Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι Εκτος αν θες για το γυμναστηριο της σχολης!!
Παλια ηθελε ακτινογραφια θωρακος (!!!!!!!!!!) αλλα εχει καταργηθει εδω και αρκετα χρονια. Οχι οτι δε σε αφηναν να γραφτεις αμα δεν την ειχες, την πηγαινες απλα μετα..
Αρχική Δημοσίευση από domenica95:Ρε παιδια εχω μια απορια oποιος μπορει να βοηθησει…(Γενικη απορια!) ^^ . Περυσι εδωσα για πρωτη φορα πανελληνιες περασα και εγγραφηκα κανονικα ,ωστοσο,δεν παρακολουθησα τα μαθηματα,διοτι αποφασισα να ξαναδωσω παννεληνιες. Τωρα που δεν εχω εγγραφει στο β’ εξαμηνο και δυστυχως ουτε αναστολη σπουδων εχω κανει, τι συμβαινει αν θελω να συνεχισω σε εκεινο το πρωτο τμημα!??????????????????
Διαβασε τον κανονισμο σπουδων του τμηματος σου.. Εαν δεν προβλεπει κατι διαφορετικο συνεχιζεται η φοιτηση απλα εχεις χασει εναν χρονο απο την ανωτατη διαρκεια, εαν ηταν δηλαδη η ανωτατη διαρκεια 6 χρονια, εσυ εχεις τωρα 5 χρονια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Την αίτηση για εγγραφή στη δίνουν στη γραμματεία, σωστά; Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες;-Αίτηση για εγγραφή.
-Τίτλος απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
-Τέσσερις (4) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
- Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης
(ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ).
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι εισαχθέντες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των οικείων σχολών.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδια εχω μια απορια oποιος μπορει να βοηθησει…(Γενικη απορια!) ^^ . Περυσι εδωσα για πρωτη φορα πανελληνιες περασα και εγγραφηκα κανονικα ,ωστοσο,δεν παρακολουθησα τα μαθηματα,διοτι αποφασισα να ξαναδωσω παννεληνιες. Τωρα που δεν εχω εγγραφει στο β’ εξαμηνο και δυστυχως ουτε αναστολη σπουδων εχω κανει, τι συμβαινει αν θελω να συνεχισω σε εκεινο το πρωτο τμημα!??????????????????
Τίποτα δεν γίνεται απλά έχασες έναν χρόνο.. Για την Μη εγγραφή σου στο Β εξάμηνο σπουδών και πάλι δεν έχεις κάποιες κυρώσεις απλά ισχύει ότι εαν δεν κανεις εγγραφή-δηλωση- για 3 συνεχόμενα εξάμηνα τότε διαγράφεσαι αυτόματα από τη σχολή. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πάντα στην δικιά μου σχολή τμήμα ηλεκτρονικών μηχανικών ΑΤΕΙΘ
gavroulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ!
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα συγγραματα (α’- β’ εξαμ) θα μπορεσω να τα παρω?!
Ναι απο την στιγμή που δεν έχεις ξανά δηλώσει τα μαθήματα και ουτε βιβλία εχεις πάρει.
Μην αγχώνεσαι, ξεκινώντας τώρα στο 3 εξάμηνο και χειμερινό ουσιαστικά ξεκινάς από την αρχή. Δώσε βάση στα μαθήματα ειδικότητας και τα υπόλοιπα διάβαζε τα μόνη σου
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
orange crush
Δραστήριο μέλος
Ο οδηγός σπουδών του Χημικού Πάτρας δεν ανοίγει. Να χαρώ οργάνωση του πανεπιστημίου, προετοιμάζομαι για τα χειρότερα.
Εμένα μου ανοίγει μια χαρά! ....
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Αν δεν ανοίγει κάτι με τον chrome ή τον mozilla δοκιμάστε με τον explorer.
orange crush
Δραστήριο μέλος
Θα ξαναπροσπαθήσω.
Αν έχεις υπομονή, μπορείς να περιμένεις μέχρι τις εγγραφές , όπου θα σου δώσουν έντυπο οδηγό σπουδών
nPb
Επιφανές μέλος
Αν έχεις υπομονή, μπορείς να περιμένεις μέχρι τις εγγραφές , όπου θα σου δώσουν έντυπο οδηγό σπουδών
Iσχύει αυτό; Γιατί στο δικό μου Τμήμα νομίζω ότι σταμάτησαν να δίνουν έντυπο Οδηγό Σπουδών λόγω έλλειψης κονδυλίων.
orange crush
Δραστήριο μέλος
Iσχύει αυτό; Γιατί στο δικό μου Τμήμα νομίζω ότι σταμάτησαν να δίνουν έντυπο Οδηγό Σπουδών λόγω έλλειψης κονδυλίων.
έτσι διάβασα στη σελίδα του πανεπιστημίου... λες να μας λένε παραμύθια;
nPb
Επιφανές μέλος
έτσι διάβασα στη σελίδα του πανεπιστημίου... λες να μας λένε παραμύθια;
Δεν νομίζω αλλά γενικά μην δένετε κόμπο ό,τι λέγεται. Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και καλή υ π ο μ ο ν ή
orange crush
Δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω αλλά γενικά μην δένετε κόμπο ό,τι λέγεται. Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και καλή υ π ο μ ο ν ή
Θα τη χρειαστούμε μου φαίνεται
μάλλον είμαι πολύ αθώα ακόμα για το εκπαιδευικό σύστημα
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
orange crush
Δραστήριο μέλος
Και εγώ μια από τα ίδια orange crush!
Δεν είναι τυχαίο που είμαστε συμφοιτήτριες (αστειεύομαι φυσικά )
buffon85
Δραστήριο μέλος
σιγα καλε την υπομονη. εχουν βελτιωθει πολλα πραγματα με το ιντερνετ. αφου επιβιωσαμε εμεις..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.