sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thx..
Δεν βλεπω μπροστα μου..
Δεν υπαρχει ομως εκπτωση στην ετισια καρτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Καλύτερα μήνα μήνα, είναι και μήνες που μπορεί να μην κυκλοφορείς, Αύγουστο ας πούμε εγώ δεν βγάζω ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ευρωπαικη καρτα νεων αποτι ειδα με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν εχει για αεροπορικα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
theo44
Νεοφερμένος
εγω για καβαλα που ξερω..εκτος του οτι θα εχεις εκπτωση απο το πασο..δεν υπαρχει κατι αλλο οπως πχ η μηνιαια καρτα που ισχυει στα αστικα! μονο αν κοψεις εισιτηρο μετ' επιστροφης εχει καποια εκπτωση...παντως ρωτα και εκει καλου κακου..Ίσως χρειαστεί για ένα διάστημα τώρα στις αρχές του Οκτώβρη να κάνω συχνά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ξάνθη...Δηλαδή καμιά δεκαριά φορές πήγαινε-έλα στη χειρότερη...Υπάρχει τρόπος να βγάλω κάποια κάρτα που να με συμφέρει,γνωρίζετε κάτι??
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχα...Οκ,σ' ευχαριστώ!εγω για καβαλα που ξερω..εκτος του οτι θα εχεις εκπτωση απο το πασο..δεν υπαρχει κατι αλλο οπως πχ η μηνιαια καρτα που ισχυει στα αστικα! μονο αν κοψεις εισιτηρο μετ' επιστροφης εχει καποια εκπτωση...παντως ρωτα και εκει καλου κακου..
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ ποντιο αυτο το πραγμα.Θα σου ερθει ο κουκος αηδονι.15 ευρω ειναι το εισητηριο για το ΚΤΕΛ με την εκπτωση του πασου 7.5 7.5 επι 10 η επι 20 παναγια σωσε πανε τα χρηματακιαααααΊσως χρειαστεί για ένα διάστημα τώρα στις αρχές του Οκτώβρη να κάνω συχνά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ξάνθη...Δηλαδή καμιά δεκαριά φορές πήγαινε-έλα στη χειρότερη...Υπάρχει τρόπος να βγάλω κάποια κάρτα που να με συμφέρει,γνωρίζετε κάτι??
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε λέω ότι συμφέρει,αλλά ψάχνω να βρω λύση επειδή η σχολή μάλλον θα ξεκινήσει νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε.....Πολυ ποντιο αυτο το πραγμα.Θα σου ερθει ο κουκος αηδονι.15 ευρω ειναι το εισητηριο για το ΚΤΕΛ με την εκπτωση του πασου 7.5 7.5 επι 10 η επι 20 παναγια σωσε πανε τα χρηματακιααααα
Και το κοντινότερο μέρος που έχω για να μείνω αυτή την πρώτη εβδομάδα που προέκυψε είναι η Θεσσαλονίκη!
Τέλος πάντων,λογικά θα χρειαστεί να χάσω κάποια μαθήματα...
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε λέω ότι συμφέρει,αλλά ψάχνω να βρω λύση επειδή η σχολή μάλλον θα ξεκινήσει νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε.....
Και το κοντινότερο μέρος που έχω για να μείνω αυτή την πρώτη εβδομάδα που προέκυψε είναι η Θεσσαλονίκη!
Θα χρειάζεται να φεύγεις στις 6 το πρωι για να εισαι στην ωρα σου οταν αρχιζει το μάθημα. Και μερικές φορές ίσως έχετε παραδόσεις μέχρι τις 8 το βράδυ.Έτσι, θα χρειαστεί να φύγεις από το μάθημα για να προλάβεις το τελευταίο λεωφορείο.
Δημήτρης7
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και πίστεψέ με, κάποιες φορές ΔΕΝ είναι αρκετό!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπηρχε λυση αλλα εσυ την πεταξεςΔε λέω ότι συμφέρει,αλλά ψάχνω να βρω λύση επειδή η σχολή μάλλον θα ξεκινήσει νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε.....
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anna-anna94
Νεοφερμένος
εγω εχω μια αλλη απορια..το ωρολογιο προγραμμα της σχολης μου βγηκε και ειδα οτι ενα εργαστηριακο μαθημα το χωριζουν σε α,β,γ και ειναι διαφορετικες ωρες..αυτο σημαινει οτι εγω θα πηγαινω σε εκεινο που θελω εγω αναλογα με την ωρα που θελω ??
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θα βγει ανακοίνωση για το πως θα χωριστείτε στα τμήματα των εργαστηρίων? Συνήθως γίνεται με βάση το επίθετο βέβαιαεμενα στη σχολη μου ειπαν οτι σου λεει ο καθηγητης ποιο να παρεις
εγω εχω μια αλλη απορια..το ωρολογιο προγραμμα της σχολης μου βγηκε και ειδα οτι ενα εργαστηριακο μαθημα το χωριζουν σε α,β,γ και ειναι διαφορετικες ωρες..αυτο σημαινει οτι εγω θα πηγαινω σε εκεινο που θελω εγω αναλογα με την ωρα που θελω ??
Θάλεια
Διάσημο μέλος
εμενα στη σχολη μου ειπαν οτι σου λεει ο καθηγητης ποιο να παρεις
Ναι πολλές φορές το κάνουν έτσι. Πηγαίνεις και δηλώνεις ποια μέρα/ώρα θες ή σε βολεύει. Σε εμάς έτσι κάνουν σε όλα τα εργαστήρια.
Anna-anna94
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.