meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Ναι πχ εγώ πρέπει να πάω στις 22 του μηνός και συγκεκριμένες ώρες μάλιστα.Ισχυει οτι η εγγραφη θα γινει μια συγκεκριμενη μερα μεσα στις 15-16 του μηνος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισχυει οτι η εγγραφη θα γινει μια συγκεκριμενη μερα μεσα στις 15-16 του μηνος?
μαλλον 8α εννοεισ 26
δεν νομιζω να ειναι μονο μια μερα 8α ειναι ολεσ τισ μερεσ συγκεκριμενεσ ωρεσ ομωσ...
π.χ.δεσ ανακοινωση απο το παν.ιωαννινων https://www.math.uoi.gr/GR/studies/undergraduate/regweb/eggrafes.html
Gate4
Επιφανές μέλος
Νομίζω ότι οι εγγραφές γίνονται από 15 μέχρι 26 αυτού του μήνα.Ισχυει οτι η εγγραφη θα γινει μια συγκεκριμενη μερα μεσα στις 15-16 του μηνος?
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
μαλλον 8α εννοεισ 26
δεν νομιζω να ειναι μονο μια μερα 8α ειναι ολεσ τισ μερεσ συγκεκριμενεσ ωρεσ ομωσ...
π.χ.δεσ ανακοινωση απο το παν.ιωαννινων https://www.math.uoi.gr/GR/studies/undergraduate/regweb/eggrafes.html
Νομίζω ότι οι εγγραφές γίνονται από 15 μέχρι 26 αυτού του μήνα.
Σε κάποιες σχολές βγαίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες πχ όσων τα επίθετα αρχίζουν απο Α έως Γ θα ερθουν στις 15 όσοι ειναι απο Δ έως Κ στις 16 κλπ
Gate4
Επιφανές μέλος
Μάλιστα. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό.Σε κάποιες σχολές βγαίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες πχ όσων τα επίθετα αρχίζουν απο Α έως Γ θα ερθουν στις 15 όσοι ειναι απο Δ έως Κ στις 16 κλπ
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Το ξέρω απλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την περιοχή αυτή.Πάντως προσφέρει και το ΟΠΑ φοιτητικές εστίες (στα Πατήσια βρίσκονται αν δεν κάνω λάθος).
methexys
Τιμώμενο Μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
μαλλον 8α εννοεισ 26
Νομίζω ότι οι εγγραφές γίνονται από 15 μέχρι 26 αυτού του μήνα.
Σε κάποιες σχολές βγαίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες πχ όσων τα επίθετα αρχίζουν απο Α έως Γ θα ερθουν στις 15 όσοι ειναι απο Δ έως Κ στις 16 κλπ
Ναι 26 εννοουσα, σορρυ. Meloveyoudo αυτο ακουσα για την αγγλικη φιλολογια του ΕΚΠΑ και αγχωθηκα γιατι εγω ειμαι ακομη στο νησι... αν ανακοινωσουν τη ημερομηνια μια μερα πριν γινει η εγγραφη? δεν προλαβαινω να παω
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
εγώ που ημουν απο τους πρώτους που έκανα αίτηση το πήρα κάπου μέσα οκτώβρη. ίσως για τους πρωτοετείς ισχύει κάτι άλλο. πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις.Είδα στο σάιτ του πανεπιστημίου μου την ανακοίνωση για τη σίτιση των φοιτητών. Οταν πήγα στην σελιδα με το έντυπο που πρέπει να συμπληρωθεί,έλεγε οτι απαιτείται το πάσο και η προθεσμία ειναι μέχρι την 1/10. Θα το εχουμε πάρει το πάσο μέχρι τότε, ετσι; Γιατι κάπου ειχα διαβάσει οτι αργούν να μας το δώσουν.
Όσον αφορά τις φοιτητικές εστίες...ξέρει κανείς πότε γίνονται δεκτές οι αιτήσεις..???
Για ποιο πανεπιστήμιο ενδιαφέρεσαι? συνήθως αργούν κανένα μήνα. Μια φίλη μου που είναι στο εκπα ενώ της είχανε πει απο οκτωβρη οτι θα παρει δωμάτιο εν τελει της το δώσανε ιανουάριο
όσο για το άλλο μην αγχώνεσαι θα τα βγάλουν μέρες πριν ή μπορεις να παρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις.Ναι 26 εννοουσα, σορρυ. Meloveyoudo αυτο ακουσα για την αγγλικη φιλολογια του ΕΚΠΑ και αγχωθηκα γιατι εγω ειμαι ακομη στο νησι... αν ανακοινωσουν τη ημερομηνια μια μερα πριν γινει η εγγραφη? δεν προλαβαινω να παω
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ισχυει οτι η εγγραφη θα γινει μια συγκεκριμενη μερα μεσα στις 15-26 του μηνος?
Σοβαρά; Εγώ ξέρω ότι πας όποια μέρα θες από τις 15 μέχρι τις 26.Ναι πχ εγώ πρέπει να πάω στις 22 του μηνός και συγκεκριμένες ώρες μάλιστα.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σοβαρά; Εγώ ξέρω ότι πας όποια μέρα θες από τις 15 μέχρι τις 26.
Nαι,και σε εμάς έτσι θα είναι μάλλον.Δεν το έχουν ανακοινώσει στο σάιτ,αλλά έτσι είπαν σε έναν φίλο μου που πήγε στη γραμματεία.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω πότε ακριβώς ή θα βγει ανακοίνωση; Με αγχώσατε τώρα...Nαι,και σε εμάς έτσι θα είναι μάλλον.Δεν το έχουν ανακοινώσει στο σάιτ,αλλά έτσι είπαν σε έναν φίλο μου που πήγε στη γραμματεία.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω πότε ακριβώς ή θα βγει ανακοίνωση; Με αγχώσατε τώρα...
Καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο Πάντως,έχω ακούσει ότι δεν είναι απαραίτητο να πας μόνο την ημέρα που είναι το δικό σου όνομα, απλά το κάνουν για να μην μαζευτούν όλοι τις ίδιες μέρες. Ας μην το διακινδυνεύσουμε βέβαια
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό ισχύει για ορισμένα τμήματα νομίζω, πάρε τηλ. να ρωτήσεις καλύτεραΣοβαρά; Εγώ ξέρω ότι πας όποια μέρα θες από τις 15 μέχρι τις 26.
Καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο Πάντως,έχω ακούσει ότι δεν είναι απαραίτητο να πας μόνο την ημέρα που είναι το δικό σου όνομα, απλά το κάνουν για να μην μαζευτούν όλοι τις ίδιες μέρες. Ας μην το διακινδυνεύσουμε βέβαια
Βάσια, κατά κάποιο τρόπο είναι απαραίτητο γιατί αν δεν πας την προκαθορισμένη ημέρα πρέπει να μαζέψεις ένα σωρό δικαιολογητικά προκειμένου να εγγραφείς τελικά...
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά; Εγώ ξέρω ότι πας όποια μέρα θες από τις 15 μέχρι τις 26.
Και εγω ετσι νομιζα οταν ειχα περασει στην σχολη ,και πηγα λαθος μερα Το καλο ηταν βεβαια οτι ημουνα μονος μου και δεν ειχε και κομματοσκυλα κλπ ,οποτε τελειωσα σε 5 λεπτα.Βεβαια μου την ειπανε απο την γραμματεια ,αλλα ειπα μια ακυρη δικαιολογια του στυλ ''ημουν εκτος Αθηνας''
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
θα κάνετε μια αίτηση ηλεκτρονική κατά τις αρχές περίπου του εξαμήνου και θα πάτε να το παραλάβετε από κάποιο κατάστημα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.