Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Tι χαρτια ακριβως χρειαστηκε να εχεις μαζι σου για την εγγραφη?
εεε μια φωτοτυπια της ταυτοτητας μου(οχι επικυρωμενη)
και ενα φωτοαντιγραφο απο το απολυτηριο λυκειου και αλλο ενα της βεβαιωσης προσβασης (επικυρωμενα απο ΚΕΠ η σχολειο)
Αυτα!! παρε και την ταυτοτητα μαζι καλου κακου...ποτε δεν ξερεις
Ολα τα υπολοιπα μου τα εδωσαν εκει και τα συμπληρωσα με βαση αυτων που ειχα φερει μαζι μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Pennylane:εεε μια φωτοτυπια της ταυτοτητας μου ( οχι επικυρωμενη )
και ενα φωτοαντιγραφο απο το απολυτηριο λυκειου και αλλο ενα της βεβαιωσης προσβασης ( επικυρωμενα απο ΚΕΠ η σχολειο )
Αυτα ! παρε και την ταυτοτητα μαζι καλου κακου ... ποτε δεν ξερεις
Ολα τα υπολοιπα μου τα εδωσαν εκει και τα συμπληρωσα με βαση αυτων που ειχα φερει μαζι μου
Ευχαριστω.Εγω προχθες δεν ειχα την ταυτοτητα μαζι μου και γι αυτο μου ειπαν οτι δε γινεται η εγγραφη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστω.Εγω προχθες δεν ειχα την ταυτοτητα μαζι μου και γι αυτο μου ειπαν οτι δε γινεται η εγγραφη.
Ουτε φωτοτυπια της ταυτοτητας δεν ειχες;;;(γιατι τοτε οντως δεν γινεται)
παντως εγω την χρειαστηκα σημερα την ταυτοτητα γιατι στην φωτοτυπια δεν φαινονταν και πολυ καθαρα τα στοιχεια ειχε βγει λιγο θολη και ειχα προβλημα με την συμπληρωση των εγγραφων(και ολης της λοιπης χαρτομανιας ) οποτε χρησιμοποιησα την ταυτοτητα
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Pennylane:Ουτε φωτοτυπια της ταυτοτητας δεν ειχες ? ? ? ( γιατι τοτε οντως δεν γινεται )
παντως εγω την χρειαστηκα σημερα την ταυτοτητα γιατι στην φωτοτυπια δεν φαινονταν και πολυ καθαρα τα στοιχεια ειχε βγει λιγο θολη και ειχα προβλημα με την συμπληρωση των εγγραφων ( και ολης της λοιπης χαρτομανιας ) οποτε χρησιμοποιησα την ταυτοτητα
Οχι ειχα φωτοτυπια της ταυτοτητας και μαλιστα φαινονταν καθαρα τα στοιχεια αλλα αυτη επεμενε οτι χωρις την ταυτοτητα δε γινεται!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Οχι ειχα φωτοτυπια της ταυτοτητας και μαλιστα φαινονταν καθαρα τα στοιχεια αλλα αυτη επεμενε οτι χωρις την ταυτοτητα δε γινεται!
Τι να σου πω...
εμενα αν και δεν φαινονταν και πολυ καθαρα την φωτοτυπια κρατησαν ...την ταυτοτητα την χρησιμοποιησα για δικη μου ευκολια..γιατι φαινοταν καλυτερα αριθμοι κτλ...
Αυτοι ουτε που την κοιταξαν...
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
για την εγγραφη γινεται με αλφαβητικη σειρα?ετσι λεει στο σαιτ της σελιδας της δικιας μου.
effie90
Νεοφερμένος
Εχω μια απορια,η οποια δεν κολλαει και τοσο στο θεμα,
για την εγγραφη γινεται με αλφαβητικη σειρα?ετσι λεει στο σαιτ της σελιδας της δικιας μου.
ναι, συνηθως με αλφαβητικη σειρα γινεται η εγγραφη
vasia...
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Aris7V
Νεοφερμένος
εχει 3ανα γινει αυτη η ερωτηση αλλα την 3ανακανω γτ δεν κτλβ που την βρισκουμε????
Αν γινεται θελω συντομα την απαντηση παρακαλω .(καποιο μου ειπαν απο το περιπτερο. ποιο περιπτερο?)
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαιδευσης στην Ελλάδα.
εχει 3ανα γινει αυτη η ερωτηση αλλα την 3ανακανω γτ δεν κτλβ που την βρισκουμε????
Αν γινεται θελω συντομα την απαντηση παρακαλω .(καποιο μου ειπαν απο το περιπτερο. ποιο περιπτερο?)
Εγω που πηγα να γραφτω μου την εδωσαν στην σχολη μαζι με την αιτηση...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαιδευσης στην Ελλάδα.
Λογικά θα στην δώσουν στην σχολή, αλλά γενικά μπορείς να αγοράσεις υπεύθυνη δήλωση από οποιοδήποτε περίπτερο! Τα περισσότερα, αν οχι όλα έχουν!
yo_kzn
Νεοφερμένος
Οι πρώτοι 4 είναι αυτοί που μπήκαν πρώτοι στη σχολή!Για να ξέρεις με τη σειρά πέρασες μπες στη σελίδα του υπουργείου,βάλε τα στοιχεία σου εκεί που δείχνει που πέρασες και αν προσέξεις απο δίπλα εκτός από τον κωδικό της σχολής γράφει κ έναν αριθμό που αντιστοιχεί σε σένα προσωπικά και δείχνει αν πέρασες 1ος,50ος,100ος κλπ..!
Ελπίζω να βοήθησα!
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Η έναρξη ισχύος OTP:16/9/2010
λέτε να περιμένω και άλλο??
Επίσης, είναι από internet explorer.
Αν δεν σου ενεργοποιηθεί πάντως πάνε στη γραμματεία.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
προχθές πήγα στη σχολή μου να γραφτώ και πήρα το δελτίο ενεργοποίησης ηλεκτρονικών υπηρεσιών απθ, αλλά δεν κατάφερα να κάνω ακόμα την ενεργοποίηση, αφού δεν μου αναγνωρίζει τον αριθμό πανεπιστημιακού μητρώου, συγκεκριμένα μου γράφει "Ο Αριθμός Πανεπιστημιακού Μητρώου που πληκτρολογήσατε, δεν βρέθηκε στα αρχεία της ΠΥΚΑ. Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε σωστά τον ΑΠΜ σας"
Η έναρξη ισχύος OTP:16/9/2010
λέτε να περιμένω και άλλο??
ρεεει.
Αφού στα χαρτιά που μου έδωσαν εμένα λέει ότι : οι γραμματείες θα διαθέτουν το δελτιο ενεργοποίησης από τις 7 Οκτωβρίου 2010.
Γιατί εσένα στο έδωσαν? Μήπως είναι περσινό?
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
ρεεει.
Αφού στα χαρτιά που μου έδωσαν εμένα λέει ότι : οι γραμματείες θα διαθέτουν το δελτιο ενεργοποίησης από τις 7 Οκτωβρίου 2010.
Γιατί εσένα στο έδωσαν? Μήπως είναι περσινό?
όχι δεν είναι περσινό.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλει να περάσεις ένα πιστοποιητικό, το έκανες;
Επίσης, είναι από internet explorer.
Αν δεν σου ενεργοποιηθεί πάντως πάνε στη γραμματεία.
το έχω περάσει.
Και βασικά, πότε πρόλαβε η γραμματεία και τα έβγαλε;
Είναι πολλά χαρτιά μαζί και λένε κάτι κωδικούς;
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
προχθές που πήγα να γραφτώ μου έδωσαν το δελτίο ενεργοποίησης ηλεκτρονικών υπηρεσιών απθ με το απμ και το otp και ένα άλλο χαρτί με το email, το username και το password.Σήμερα το έκανες;
Και βασικά, πότε πρόλαβε η γραμματεία και τα έβγαλε;
Είναι πολλά χαρτιά μαζί και λένε κάτι κωδικούς;
το πιστοποιητικό το πέρασα χθές και μετά προσπάθησα να κάνω ενεργοποίηση ώστε να δηλώσω τα μαθήματα και τα συγγράμματα,αλλά δεν μου αναγνώρισε το απμ .
μάλλον θα πάρω κανένα τηλέφωνο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.