tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να πω.. Θα ξεκινήσω κανονικά από το πρώτο έτος, σαν πρωτοετής? Ή πρέπει να παρακολουθώ μαθήματα του δεύτερου+του πρώτου και να δώσω εξετάσεισ και για τα 2 έτη τις ίδιες περιοδους? Ή είμαι απλά θα χρωστάω όλα τα μαθηματα του πρώτου, ενω θα παρακολουθω και θα δινω εξετασεις μονο για το δευτερο και του πρώτου επιλεκτικά?
ναι, θα ρωτήσω την γραμματεί ΑΝ το κανω.. απλα να'χω μια ιδέα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
θα ξεκινησεις κανονικα απο το πρωτο ετος χωρις να χρωστας κανενα μαθημα...θα εισαι πρωτοετακιΕγώ που τελικά πήρα αναστολή σπουδών για 1 έτος, αν αποφασισω να γυρήσω του χρόνου για σπουδες, γνωρίζει κανείς ποια η διαδικασία?
Θέλω να πω.. Θα ξεκινήσω κανονικά από το πρώτο έτος, σαν πρωτοετής? Ή πρέπει να παρακολουθώ μαθήματα του δεύτερου+του πρώτου και να δώσω εξετάσεισ και για τα 2 έτη τις ίδιες περιοδους? Ή είμαι απλά θα χρωστάω όλα τα μαθηματα του πρώτου, ενω θα παρακολουθω και θα δινω εξετασεις μονο για το δευτερο και του πρώτου επιλεκτικά?
ναι, θα ρωτήσω την γραμματεί ΑΝ το κανω.. απλα να'χω μια ιδέα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
12.Σε πανεπιστημιακη εργασια, ποιο μεγεθος γραμματοσειρας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι. Κατά κανόνα έτσι είναι.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Συμπαιγνία με τον οπτικό σου;Εγώ βάζω και 11!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Αρα,κατα πασα πιθανοτητα θα πριμοδοτηθουμε τελικα...Εξαρτάται τι σας έχει πει ο καθηγητής. Σας το δηλώνει από την αρχή..
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ έχω συναντήσει τις εξής κατηγορίες εργασιών:
1. Απαλλακτική: μετράει μόνο ο βαθμός της εργασίας-δεν δίνεις εξεταστική (δεν είναι απαραίτητο να είναι υποχρεωτική-όποιος θέλει κάνει)
2. Υποχρεωτική εργασία: πρέπει να την κάνεις για να δώσεις εξεταστική και δεν μετράει καθόλου στο βαθμό
3. Υποχρεωτική εργασία: μετράει το 50% του βαθμού
4. Υποχρεωτική εργασία: μετράει το 30% του βαθμού μαζί με άλλα, όπως παρουσίες σε εργαστήρια κλπ κλπ
5. Προαιρετική εργασία: μετράει το 50% του βαθμού
6. Προαιρετική εργασία: μετράει το 30% του βαθμού
(έχω κάνει πολλέεεεεες εργασίες!!)
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Κορόιδα τελείως!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Μάλιστα είχαμε έναν συνδυασμό όπου πήγαινες με την εργασία στο χέρι στα προφορικά και ΑΝ περνούσες, τότε σε άφηνε να δώσεις γραπτά...
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Μαλλον ταιριαζει η περιπτωση 2 σε αυτο που ανεφερα παραπανω.
Εγώ έχω συναντήσει τις εξής κατηγορίες εργασιών:
1. Απαλλακτική: μετράει μόνο ο βαθμός της εργασίας-δεν δίνεις εξεταστική (δεν είναι απαραίτητο να είναι υποχρεωτική-όποιος θέλει κάνει)
2. Υποχρεωτική εργασία: πρέπει να την κάνεις για να δώσεις εξεταστική και δεν μετράει καθόλου στο βαθμό
3. Υποχρεωτική εργασία: μετράει το 50% του βαθμού
4. Υποχρεωτική εργασία: μετράει το 30% του βαθμού μαζί με άλλα, όπως παρουσίες σε εργαστήρια κλπ κλπ
5. Προαιρετική εργασία: μετράει το 50% του βαθμού
6. Προαιρετική εργασία: μετράει το 30% του βαθμού
(έχω κάνει πολλέεεεεες εργασίες!!)
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προαιρετική/Υποχρεωτική εργασία που δίνει 10% στον τελικό βαθμό.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Έλεος!!
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι άσχετο...
Τι είναι το GMAT/GRE Test; Εχω διαβάσει ότι το θέλουν πιο πολύ στις Οικονομικές σχολές και σχολές διοίκησης και είναι απαραίτητο για την εισαγωγή φοιτητών στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Κάποιος του θεωρητικού κλάδου μπορεί να ανταπεξέλθει;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.