nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια πως μπορω να μαθω ποιεσ σχολες ξεκινουν το 2ο εξαμηνο?
αυτο ηταν παλιοτερα στα τει,επαιζε ρολο ο βαθμος νομιζω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
σίγουρα?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
είσαι σίγουρη?μην με πάρεις και στο λαιμό σου
γραφε ελληνικα κοιτα ετσι νομιζω
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
δικιο ξεχαστικα..σευχαριστω
wizard2011
Νεοφερμένος
hurricane
Διάσημο μέλος
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα, αν είναι λάθος εδώ ας με διορθώσετε.
Θα σας φανεί γελοία η απορία μου, αλλά πραγματικά έχω μαύρα μεσάνυχτα
Εγώ θα ξανά δώσω πανελλαδικές του χρόνου, αλλά θέλω παράλληλα να ασχοληθώ με τη σχολή που πέρασα, όμως είναι μακριά από τη πόλη μου και δεν υπάρχει δυνατότητα να "εγκατασταθώ" εκεί, όμως το πρόβλημα μου είναι ότι σχεδόν όλα τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά με εργαστήρια.
Θα ήθελα να με ενημερώσετε πόσο είναι ο αριθμός των λιγότερων μαθημάτων που μπορώ να δηλώσω πχ στο πρώτο 6μηνο; Θέλω να πω, τα περισσότερα μαθήματα που θέλεις να δηλώσεις πρέπει να είναι μέχρι 36 διδακτικές μονάδες, σωστά; υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τα λιγότερα; πχ εγώ μπορώ το πρώτο 6μηνο να δηλώσω μόνο τα 2 μαθήματα που δεν έχουν εργαστήρια με απουσίες κλπ ή πρέπει να συμπληρώσω κάποιες παραπάνω διδακτικές μονάδες;
Και αφού γίνει αυτό και διαβάσω μόνη μου μιας και δε μπορώ να είμαι εκεί παρούσα πάω στην εξεταστική κανονικά για αυτά τα 2 μαθήματα;
hurricane
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα, αν είναι λάθος εδώ ας με διορθώσετε.
Θα σας φανεί γελοία η απορία μου, αλλά πραγματικά έχω μαύρα μεσάνυχτα
Εγώ θα ξανά δώσω πανελλαδικές του χρόνου, αλλά θέλω παράλληλα να ασχοληθώ με τη σχολή που πέρασα, όμως είναι μακριά από τη πόλη μου και δεν υπάρχει δυνατότητα να "εγκατασταθώ" εκεί, όμως το πρόβλημα μου είναι ότι σχεδόν όλα τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά με εργαστήρια.
Θα ήθελα να με ενημερώσετε πόσο είναι ο αριθμός των λιγότερων μαθημάτων που μπορώ να δηλώσω πχ στο πρώτο 6μηνο; Θέλω να πω, τα περισσότερα μαθήματα που θέλεις να δηλώσεις πρέπει να είναι μέχρι 36 διδακτικές μονάδες, σωστά; υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τα λιγότερα; πχ εγώ μπορώ το πρώτο 6μηνο να δηλώσω μόνο τα 2 μαθήματα που δεν έχουν εργαστήρια με απουσίες κλπ ή πρέπει να συμπληρώσω κάποιες παραπάνω διδακτικές μονάδες;
Και αφού γίνει αυτό και διαβάσω μόνη μου μιας και δε μπορώ να είμαι εκεί παρούσα πάω στην εξεταστική κανονικά για αυτά τα 2 μαθήματα;
όσα θες δηλώνεις :Ρ μπορείς αν θες να κάνεις αναστολή σπουδών και να γυρίσεις στη σχολή σου του χρόνου αν αποφασίσεις να πας εκεί. αν αποφασίσεις να δώσεις έστω αυτά τα 2 πρέπει να ενημερώνεσαι όμως για να μην σου ξεφύγει καμια δήλωση και δεν μπορείς να πας να δώσεις στην εξεταστική. πχ εγώ πρέπει να σφραγίζω το βιβλιάριο σπουδών μου για να πάω να δώσω, αλλά αυτό δεν υπάρχει σε όλες τις σχολές.
Eva.dim
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι και την συμπληρώνεις εκείνη την ώρα Στη δική μου σχολή έτσι την έκανα, παίζει να την δίνουν και από το λύκειο αυτήν την δήλωση!Στην εγγραφή την υπεύθυνη δήλωση που λέει ότι δεν φοιτούμε σε άλλη σχολή στην δίνουν στη σχολή;
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Εχω την εντυπωση οτι την υπευθυνη δηλωση την αγοραζεις απο το περιπτερο,συμπληρωνεις οτι και καλα δεν φοιτας σε αλλη σχολη,κ μετα την πας κ μια βολτα απο το αστυνομικο τμημα της γειτονιας σου για επικυρωση!Στην εγγραφή την υπεύθυνη δήλωση που λέει ότι δεν φοιτούμε σε άλλη σχολή στην δίνουν στη σχολή;
papas
Διάσημο μέλος
Και πολύ απλά, την συμπληρώνετε και αυτό.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι εγγραφες ειναι 11 με 22 σεπτεμβρη ακουσα!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
σε κάθε σχολή ξεκινάνε άλλη ημερομηνία τα μαθήματα, οπότε θα περιμένεις ανακοίνωση από την σχολή σου!ξερει κανεις τωρα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο πανεπιστημιο φετος??
οι εγγραφες ειναι 11 με 22 σεπτεμβρη ακουσα!
souzana
Δραστήριο μέλος
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
έχω μια απορία που με προβληματίζει
φετος εδωσα 2η φορα και περασα βιολογικο αθηνων
πρεπει να ξεγραφτώ απο την προηγουμενη μου σχολή όμως.
ξερω πως δινεται ενα εγγραφο,το λεγόμενο αποφοιτήριο (
ειναι χρονοβορα διαδικασία ή ου;
θελω να πω πχ αν παω στις 11/9 να ξεγραφτώ απο το ενα τμημα,για να γραφτώ στο άλλο
θα με παρει πολλή ώρα;
α και κάτι άλλο παιδες ...
χρειάζονται κάποια χαρτιά ωστε να ξεγραφτώ;;
σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωννννννννννννν !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.