Johnnaousa
Επιφανές μέλος
γιατί να το κάνεις αυτό?στο τμημα μου μας εδωσε ο καθηγητης το προτεινομενο συγγραμμα το οποιο πρεπει να παραγγειλουμε απο τον ευδοξο.ξερετε αν μπορω να το παραγγειλω απο τωρα?υπαρχει καποιο χρηματικο κοστος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
.δεν πρεπει να εχουμε τα συγγραμματα που μας λενε;γιατί να το κάνεις αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγά σιγά
Δεν υπάρχει επιβάρυνση.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε άρα θα περιμένεις να ανοίξει ο Εύδοξος..γιατί να πας να το αγοράσεις?.δεν πρεπει να εχουμε τα συγγραμματα που μας λενε;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Eχουμε συνηθισει να διαβαζουμε απο καπου...ε άρα θα περιμένεις να ανοίξει ο Εύδοξος..γιατί να πας να το αγοράσεις?
Εγω απελπιστηκα που δεν εχω βιβλια και βρηκα καποια του αδερφου μου και διαβαζω...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Θα διαπιστώσετε ότι σε πολλά μαθήματα το σύγγραμμα είναι ψιλοάχρηστο και καλύτερα να διαβάζετε από τις σημειώσεις σας ή από τις διαφάνειες.
Και προς Θεού δεν χρειάζεται να έχετε σύγγραμμα από την πρώτη εβδομάδα...
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι προς Θεού δε χρειάζεται να διαβάζετε από την πρώτη βδομάδα
υποτιθεται πως περασες καπου ,που γουσταρεις.Τωρα αν διαβαζεις απο αγγαρεια, αστο , ασχολησου με κατι αλλο
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Γράφτηκα στη σχολή την Τρίτη που μας πέρασε και με το που ήρθα σπίτι είπα να μπω στις Υπηρεσίες Διαχείρησης Λογαριασμού να φτιάξω κωδικό και όνομα χρήστη.
Παρόλο που επί μέρες πληκτρολογώ τα πάντα προσεκτικά μου βγάζει αυτό ''Η πιστοποίηση του χρήστη απέτυχε κτλ''..
Γιατί; Μίλησα και με μια συμφοιτήτριά μου και της συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.
Να σας πω επίσης οτι πέρσι στη σχολή που είχα περάσει,γινόταν ακριβώς το ίδιο και τελικά όταν επικοινώνησα με τη γραμματεία του τμήματός μου,μου είπαν οτι έδωσαν λάθος αριθμό μητρώου (!) και οτι τα στοιχεία μου ήταν προβληματικά.
Λέτε να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και φέτος ;; Τί σατανική σύμπτωση να 'ναι αυτή ;;
Αφήστε που τα νούμερά τους είναι αλαμουρνέζικα ... κάθομαι και μαντεύω ..είναι 1 ή 7 ...είναι 3 ή 9 πφφφφφφφφφ
Πείτε μου γιατίέχω ''φωρτώσει '' πολύ με την περίπτωσή τους
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά θέλω να μου πείτε τί παίζει.
Γράφτηκα στη σχολή την Τρίτη που μας πέρασε και με το που ήρθα σπίτι είπα να μπω στις Υπηρεσίες Διαχείρησης Λογαριασμού να φτιάξω κωδικό και όνομα χρήστη.
Παρόλο που επί μέρες πληκτρολογώ τα πάντα προσεκτικά μου βγάζει αυτό ''Η πιστοποίηση του χρήστη απέτυχε κτλ''..
Να σας πω επίσης οτι πέρσι στη σχολή που είχα περάσει,γινόταν ακριβώς το ίδιο και τελικά όταν επικοινώνησα με τη γραμματεία του τμήματός μου,μου είπαν οτι έδωσαν λάθος αριθμό μητρώου (!) και οτι τα στοιχεία μου ήταν προβληματικά.
Λέτε να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και φέτος ;; Τί σατανική σύμπτωση να 'ναι αυτή ;;
Αφήστε που τα νούμερά τους είναι αλαμουρνέζικα ... κάθομαι και μαντεύω ..είναι 1 ή 7 ...είναι 3 ή 9 πφφφφφφφφφ
Υπαρχει μια περιπτωση, να μην εχουν περαστει ακομα τα ονοματα των πρωτοετων στο συστημα απο τη γραμματεια...Γιατι το εχουν παθει και αλλοι αυτο... Εγω δε το χω παθει,γιατι δε μού εχουν δωσει καν τους κωδικους...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Δεν είσαι η μόνη που της συμβαίνει!Και εγώ την Τρίτη γράφτηκα και μόλις γύρισα για να φτιάξω κωδικό μου λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα,παίρνω τηλ.την γραμματεία και μου λέει δεν έχει ανοίξει το σύστημα δοκίμασε από βδομάδα!Το ίδιο πάντως συνέβη και με μια συμφοιτήτρια μου
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Δεν είσαι η μόνη που της συμβαίνει!Και εγώ την Τρίτη γράφτηκα και μόλις γύρισα για να φτιάξω κωδικό μου λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα,παίρνω τηλ.την γραμματεία και μου λέει δεν έχει ανοίξει το σύστημα δοκίμασε από βδομάδα!Το ίδιο πάντως συνέβη και με μια συμφοιτήτρια μου
και εγω μια απο τα ιδια.. ειλικρινα ασ ξυπνησει καποιος το εκπα γιατι κοιμαται ορθιο μου φαινεται..δηλαδη 1 ονομα την μερα περνανε οι γραμματειες?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Πότε κάνατε την τελευταία προσπάθεια για να αποκτήσετε κωδικό;
πριν μιση ωρα
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Θέλω τον κωδικόοοοο μου
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν 15 λεπτά εγώ!!!!!!
Θέλω τον κωδικόοοοο μου
χαχαχα ειλικρινα εχει περασε τοσοσ καιροσ απο τοτε που καναμε εγγραφη και ακομα να καταχωρησουν τα ονοματα οι γραμματειες?μια δουλεια κανουν και αυτοι και τοσο δυσκολο τους ειναι?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Anna-anna94
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
nicool
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.