ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αν δεν το λέει στο σάιτ της σχολής σου, τότε ναι, πάρε ένα τηλ στην γραμματεία και θα σου πουν.Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την γρήγορη και κατατοπιστική σου απάντηση! Μια τελευταία ερώτηση ...πως μπορώ να ξέρω αν τα εργαστήρια είναι κομμάτια αλυσίδων? ρωτάω την γραμματεία της σχολής μου ? (έχω περάσει διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν δεν το λέει στο σάιτ της σχολής σου, τότε ναι, πάρε ένα τηλ στην γραμματεία και θα σου πουν.
Οκ σε ευχαριστώ πολύ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρίς πάσο, υπάρχει περίπτωση με κάποιον άλλο τρόπο -πχ βεβαίωση σπουδών + ταυτότητα - να με αφήσουν να γράψω?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σε εμάς, όσοι είχαν έρθει με μετεγγραφή, έτσι έγραψαν στην πρόοδο οπότε πιστεύω λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα.Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί η γραμματεία μας είναι στον κόσμο της?
Χωρίς πάσο, υπάρχει περίπτωση με κάποιον άλλο τρόπο -πχ βεβαίωση σπουδών + ταυτότητα - να με αφήσουν να γράψω?
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση στους φοιτητές ΔΠΘ.Υπαρχει περίπτωση η εξεταστική να μετατεθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας(επειδή δεν γίνονται μαθήματα όλη την εβδομάδα ) και επιπλέον αν και ποτέ θα γίνει αναπλήρωση χαμένων ωρών;
Για μια βδομαδα χαμενων μαθηματων δε νομιζω να παιχτει παραταση. Ισως καμια αναπληρωση αν προλαβουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση στους φοιτητές ΔΠΘ.Υπαρχει περίπτωση η εξεταστική να μετατεθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας(επειδή δεν γίνονται μαθήματα όλη την εβδομάδα ) και επιπλέον αν και ποτέ θα γίνει αναπλήρωση χαμένων ωρών;
Ποιος είσαι ρε μαν; Λοιπόν οι πολιτικοί μεταφέρθηκαν επειδή ξεκινούσαν εξεταστική την επόμενη εβδομάδα κανονικά. Εμείς δεν νομίζω να μεταφερθούμε. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει αλλά είναι μικρή. Για αναπλήρωση θα περιμένεις μήνυμα από το διδάσκοντα. Φαντάζομαι αν κάνουν πολλοί καθηγητές παράπονο ότι δεν ολοκλήρωσαν την ύλη και δεν μπορούν να την ολοκληρώσουν θα μας μεταφέρουν, αλλά πολύ κακό για το τίποτα πιστεύω.
Edit: καμια σημειωση διακριτα παιζει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος είσαι ρε μαν; Λοιπόν οι πολιτικοί μεταφέρθηκαν επειδή ξεκινούσαν εξεταστική την επόμενη εβδομάδα κανονικά. Εμείς δεν νομίζω να μεταφερθούμε. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει αλλά είναι μικρή. Για αναπλήρωση θα περιμένεις μήνυμα από το διδάσκοντα. Φαντάζομαι αν κάνουν πολλοί καθηγητές παράπονο ότι δεν ολοκλήρωσαν την ύλη και δεν μπορούν να την ολοκληρώσουν θα μας μεταφέρουν, αλλά πολύ κακό για το τίποτα πιστεύω.
Edit: καμια σημειωση διακριτα παιζει;
Εδώ γελάμε.Ζητημα να έχω πατήσει 2 φορές
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι φοιτήτρια επί πτυχίω, έχω τελειώσει με όλα τα μαθήματα και έχω δηλώσει και την πτυχιακή, την οποί θέλω να παρουσιάσω σε αυτήν την εξεταστική. Όμως λόγω ενός προβλήματος που είχα δεν έκανα εγγραφή στο εξάμηνο φέτος! Θα καταφέρω να παρουσιάσω την πτυχιακή; Μπορώ να κάνω εκπρόθεσμα εγγραφή στο εξάμηνο; SOS
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
θενκς !
Anonyme
Δραστήριο μέλος
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξεκινάς τον Οκώβρη του 17' πάλι αν κάνεις αναστολή για ένα εξάμηνο, αν κάνεις αναστολή για 2 εξάμηνα, ξεκινάς τον Φλεβάρη του 18'.Σε ευχαριστω παρα πολυ! Νομιζω εχω το δικαιωμα 10 μερες πριν την αρχη του 2ου εξαμηνου να δηλωσω αναστολη σπουδων. Οι λογοι ειναι οικογενοιακοι και θα το αναφερω αν μου πουν τιποτα. Στην πραγματικοτητητα αν το κανω αυτο παω 1 χρονο πισω σωστα? Δεν αρχιζω απο 3ο εξαμηνο τον οκτωβρη? Ειναι σημαντικο αυτο το κομματι για μενα.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Ξεκινάς τον Οκώβρη του 17' πάλι αν κάνεις αναστολή για ένα εξάμηνο, αν κάνεις αναστολή για 2 εξάμηνα, ξεκινάς τον Φλεβάρη του 18'.
Ξεκιναω στον 3ο εξαμηνο ομως? Γιατι εφοσον δεν εχω πραγματοποηισει καθολου το 2ο εξαμηνο πως ειναι εφικτο να παω κατευθειαν στο 3ο? Απλα εγω αυτο ηθελα. Αν ειχα την δυνανοτητα να ξανα-αρχιζα απο την αρχη διοτι εκανα καποια σοβαρα λαθη.
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.