Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85
Δραστήριο μέλος
Για τις ασπρόμαυρες φώτο αν θα τις δεχτούν μάθαμε τίποτα;
νομιζω το καλυτερο που εχεις να κανεις για να μην βρεθεις προ εκπληξεων ειναι ενα τηλεφωνο στην γραμματεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Έχω περάσει Ιστορία-Αρχαιολογία στο ΑΠΘ, τα υποχρεωτικά είναι 5, σκέφτομαι να πηγαίνω κάπου κάπου στη σχολή, και βασικά να αφιερώνω 4 μέρες στις πανελλήνιες και τις υπόλοιπες στη σχολή, το σπίτι κτλ..
Απλά αναρωτιόμουν αν γενικά η σχολή τρώει ΠΟΛΥ χρόνο ή όχι και τόσο..
αφου εχεις σκοπό να ξανα δώσεις γιατί δεν κάνεις αναστολή σπουδών?
σε ευχαριστώ για την απάντηση τους επερνα επι 1μιση ωρα σε 4 διαφορετικα νουμερα που μου εδωσαν απο το υπουργειο και τπτ -_-Προφανώς τα πέντε απ' τα δέκα, όπως λες κι εσύ.
Στη δεύτερη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω. Καλή ερώτηση, λογικά θα ισχύει αλλά δεν στο λέω με απόλυτη σιγουριά.
Για τις μεταγραφές δεν ξέρω τίποτα. Μερικές φορές ορισμένοι έχουν κάποια θεματάκια για να τους αναγνωριστούν μαθήματα, ενώ άλλα μαθήματα αναγνωρίζονται πιο εύκολα. Έχει να κάνει με τον καθηγητή, το πόσο κοινό ήταν το αντικείμενο των μαθημάτων...
εμένα μου το έχουν αναγνωρίσει το μάθημα απλα ανησυχω μηπως δεν μετράει στα "περασμενα" που χρειαζονται για το επιδομα..
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα και αν πρόκειται για φωτοτυπία;
Απο περσι την ανοιξη το Δημοσιο και τα ΝΠΔΔ υποχρεουνται να δεχονται απλες φωτοτυπιες, τα ΚΕΠ εχουν σταματησει να κανουν επικυρωσεις εγγραφων εαν προοριζονται για υπηρεσιες του Δημοσιου, Πανεπιστημια κτλ
νΑίφος
Δραστήριο μέλος
αφου εχεις σκοπό να ξανα δώσεις γιατί δεν κάνεις αναστολή σπουδών?
Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται για κάποιους λόγους..
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
οπως νομίζειςΔυστυχώς αυτό δεν γίνεται για κάποιους λόγους..
Δηλαδη παιδια τα αντιγραφα για την εγγραφη δεν χρειαζεται να τα επικυρωσουμε σε ΚΕΠ;
και να θες να τα επικυρωσεις δεν γίνεται πλεον πουθενά επικύρωση
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται για κάποιους λόγους..
Θεωρω οτι θα ειναι λιγο δυσκολο να διαβαζεις για τις πανελληνιες και να διαβαζεις ικανοποιητικα για τη σχολη..
Αν βαλεις ενα στοχο,ομως, σιγουρα θα τα καταφερεις.
Θα ειναι δυσκολη χρονια, αλλα , αν περασεις στο τελος στη σχολη προτιμησης σου,θα ανταμειφθεις..
υ.γ. Ο,τι βοηθεια χρειαστεις με τις σημειωσεις η ο,τι αλλο πες μου.Αλλωστε,θα ειμαστε στην ιδια σχολη..
νΑίφος
Δραστήριο μέλος
Θεωρω οτι θα ειναι λιγο δυσκολο να διαβαζεις για τις πανελληνιες και να διαβαζεις ικανοποιητικα για τη σχολη..
Αν βαλεις ενα στοχο,ομως, σιγουρα θα τα καταφερεις.
Θα ειναι δυσκολη χρονια, αλλα , αν περασεις στο τελος στη σχολη προτιμησης σου,θα ανταμειφθεις..
υ.γ. Ο,τι βοηθεια χρειαστεις με τις σημειωσεις η ο,τι αλλο πες μου.Αλλωστε,θα ειμαστε στην ιδια σχολη..
Σ'ευχαριστώ αγαπητέ συμφοιτητή Θα το παλέψω..
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω θα ηθελα αν ρωτησω ποια θα ειναι σε γενικες γραμμες τα προνομια που θα εχουμε με το πασο, και τι γινεται αμα το χασουμε (πχ μας κλεβουν την τσαντα) γιατι καπου διαβασα οτι δεν εκδιδουν αλλο...
εκδιδουν ,αλλα πληρωνεις 2 ευρω απο εδω .Τους κωδικους θα τους παρεις στην Εγγραφη
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι φωτογραφίες που θα χρειαστούμε για την εγγραφή πρέπει να είναι ασπρόμαυρες;
Guest 892943
Επισκέπτης
Νομίζω όχι.Καλησπέρα!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αυτό θέλω να ρωτήσω κι εγώ και πόσες τελικά χρειάζονται.Καλησπέρα!
Στην ιστοσελίδα του τμήματος έβγαλαν ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές αλλά δεν συμπεριέλαβαν ποια έγγραφα και δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσουμε. Προστέθηκαν απ ' ό,τι είδα 2 τηλεφωνικές γραμμές στη γραμματεία .
Να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω ή να περιμένω σχετική ανακοίνωση;
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό θέλω να ρωτήσω κι εγώ και πόσες τελικά χρειάζονται.
Δεν νομίζω να χρειαστούν πάνω από 4
tazmaniac
Νεοφερμένος
Βγηκε η εγκυκλιος για τις εγγραφες!!!!
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Η πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης είναι η πρώτη που ανέφερα, αυτή δηλαδή με τις 2 σφραγίδες ;
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Έχω 2 βεβαιώσεις πρόσβασης. Η μία έχει σφραγίδα κάτω δεξιά και υπογραφή από τον διευθυντή και δίπλα άλλη μια σφραγίδα που λέει 'ακριβές φωτοαντίγραφο' και η άλλη έχει μόνο μια σφραγίδα κάτω δεξιά και υπογραφή.
Η πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης είναι η πρώτη που ανέφερα, αυτή δηλαδή με τις 2 σφραγίδες ;
οχι, αυτη είναι ότι λεει "ακριβές φωτοαντίγραφο" η άλλη με την μια σφραγίδα και την υπογραφή ειναι το πρωτότυπο
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι, είναι αυτή που λεει "ακριβες φωτοαντίγραφο"
Έγινε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Έγινε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
έκανα edit προσεξέ το
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.