andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eytyxhs
Νεοφερμένος
μην αγχωνεσαι,και παρεα θα βρεις,και γνωστο θα πετυχεις και το ...αλλο θα κανεις
Καμια σχεση. Θελω την λιστα για αλλο λογο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβάζουμε είτε από τα συγγράματα είτε από τις σημειώσεις και το blackboard(σύστημα του ΑΠΘ που ανεβάζουν οι καθηγητές υλικό)
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
όχι!Παιδιά να κάνω μια ερώτηση,χρειάζεται να ανανεώσουμε το πάσο;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
εχετε δει εαν ξεκινησαν να ανακοινωνουν τις ημερομηνιες εγγραφης του καθε τμηματος; γιατι μου φαινεται οτι αργουν λιγο
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
στο δικό μου έβγαλαν ανακοίνωση για 11-27 και για τους πολύτεκνους είπαν οτι θα βγάλουν νεα ανακοίνωση. στην πάτρα ξέρω ότι πήρε παράταση μέχρι 2 οκτώβρη καθώς από τις 10 του μήνα αρχίζει απεργία. (αφού άργησαν οι βάσεις όλα θα αργούν πια )'μερα
εχετε δει εαν ξεκινησαν να ανακοινωνουν τις ημερομηνιες εγγραφης του καθε τμηματος; γιατι μου φαινεται οτι αργουν λιγο
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
πιστευω οτι αυτη ειναι η γενικη αποφαση και το καθε τμημα βγαζει δικη του ημερομηνια....στο δικό μου έβγαλαν ανακοίνωση για 11-27
ευχαριστω για την απαντηση!!!
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
παιδια,αυτο πο υ θα ρωτησω μπορει να ακουγεται χαζο.εκτος απο την διπλωματικη εργασια που κανουμε στο τελος,κανουμε και αλλες για να περασουμε καποιο μαθημα.ακομα,θελω να ρωτησω απο που διαβαζουμε,απο τα βιβλια που μας δινουν ή απο σημειωσεις που κραταμε?
Το καθε μαθημα ειναι διαφορετικο. Αλλα μαθηματα εχουν προαιρετικες σειρες ασκησεων που μετρανε θετικα στο βαθμο. Αλλα μαθηματα εχουν εργαστηριακες ασκησεις που μετρανε ενα ποσοστο (πχ 20%) και ειναι υποχρεωτικη η παραδοση εκθεσης αλλιως πιθανον δν μπορεις να δωσεις το μαθημα. Αλλα μαθηματα εχουν εργασιες ή εργαστηρια που μετρανε πανω απο 50% στον τελικο βαθμο και μετραει πολυ λιγοτερο η εξεταση. Υπαρχουν και μαθηματα που ειναι μονο με εργασια χωρις καθολου εξεταση. Δν υπαρχει κανονας.
Οσο για το διαβασμα εξαρταται παλι απο το μαθημα. Αλλα μαθηματα διαβαζονται ανετα απο τα βιβλια (λιγα), σε αλλα τα βιβλια ειναι ενας αχταρμας και δν βγαζεις ακρη με τπτ οποτε σημειωσεις δικες σου ή οποιου βρεις, σε αλλα τα βιβλια τα παιρνεις ισα για τη βιβλιοθηκη σου γτ ανεβαζει ο καθηγητης διαφανειες ή γτ κυκλοφορει ενα βοηθημα που βοηθαει πολυ. Παλι δν υπαρχει κανονας.
Μην μπαινετε με αγχος στο πανεπιστημιο, κανενας δν μπηκε εχοντας πληρη γνωση της καταστασης. Βημα βημα θα τα βρειτε ολα.
artemaki
Διάσημο μέλος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι χρειαζεται και τσαντα?? Εγω νομιζα πας ετσι,μονο για να παρακολουθησειςΤι τσαντα θα χρειαστω ; Δηλαδη wtf δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κουβαλω.
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι τσαντα θα χρειαστω ; Δηλαδη wtf δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κουβαλω.
Μια απλη ταχυδρόμου σκεφτόμουν εγω Oχι πολύ μεγάλη, ισα ισα να χωράει ενα τετράδιο...γιατι μη μου πείτε οτι δεν θα χρειάστουμε εστω ενα τετράδιο Που θα γραφουμε τς σημειώσεις
κατι ακόμα..όταν θα πάμε να γραφτούμε στην σχολη, θα μας δώσουν καποιο χαρτι ; καποιο εγγραφο οτι ναι, γραφτήκαμε ξερω γω ;
GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεχρι να παρετε το πασο,θα εχει ισχυ πασου αυτο το χαρτι.
steffie__se
Νεοφερμένος
artemaki
Διάσημο μέλος
Μια απλη ταχυδρόμου σκεφτόμουν εγω Oχι πολύ μεγάλη, ισα ισα να χωράει ενα τετράδιο...γιατι μη μου πείτε οτι δεν θα χρειάστουμε εστω ενα τετράδιο Που θα γραφουμε τς σημειώσεις
Βιβλια δεν κουβαλαμε ;
GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περα απο αυτο γιατι να τα παρεις;
Η παραδοση δεν γινεται μεσα απο αυτα,αλλα απο διαφανειες του καθηγητη.Αρα,μονο τετραδιο για σημειωσεις χρειαζεται.
Guest 278211
Επισκέπτης
Βιβλια δεν κουβαλαμε ;
Δε θέλεις να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, πίστεψέ με.
Πού να κουβαλάμε τους τόμους των 1000++ σελίδων
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.