christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι
Μιας και είμαστε στο ίδιο, σου λέω εγγυημένα ότι το πρώτο, δεύτερο και τέταρτο έτος έχουν πολύ εύκολα μαθήματα. Στο τρίτο είναι που θα ζοριστείς λίγο και -κλασσικά- στη φωνητική. Επίσης, να ενημερωθείς σχετικά με τους καθηγητές και να αλλάζεις κλιμάκιο αν έχεις κάποιον/α από τους "απαγορευμένους".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΆδειοΨυγείο
Νεοφερμένος
Μιας και είμαστε στο ίδιο, σου λέω εγγυημένα ότι το πρώτο, δεύτερο και τέταρτο έτος έχουν πολύ εύκολα μαθήματα. Στο τρίτο είναι που θα ζοριστείς λίγο και -κλασσικά- στη φωνητική. Επίσης, να ενημερωθείς σχετικά με τους καθηγητές και να αλλάζεις κλιμάκιο αν έχεις κάποιον/α από τους "απαγορευμένους".
Τωρα σοβαρα? Δηλαδη εσυ ως πρωτοετης δεν δυσκολευτηκες καθολου να ανταποκριθεις στις απαιτησεις των μαθηματων? :O
Οταν λες απαγορευμενους? Ενδιαφερον...για ενημερωσε με!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Τι ιατρικές εξετάσεις ζητούν όταν κάνεις την εγγραφή;
Σε αρκετά τμήματα έχουν καταργηθεί αλλά συνήθως ζητάνε ακτινογραφία θώρακος, παθολόγο και δερματολόγο.
(Αυτές ζητούσαν σε εμάς πριν τις καταργήσουν!)
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα σοβαρα? Δηλαδη εσυ ως πρωτοετης δεν δυσκολευτηκες καθολου να ανταποκριθεις στις απαιτησεις των μαθηματων? :O
Οταν λες απαγορευμενους? Ενδιαφερον...για ενημερωσε με!
Μπες στο φόρουμ της φιλοσοφικής και στο sub-forum του Αγγλικού έχει γνώμες για όλους τους καθηγητές από πολλά άτομα. Εγώ δεν σου λέω δικές μου για να μην σε επηρεάσω, καλύτερα δες για ποιούς ακούγονται πολλά άσχημα. Μετά διαλέγεις...υπάρχουν δηλαδή αυστηροί στην βαθμολογία αλλά καλοί στο μάθημα και το αντίστροφο. Αλλά αυτοι που είναι χάλια στο μάθημα και χάλια στην βαθμολογία, είναι οι απαγορευμένοι.
Εγώ δεν πάτησα καθόλου τα πρώτα 3 χρόνια, αλλά ειδικά από μαθήματα πρώτου έτους σοκαρίστηκα με το πόσο απλά είναι. Δεν ξέρω τι έχεις πάρει στα επιλεγόμενα, αλλά Ιστορία και Λογοτεχνία περνιούνται χωρίς καθόλου διάβασμα και παρακολούθηση. Πεζογραφία θέλει ελάχιστο διάβασμα (να ξέρεις τα κείμενα) και Ακαδημαικός δεν ξέρω τι θέλει γιατί δεν πήγα ποτέ και δεν ασχολήθηκα αλλά το πέρασα έτσι. Η γλωσσολογία θέλει λίγο διάβασμα αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον και μαθαίνεται εύκολα.
Από δεύτερο εξάμηνο, Μαθησιακές, Εξελικτική και Μεταφραση περνιούνται για πλάκα. Γλωσσολογία 2 και Αμερικάνικη θέλουν να ασχοληθείς λίγο. Και του χρόνου μια από τα ίδια είναι (πλην φωνητικής). Οπότε ηρέμησε...
ΆδειοΨυγείο
Νεοφερμένος
Μπες στο φόρουμ της φιλοσοφικής και στο sub-forum του Αγγλικού έχει γνώμες για όλους τους καθηγητές από πολλά άτομα. Εγώ δεν σου λέω δικές μου για να μην σε επηρεάσω, καλύτερα δες για ποιούς ακούγονται πολλά άσχημα. Μετά διαλέγεις...υπάρχουν δηλαδή αυστηροί στην βαθμολογία αλλά καλοί στο μάθημα και το αντίστροφο. Αλλά αυτοι που είναι χάλια στο μάθημα και χάλια στην βαθμολογία, είναι οι απαγορευμένοι.
Εγώ δεν πάτησα καθόλου τα πρώτα 3 χρόνια, αλλά ειδικά από μαθήματα πρώτου έτους σοκαρίστηκα με το πόσο απλά είναι. Δεν ξέρω τι έχεις πάρει στα επιλεγόμενα, αλλά Ιστορία και Λογοτεχνία περνιούνται χωρίς καθόλου διάβασμα και παρακολούθηση. Πεζογραφία θέλει ελάχιστο διάβασμα (να ξέρεις τα κείμενα) και Ακαδημαικός δεν ξέρω τι θέλει γιατί δεν πήγα ποτέ και δεν ασχολήθηκα αλλά το πέρασα έτσι. Η γλωσσολογία θέλει λίγο διάβασμα αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον και μαθαίνεται εύκολα.
Από δεύτερο εξάμηνο, Μαθησιακές, Εξελικτική και Μεταφραση περνιούνται για πλάκα. Γλωσσολογία 2 και Αμερικάνικη θέλουν να ασχοληθείς λίγο. Και του χρόνου μια από τα ίδια είναι (πλην φωνητικής). Οπότε ηρέμησε...
απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο αλλων παιδιων δεν μπορω να συμφωνησω... εκτος αν το επιπεδο των αγγλικων σου ειναι τοσο υψηλο και γι αυτο σου φαινονται ολα τοσο απλα... εγω που εχω απλως το proficiensy και παρολο που εχω παρακολουθησει σχεδον ολα τα μαθηματα, στον ακαδ λογο και την πεζογραφια τα βρισκω πολυ σκουρα...
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξαναλεω, πως γνωριζω οτι ειναι πολυ πιθανο να διαφερουν απο σχολη σε σχολη αυτα, απλα ρωταω αμα εχει κανεις εμπειρια απο κατι παρομοιο η γνωριζει γενικα κατι παραπανω ωστε να με διαφωτισει πριν φτασω στην εσχατη λυση να παω στη γραμματεια μου...
Ευχαριστω και sorry για το σεντονι
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το πιέσεις κι άλλο, δεν είναι δυνατόν να ξαναδώσεις το μάθημα ενώ το έχεις περάσει, έλεος.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
καλά πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ο καθηγητής για να μην σου κρατήσει το βαθμό ;
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το πιέσεις κι άλλο, δεν είναι δυνατόν να ξαναδώσεις το μάθημα ενώ το έχεις περάσει, έλεος.
ελα ντε κι εγω αυτο λεω...Κι οταν μαλιστα ακουω τοσο καιρο απο συμφοιτητες μου να πηγαινουν σε καθηγητες για να τους κρατησουν βαθμο αλλα τη πρωτη φορα που εχω εγω την αναγκη τρωω ακυρο ε μου ερχεται καπως...Λες και του ειναι κανενας μεγαλος κοπος δηλαδη...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
(Δεν αναφέρομαι φυσικά στην παρούσα περίπτωση).
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Οι τωρινόι φοιτητές έχουν ακούσει ή βιώνουν κάτι τέτοιο?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδή δεν θεωρείσαι μη πτυχιούχος αν δεν έχεις ορκιστέι επίσημα και πάρει το κανονικό πτυχίο?Αν έχει ολοκληρώσει τα μαθήματα και μένει μόνο να γίνει η ορκομωσία, μπορεί να πάρει βεβαίωση περάτωσης σπουδών. Με αυτό δεν θα έχει θέμα για αιτήσεις σε μεταπτυχιακά κλπ.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Α μάλιστα! Εντάξει τοτε.. Τρομοκρατήθηκα μπορώ να πω! Λέω : τι θα γίνει ρε παιδιά εγώ πτυχίο δεν θα παρω πριν το 2020??Δεν είσαι πτυχιούχος τυπικά, είσαι όμως ουσιαστικά. Γι αυτό και η βεβαίωση αυτή μπορεί να αντικαταστήσει το επίσημο πτυχίο για κάποιο χρονικό διάστημα. Σκέψου ότι εγώ πήγα το επίσημο χαρτί μου στο μεταπτυχιακό στη μέση του έτους!
Ουυφ! Να 'σαι καλά για την άμεση και κατατοπιστικότατη απάντηση!
Ευχαριστώ πολύ!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Α μάλιστα! Εντάξει τοτε.. Τρομοκρατήθηκα μπορώ να πω! Λέω : τι θα γίνει ρε παιδιά εγώ πτυχίο δεν θα παρω πριν το 2020??
Ουυφ! Να 'σαι καλά για την άμεση και κατατοπιστικότατη απάντηση!
Ευχαριστώ πολύ!
Τίποτα! Έπεσες στην περίπτωση που το έχω πάθει και εγώ!
MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα καλά απόψε ξεκινάνε...!!!
εΧΩ μια ερωτηση, το σαββατοκύριακο των εκλογων τα υ\ιδρυματα τα πανεπιστημιακα θα παραμεινουν κλειστα απο παρασκευη εως δευτερα οπως τ ασχολια???
Ευχαριστω εκ των νυστερων
-Ντένια_
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα,
Τα καλά απόψε ξεκινάνε...!!!εΧΩ μια ερωτηση, το σαββατοκύριακο των εκλογων τα υ\ιδρυματα τα πανεπιστημιακα θα παραμεινουν κλειστα απο παρασκευη εως δευτερα οπως τ ασχολια???
Ευχαριστω εκ των νυστερων
-Ντένια_
Μήπως εννοείς εκ των προτέρων;
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
εΧΩ μια ερωτηση, το σαββατοκύριακο των εκλογων τα υ\ιδρυματα τα πανεπιστημιακα θα παραμεινουν κλειστα απο παρασκευη εως δευτερα οπως τ ασχολια???
Το πανεπιστήμιο Κρήτης, πάντως είναι κλειστό μόνο τη Δευτέρα.
Κόίτα τις ανακοινώσεις τις σχολής σου καλύτερα για το αν κλείνει την Παρασκευή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.