Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πτυχίο στα 3,5 χρόνια νομίζω όμως ότι μπορείς, αν τα βγάλεις όλα ρολόι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Πτυχίο σε 3 έτη (πάντα για 4ετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών) και επίσημα μπορεί να γίνει αν σε αυτό μπεις με κατατακτήριες (ήτοι, κτήση 2ου πτυχίου ΑΕΙ) αν καταταγείς στο 3ο εξάμηνο σπουδών (ή/και πιο προχωρημένο).
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
με το τρόπο που είπε ο Δημήτρης έβγαλα την ιατρική σε τέσσερα έτη αφού μπήκα δεύτερο έτος.
Πόσο χρονών είσαι;
fockos
Επιφανές μέλος
Πόσο χρονών είσαι;
29
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εντάξει λογικά στα 30 θα έχεις βρει ήδη δουλειά με πολύ καλό μισθό αφού είσαι ιατρός. Λογικά άξιζε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει λογικά στα 30 θα έχεις βρει ήδη δουλειά με πολύ καλό μισθό αφού είσαι ιατρός. Λογικά άξιζε.
Είναι ακόμα της μόδας οι ... ζογκλέρ ;
Αστειάκι
fockos
Επιφανές μέλος
O λόγος που έδωσα είναι να μην έχω έναν άσχετο μπροστά απο το κεφάλι μου να μου λέει αρλούμπες που πρέπει να ακολουθώ χωρις να μπορώ να εκφέρω την γνώμη μου.Εντάξει λογικά στα 30 θα έχεις βρει ήδη δουλειά με πολύ καλό μισθό αφού είσαι ιατρός. Λογικά άξιζε.
Αυτό που ήθελα να κάνω ένα ιατρείο. Νομίζω πως έκανα χαζομάρα που δεν έδωσα για Οδοντιατρική. Θα είχα τελειώσει απο πέρσι και τώρα θα ανοιγα το ιατρείο μου.
Θα βγω στην αγορά εργασίας σύντομα και θα ξέρω αν θα αξίζει ή όχι τοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολιτικων μηχανικων σε 4μιση χρονια;Μυαλο θα ηταν ο τυπος μπραβο του.Απο οσο γνωριζω μεσος ορος φοιτησης ειναι περιπου 6-7 χρονια.Σε εμάς το έκανε τύπος στα 4μισό (5αετούς). Κατά τα άλλα, κοίτα τι παίζει με τις δηλώσεις/προαπαιτούμενα.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Δημήτρη αναφέρεσαι στις κατατακτήριες , εγώ ήξερα ότι περνώντας τις εξετάσεις πηγαίνεις στο 2ο έτος και δίνεις τα μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων, τι εννοείς για πιο προχωρημένο??
εδώ καθαρά για κατατακτήριες (2ο πτυχίο): αυτό που αναφέρεις είναι η "τυπική/κλασική" περίπτωση. Δεν είναι όμως η μοναδική. Βασικά το εξάμηνο κατάταξης εξαρτάται από ποιο είναι το πρώτο πτυχίο σου και τι σχέση (θα) έχει με το 2ο πτυχίο. Οι περιπτώσεις κατάταξης στο 2ο πτυχίο με τον πρόσφατο νόμο είναι 1ο, 3ο, 5ο εξάμηνο (παλιότερα μέχρι και 7ο για τα 5ετή προπτυχιακά προγράμματα).
Από φέτος οι φοιτητές από κατατακτήριες θα δικαιούνται και δωρεάν συγγράμματα (παλιότερα, όχι).
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Εγώ η δύσμοιρη να ρωτήσω το άλλο: Γιατί να βιαστείς τόσο να το κάνεις; Υπάρχει οικονομικός παράγοντας στην μέση; Γιατί κατά τ' άλλα μου φαίνεται χαζό.
ερινυς ο λογος δεν ειναι οικονομικος, απλώς ρωτησα για να γνωριζω
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολιτικων μηχανικων σε 4μιση χρονια;Μυαλο θα ηταν ο τυπος μπραβο του.Απο οσο γνωριζω μεσος ορος φοιτησης ειναι περιπου 6-7 χρονια.
Τόσο είναι και είναι φυσιολογικό για κάποιον που θέλει να έχει νορμάλ ρυθμούς στη ζωή του.
Υπάρχουν όμως τρόποι να την τελειώσεις στα 4μιση.
Προσωπικά, 30 μαθήματα τα πέρασα σε 1μιση χρόνο. Και πολλοί άλλοι το κάνουν αυτό, έχω δει κ 30 μαθήματα σε 2 εξεταστικές, συνήθως όμως στα μεγαλύτερα έτη/πτυχίο. Άρα ναι είναι εφικτό.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενταξει 30 μαθηματα ειναι πολλα σε 2 εξεταστικες.Το θεμα ειναι τα παιρνανε και τα 30 ή υπαρχουν απωλειες.Εδω πρωτος ετος ειμαι ακομα και τα 6 μαθηματα μου φαινονται πολλα.Τόσο είναι και είναι φυσιολογικό για κάποιον που θέλει να έχει νορμάλ ρυθμούς στη ζωή του.
Υπάρχουν όμως τρόποι να την τελειώσεις στα 4μιση.
Προσωπικά, 30 μαθήματα τα πέρασα σε 1μιση χρόνο. Και πολλοί άλλοι το κάνουν αυτό, έχω δει κ 30 μαθήματα σε 2 εξεταστικές, συνήθως όμως στα μεγαλύτερα έτη/πτυχίο. Άρα ναι είναι εφικτό.
Guest 699855
Επισκέπτης
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Και κατι αλλο στα συνολικα τετραγωνικά μετρα εαν π.χ το διαμερισμα ειναι 70 τμ και η κυρια κατοικια 150 ουσιαστικα αυτο που γραφουμε ειναι 220τμ??
εαν γνωριζει κανεις ας απαντησει..
καλο βραδυ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.