Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και κάνεις να τον πάρεις τον πάπυρο και κάτι μήνες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μήνες; Χρόνο και βάλε...Και κάνεις να τον πάρεις τον πάπυρο και κάτι μήνες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι ομαδικές εργασίες μπορεί να είναι παράδεισος ή κόλαση...Ενδιάμεσο δεν νομίζω ότι υπάρχει..
Ακριβώς
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Οι ομαδικές εργασίες μπορεί να είναι παράδεισος ή κόλαση...Ενδιάμεσο δεν νομίζω ότι υπάρχει..
το οποίο συνήθως είναι δυσανάλογο του τι μαθαίνεις
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Εξαρτάται την οπτική.
Αν είσαι το κορόιδο που θα την γράψει όλη, ενώ οι υπόλοιποι πίνουν καφέ, ναι. Αν είσαι ο ξύπνιος που παίρνει 10 χωρίς να κουραστεί, πάλι ναι.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαρτάται την οπτική.
Αν είσαι το κορόιδο που θα την γράψει όλη, ενώ οι υπόλοιποι πίνουν καφέ, ναι. Αν είσαι ο ξύπνιος που παίρνει 10 χωρίς να κουραστεί, πάλι ναι.
Καλά το πήρες το 10 στη δεύτερη περίπτωση το αξίζεις όμως?? Δε νομίζω
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Πρεπει να περιμενεις.Σε μια σχολη τετραετους φοιτησης, πρεπει, ακομα και αν εχεις περασει ολα τα μαθηματα νωριτερα, να περιμενεις και τα 8 εξαμηνα να συμπληρωθουν? Ή μπορουν να σου δωσουν το πτυχιο στα 7 ή στα 6 εξαμηνα? Θα ηθελα σιγουρη απαντηση, ευχαριστω!
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Σε μια σχολη τετραετους φοιτησης, πρεπει, ακομα και αν εχεις περασει ολα τα μαθηματα νωριτερα, να περιμενεις και τα 8 εξαμηνα να συμπληρωθουν? Ή μπορουν να σου δωσουν το πτυχιο στα 7 ή στα 6 εξαμηνα? Θα ηθελα σιγουρη απαντηση, ευχαριστω!
Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει προφανώς θα πρέπει να δηλώνεις μαθήματα μεγαλύτερων εξαμήνων κι αυτό δε γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτό. Ωστόσο ακόμα κι αν γίνεται αυτό, δεν ξέρω πόσο εύκολο θα 'ναι ν' ανταπεξέλθεις στις εξεταστικές από τη στιγμή που θα υπάρχουν τα μαθήματα των εξαμήνων που διανύεις και αυτά που τυχόν χρωστάς από τα προηγούμενα.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ σ΄αυτό. Άσε μια φορά ήμουν σε μια ομάδα με δύο παντρεμένες φίλες μου για μια εργασία. Άρα, όπως καταλαβαίνεις, η ανύπαντρη Λυσιστράτη έφαγε το λούκι, αλλά όλες πήραμε 10.Εκεί είναι η πλάκα. Δεν είμαι κατά των ομαδικών εργασιών, αλλά θεωρώ ότι τα μέλη μιας ομάδας πρέπει να βρίσκονται -λίγο πολύ- στο ίδιο μήκος κύματος για να υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ των μελών της ομάδας.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την εξεταστική και τα μαθήματα και θα ήμουν πολύ ευγνώμων σε όποιον μπορούσε να μου δώσει κάποιες απαντήσεις...
1.Πόσες φορές μπορείς να δώσεις ένα μάθημα ? (Ο οδηγός σπουδών του τμήματος μου γράφει 4 φορές, αλλά ο νέος νόμος πλαίσιο 3 φορές)
2.Μπορώ να αλλάξω ένα μάθημα επιλογής και να πάρω κάποιο άλλο, εφόσον το έχω δώσει ήδη 2 αποτυχημένες φορές ?
3.Μπορώ να αλλάξω ένα μάθημα επιλογής αν το έχω δηλώσει μία φορά, αλλά δεν το έχω δώσει καθόλου ?
1. λέει τέτοιο πράμα ο οδηγός σπουδών σου ? wtf . Όσες φόρες θέλεις δίνεις το μάθημα. Ο νέος νόμος μπορεί να λέει για 3 φορές αλλά πρέπει να το εγκρίνουν και τα τμήματα.
2. κανονικά ναι
3.κανονικά ναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.