Alan
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα, πήγα σήμερα να βγάλω τις φωτογραφίες για την εγγραφή. Της είπα να είναι τύπου αστυνομικής ταυτότητας. Τις έβγαλε, ασπρόμαυρες όπως ακριβώς είναι στην ταυτότητα. Μετά της διευκρίνισα πως είναι για τη σχολή και μου είπε πως έπρεπε να της το είχα πεί, λέγοντας μου ότι δεν ξέρει αν θα μου τις δεχτούνε ασπρόμαυρες. Είμαι εντάξει ή θα χρειαστεί να βγάλω άλλες;
Νομίζω πως χρειάζονται έγχρωμες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konna96
Νεοφερμένος
Alan
Δραστήριο μέλος
4 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας λέει. Πώς να βγάλω συμπέρασμα εγώ; Τύπου αστυνομικής δεν σημαίνει όπως είναι της ταυτότητας;
Καλώς ήρθες στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.Κοίτα εμάς πέρυσι η ανακοίνωση έλεγε τύπου αστυνομικής ταυτότητας,αλλά νομίζω με έγχρωμες είχα πάει.Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στην γραμματεία.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Τίποτα για μένα που μπήκα 17η δεν έχει;παιδια μπηκα 9η στην ιατρικη ιωανιννων...υπαρχει περιπτωση να δωσουν στους 10 πρωτους χρηματα ή λαπτοπ?
EngineSp
Νεοφερμένος
Νομίζω πως αυτά έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια, αλλά καλύτερα να απαντήσει και κανένας άλλος.παιδια μπηκα 9η στην ιατρικη ιωανιννων...υπαρχει περιπτωση να δωσουν στους 10 πρωτους χρηματα ή λαπτοπ?
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι σχεδόν σίγουρη πως πλέον έχουν καταργηθεί αυτά :/παιδια μπηκα 9η στην ιατρικη ιωανιννων...υπαρχει περιπτωση να δωσουν στους 10 πρωτους χρηματα ή λαπτοπ?
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγω μπήκα 4η αρχιτεκτονικη ΠΘ και μου είπαν οτι μαλλον κατι δίνουν και να κοιτάξω στο ΙΚΥ ή καπως έτσι... Είπαν να δω για την περιοχή μου, αν ειμαι αριστούχος και κατι τετοια αλλα δεν καταλαβα καλα. Ξέρετε κατι;Είμαι σχεδόν σίγουρη πως πλέον έχουν καταργηθεί αυτά :/
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Εγω μπήκα 4η αρχιτεκτονικη ΠΘ και μου είπαν οτι μαλλον κατι δίνουν και να κοιτάξω στο ΙΚΥ ή καπως έτσι... Είπαν να δω για την περιοχή μου, αν ειμαι αριστούχος και κατι τετοια αλλα δεν καταλαβα καλα. Ξέρετε κατι;
Κάθισα και διάβασα το σχετικό άρθρο της ΙΚΥ για τις υποτροφίες και τα βραβεία. Το μόνο που συμπέρανα είναι ότι θέλουν πάνω από 16.100 (με άριστα τα 20.000) μόρια, να είναι η πρώτη φορά που δίνεις και πληρούνται ορισμένα οικονομικά κριτήρια (τα οποία δεν κατάλαβα πότε ισχύουν και πότε όχι). Δεν έλεγε κάπου πόσες υποτροφίες και βραβεία δίνονται ανά σχολή.
Αν βρω κάτι συγκεκριμένο θα το ποστάρω, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να ρωτήσεις στη γραματεία, όταν θα κάνεις την εγγραφή.
Guest 699855
Επισκέπτης
Guest 712911
Επισκέπτης
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Μου είπαν ότι το πάσο αργεί να βγει συνήθως. Εγώ που θέλω να βγάλω κάτι κάρτες και να ταξιδέψω με πλοίο μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί ότι είμαι φοιτήτρια ώστε να δικαιούμαι την έκπτωση;
Αργεί; Πόσο αργεί;;; Ενα μήνα μετά τις εγγραφές;
Πάντως, δε νομίζω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο χαρτί... Αλλά δεν ξέρω για σίγουρα...
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Μπορεις να χρησιμοποιησεις βεβαιωση εγγραφης στο 90% των περιπτωσεων
Σοβαρά; Και αυτό γίνεται δεκτό σε όλα τα ΜΜΜ ή μόνο για πλοίο;
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Μπορεις να χρησιμοποιησεις βεβαιωση εγγραφης στο 90% των περιπτωσεων
Να κάτι θυμόμουν κι εγώ από την ξαδέρφη μου. Και στον κινηματογράφο που είχαμε πάει ένα χαρτί έδειξε και της έδωσαν μειωμένο
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ! Να παω να ρωτησω οταν γινονται οι εγγραφες ή να παω νωριτερα;
Νωρίτερα ρώτα για να είσαι σίγουρη. Έχε τους από κοντά.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.