδρομες
athene
Δραστήριο μέλος
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακουσα οτι μεχρι το τελη σεπτεμβρη θα εχουν βγει
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Jokerman
Νεοφερμένος
Είμαι ομογενής και έδωσα εξετάσεις προχθές και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα. Είναι όμως αρκετά σίγουρο ότι θα περάσω και επειδή ίσως χρειαστώ χαρτιά από το εξωτερικό είπα να ρωτήσω για να μην καθυστερώ μετά και περάσουν προθεσμίες.
1) Κατ' αρχήν ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις των ομογενών;
2) Για την εγγραφή τι χαρτιά θα χρειαστώ; Θα χρειαστώ κάποιο χαρτί από το λύκειο που φοιτούσα στο εξωτερικό;
3) Στην υποτροφία και στο δες την ψηφιακά έχουμε ειδική κατηγορία; και κάθε κατηγορία ομογενών είναι χώρια (δλδ και οι 5 κατηγορίες)
4) Απ' ότι είδα οι σχολές κρατάνε το 1% των εστιών για τους ομογενείς. Είναι επαρκείς αριθμός αυτός για την Θεσσαλονίκη; και τι ακριβώς θα χρειαστώ; τι είναι το πιστοποιητικό ομογένειας; Διαφορετικά να αρχίσω να κοιτάω για σπίτι από τώρα πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και ψάχνουν πιο πολλοί.
Αν πιστεύετε ότι αξίζει να γνωρίζω κάτι άλλο ως ομογενής γράψτε το.
Σόρρυ αν έχουν απαντηθεί αλλά δεν μπορούσα να διαβάσω 42 σελίδες...
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα ισχύει ακόμη το μαθητικό!!(για όσους έχουν...)
εγώ πήγαινα σε ιδιωτικό και δεν μας χορηγούσαν πάσο.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ είμαι στο τμήμα φυσικής, αλλά στην ιστοσελίδα του τμήματος δεν το γράφει.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
είναι νωρις ακομα...οταν αρχισουν τα μαθηματα θα σας πουν...εκεινη τη περιοδο γινεται. σε εμας τουλαχιστονοι δηλώσεις μαθημάτων για το 1ο εξάμηνο στο απθ πότε αρχίζουν?
εγώ είμαι στο τμήμα φυσικής, αλλά στην ιστοσελίδα του τμήματος δεν το γράφει.
gs1992
Νεοφερμένος
Οσοι ειναι κατω τον δεκαοχτω μπορουν να παιρνουν μειωμενο εισιτηριο εχοντας απλως την ταυτοτητα τους μαζι.(Αναφερομαι μονο για τις συγκοινωνιες στην Αθηνα,δεν ξερω αν ισχυει και αλλου αυτο)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.