NicolasM
Νεοφερμένος
Οι διοικητικοι εχουν απεργια μεχρι τις 27 τουλαχιστον. Απο εκει και περα βλεπουμε. Αν βρω αργοτερα θα σου ποσταρω την ανακοινωση της αποφασης
Edit: Here you are https://e-polytexneio.gr/download/file.php?id=11249
Ευχαριστώ.
Πρακτικά δεν είμαι ακόμη φοιτητής της σχολής, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν έχουν δίκαιο ή άδικο (και μπορεί να διαφέρει κατά περίπτωση), όμως αφού κάνουν που κάνουν ό,τι θέλουν, θα μπορούσαν τουλάχιστον να μην τα λένε τόσο προκλητικά.
Και το κομματικό-πολιτικό χρώμα από πού κι ως πού σε μια απεργία που υποτίθεται εκπροσωπεί το σύνολο των διοικητικών υπαλλήλων και όχι μόνο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδια εκανα προεγγραφη αλλα χρησιμευει σε κατι;;
κατι σαν το pre-order ?
xristos_mpor
Νεοφερμένος
Gareth
Δραστήριο μέλος
Αν δεν εχεις κλεισει τα 18 μπορεις να πας να γραφτεις μονος σου??
Ναι.
xristos_mpor
Νεοφερμένος
χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί καθόλου η διδασκαλία των μαθημάτων ? Επίσης με τα εργαστήρια τι γίνεται δηλαδή θα γίνουν το επόμενο έτος ή δεν γίνονται καθόλου?
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
- Δεν μου έδωσαν κάτι όταν τελείωσα. Πρέπει να πάω κάποια στιγμή εγώ απο μόνος μου να πάρω και τι πρέπει να μου δώσουν;
- Τι είναι η λέσχη; Έχω δικαίωμα στην λέσχη μιας και μένω Θεσσαλονίκη με τους γονείς μου; Γιατί μου έδωσαν μια αίτηση αλλά δεν είχα κάποιο απο τα δικαιωλογητικά και την έδωσα έτσι.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν έκανα την εγγραφή σήμερα και έχω δύο απορίες:
- Δεν μου έδωσαν κάτι όταν τελείωσα. Πρέπει να πάω κάποια στιγμή εγώ απο μόνος μου να πάρω και τι πρέπει να μου δώσουν;
- Τι είναι η λέσχη; Έχω δικαίωμα στην λέσχη μιας και μένω Θεσσαλονίκη με τους γονείς μου; Γιατί μου έδωσαν μια αίτηση αλλά δεν είχα κάποιο απο τα δικαιωλογητικά και την έδωσα έτσι.
1) Πρέπει να πάρεις μια βεβαίωση εγγραφής. Σε όλα τα πανεπιστήμια το δίνουν αυτό στην αρχή. Περίεργο που δε στο έδωσαν.
2) Εκεί που τρως. ΑΠΘ είσαι, όποιος θέλει πάει και τρώει τζάμπα. Ακόμα κι εγώ που είμαι στο ΔΠΘ, μπορώ να παω να φάω στη λέσχη του ΑΠΘ
Gareth
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν έκανα την εγγραφή σήμερα και έχω δύο απορίες:
Μπόρεσες και έκανες εγγραφή?
Εμείς στο ΕΜΠ ακόμα περιμένουμε πότε θα δωθεί παράταση εγγραφών.
hobo
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
1. Ναι δεν μου έδωσαν κάτι. Όταν πάω την άλλη βδομάδα θα περάσω να ρωτήσω.1) Πρέπει να πάρεις μια βεβαίωση εγγραφής. Σε όλα τα πανεπιστήμια το δίνουν αυτό στην αρχή. Περίεργο που δε στο έδωσαν.
2) Εκεί που τρως. ΑΠΘ είσαι, όποιος θέλει πάει και τρώει τζάμπα. Ακόμα κι εγώ που είμαι στο ΔΠΘ, μπορώ να παω να φάω στη λέσχη του ΑΠΘ
2. Οκ, επειδή έλεγε αν προσκομίζω εκαθαριστίκα και τα λοιπά και δεν είχα τίποτα πάνω μου.
Μπόρεσες και έκανες εγγραφή?
Ναι σήμερα έκαναν κανονικά. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας μια βόλτα να δεις τι παίζει.
dreamer. . .
Νεοφερμένος
1. Ναι δεν μου έδωσαν κάτι. Όταν πάω την άλλη βδομάδα θα περάσω να ρωτήσω.
2. Οκ, επειδή έλεγε αν προσκομίζω εκαθαριστίκα και τα λοιπά και δεν είχα τίποτα πάνω μου.
Ναι σήμερα έκαναν κανονικά. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας μια βόλτα να δεις τι παίζει.
Στη δικη μου σχολη παντως δεν εκαναν γιατι πηρα τηλ. το πρωι και μου ειπαν να ξαναπαρω αυριο και παλι δεν ειναι σιγουρο αν θα απεργησουν η οχι... δεν θα κανω εγγραφη ποτε μου φαινεται
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thetikos
Δραστήριο μέλος
https://eudoxus.grρε παιδια,τα βιβλια πως τα παιρνουμε?
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν κάνω εξουσιοδότηση σε συγγενή μου γίνεται να με γράψει αυτός σε σχολή?Και ρωτάω συνέχεια στην σχολή και κανένας δεν ξέρει υπάρχει κάποια υποτροφία για τους πρώτους σε κάθε τει?
υποτροφια δυσκολα να υπαρξει .μπορεις να εξουσιοδωτησης καποιον να σε γραψει
Thetikos
Δραστήριο μέλος
Μάλλον θα αστειεύεσαι...Και ρωτάω συνέχεια στην σχολή και κανένας δεν ξέρει υπάρχει κάποια υποτροφία για τους πρώτους σε κάθε τει?
Maria Petrou
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.