pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ε,βασικά στο σάιτ του υπουργείου το λέει ξεκάθαρα ότι από φετος δεν χρειαζονται ιατρικές εξετασεις.
Εντάξει,αν το Χημικο σταματήσει να ζητά εξετασεις απο δερματολόγο,ξεφυγαμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή αν δεν περάσεις το ΕΜ Ι δεν μπορείς να δώσεις ΕΜ ΙΙ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
aniouz92
Νεοφερμένος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης πάντως είναι 13-30 Σεπτεμβρίου.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε τσακαλε αλλη ορεξη δεν εχουμε και λεμε να ρωταμε συνεχως....αφου ομως εκανα 200 τηλεφωνα στη γραμματεια του τμηματος μου και κανεις δεν απαντα!Παιδιά, σταματήστε να ρωτάτε πότε είναι οι εγγραφές. Πάρτε τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής σας για να σιγουρέψετε πότε είναι οι εγγραφές για την δική σας σχολή.
Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης πάντως είναι 13-30 Σεπτεμβρίου.
-----------------------------------------------------------
Συγγνωμη δεν ειδα το φυλλο.......διεγραψε το τσακαλεΝαι ρε τσακαλε αλλη ορεξη δεν εχουμε και λεμε να ρωταμε συνεχως....αφου ομως εκανα 200 τηλεφωνα στη γραμματεια του τμηματος μου και κανεις δεν απαντα!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Η κάθε σχολή διαφέρει! Έχετε τον νου σας στο site και θα βγουν ανακοινώσεις!
Γνωριζει καποιος° Παντως οσα φοιτητικα πασα εχω δει ειναι με εγχρωμες φωτο.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
temperik
Νεοφερμένος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηρα τηλεφωνο στην γραμματεια της σχολης μου(τμημα χημικων μηχανικων πατρας)και ειχαν ενα ηχογραφημενο μηνυμα στο οποιο ελεγε οτι οι εγγραφες ειναι απο 13/9-30/9 ομοσ ελεγε οτι τα μαθματα αρχιζουν 27/9 γινεται αυτο?????
και μια φίλη μου που πέρασε κοινωνιολογία ρεθύμνου στις 27 σεπτέμβρη λέει ξεκινάει!
Πάντως αν κοιτάξεις στο σάιτ της σχολής σου την εξεταστική Σεπτεμβρίου,το τελευταίο μάθημα το δίνουν 24 Σεπτέμβρη.Και το χειμερινό εξάμηνο ξεκινάει όταν τελειώνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου,οπότε είναι λογικό
Βασικά νομίζω τα είπες λίγο ανάποδα.Το λογικό είναι να λεει : Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙ,προαπαιτούμενες γνώσεις:Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Ι.Παιδιά, όταν σε κάποιο μάθημα π.χ. Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Ι λέει "προαπαιτούμενες γνώσεις: Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙ" τι ακριβώς σημαίνει;
Δηλαδή αν δεν περάσεις το ΕΜ Ι δεν μπορείς να δώσεις ΕΜ ΙΙ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τέλος παντων,αυτό πρέπει να σημαίνει πάντως.
Αλλά ας απαντησει και καποιος που είναι ήδη φοιτητης καλού κακού
nPb
Επιφανές μέλος
Μάλιστα σε κάποια Τμήματα δεν μπορείς να πάρεις το δεύτερο αν δεν έχεις περάσει το πρώτο, λόγω σχέσης προαπαιτούμενης γνώσης σύμφωνα με ρύθμιση του κανονισμού σπουδών στο Τμήμα που φοιτάς.
Πάντως προσωπικά πρώτα περνάω τα ΙΙ και μετά τα Ι. Είμαι ανώμαλος...και το ξέρω. Συνήθως το Ι είναι πιο δύσκολο από το ΙΙ λόγω εισαγωγής σε νέα πράγματα. Και το ΙΙ βέβαια είναι πιο δύσκολο, λόγω μεγαλύτερης εμβάθυνσης σε νέα πράγματα από το Ι, αλλά τουλάχιστον έχεις μια ιδέα από το Ι. Τα Ι και ΙΙ είναι μια τυπική αρίθμηση επειδή έχει σπάσει το μάθημα σε δυο εξάμηνα. Σε άλλα Τμήματα την ύλη των Ι και ΙΙ την κάνουν σε ένα εξάμηνο, δηλ., σε ένα μάθημα... και όποιον πάρει ο χάρος στην σεξεταστική.
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά νομίζω τα είπες λίγο ανάποδα.Το λογικό είναι να λεει : Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙ,προαπαιτούμενες γνώσεις:Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Ι.
Τέλος παντων,αυτό πρέπει να σημαίνει πάντως.
Αλλά ας απαντησει και καποιος που είναι ήδη φοιτητης καλού κακού
Ναι, όντως, τα είπα λίγο ανάποδα......
Katerina~!
Νεοφερμένος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Katerina~!
Νεοφερμένος
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι...σε καμια περιπτωση...αν αφηναν τους πρωτοετης να την γραφουν ο καθενας θα εγραφε οτι ηθελε...θα στην δωσουν εκει μη στεναχωριεσε.....Παιδια καλημερα,στην υπευθυνη δηλωση οτι δεν ειμαστε εγγεγραμμενοι σε καποια αλλη σχολη εκει που λει "ΠΡΟΣ" τι γραφουμε?Το ονομα της σχολης στην οποια περασαμε?Εγω δηλαδη θα γραψω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης πατρας? Επισης στο κειμενο που πρεπει να γραψουμε,εγω εγραψα "Δεν ειμαι εγγεγραμμενη σε καποια αλλη σχολη της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης" αρκει αυτο?ειναι νταξει?
temperik
Νεοφερμένος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναιΤην δήλωση αυτήν δεν μας την δίνουν από το πανεπιστήμιο;;
temperik
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.