silverdog
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μπες μέσα πρώτα βρε, και με τις κλινικές που θα κάνεις θα βλέπεις και την κίνηση σε κάθε ειδικότητα και θα βγάλεις και άκρη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silverdog
Δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
silverdog
Δραστήριο μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
γυναικολογία έιναι η ειδικότητα που σε αναγκάζει δολοφονείς ...... οπότε μακρια
ρε φώκο πια, θα γίνεις και γιατρός τρομάρα σου..................................
μπορεις να σταματησεις να κανεις ακυρες γενικευσεις;
ολοι οι γυναικολογοι δηλαδη ασχολουνται με τις αμβλωσεις, και το κανουν και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μαλιστα!?!?!? έλεος...
παιδιά, μια συμβουλή. αν θέλετε κάτι, μην βασίζεστε σε τρίτους, να το ψάχνετε και να το κυνηγάτε μόνοι σας, με βοήθεια από... αξιόπιστες πηγές. αυτές δεν θα τις βρείτε στο ίντερνετ όπου όλα είναι ανώνυμα.
γιατί μπορεί πολύ εύκολα να την πατήσετε, ακούγοντας τις συμβουλές κάποιου τρίτου...
silverdog
Δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
και γω γυναικολογία θέλω
Άντε κι άλλη από εκεί ακόμα δεν βγήκε απ' το αβγό και ξέρει και ειδικότητα.
Η σωστή απάντηση μέχρι το 5ο έτος περίπου στην Ιατρική όταν μας ρωτάνε για την ειδικότητα είναι "δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος/η". Υπάρχουν άπειρες ειδικότητες και άπειρα πράγματα που βλέπεις στις κλινικές, ξέρεις τι θα σου κάνει κλικ εκείνη την ώρα?
*όχι νταξ, καλό το όνειρο, δεν λέω. Απλά εμένα μου φαίνεται χαζό να λες και την ειδικότητα που θα ακολουθήσεις σε 10+ χρόνια όταν δεν έχεις δει καν τα πράγματα από μέσα.
hurricane
Διάσημο μέλος
Άντε κι άλλη από εκεί ακόμα δεν βγήκε απ' το αβγό και ξέρει και ειδικότητα.
Η σωστή απάντηση μέχρι το 5ο έτος περίπου στην Ιατρική όταν μας ρωτάνε για την ειδικότητα είναι "δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος/η". Υπάρχουν άπειρες ειδικότητες και άπειρα πράγματα που βλέπεις στις κλινικές, ξέρεις τι θα σου κάνει κλικ εκείνη την ώρα?
*όχι νταξ, καλό το όνειρο, δεν λέω. Απλά εμένα μου φαίνεται χαζό να λες και την ειδικότητα που θα ακολουθήσεις σε 10+ χρόνια όταν δεν έχεις δει καν τα πράγματα από μέσα.
πολλοί γιατροί διαλέγουν τι ειδικότητα θα ακολουθήσουν και αφού κάνουν το αγροτικό...
οπότε no worries...
Guest 292010
Επισκέπτης
Ρε παιδια εγω σκεφτομαι (σορρυ αν ειμαι ακυρος) να παρω δυο ειδικοτητες,μια γυναικολογια και μια παθολογια θα μπορω να εχω ενα ιατρειο με δυο ειδη πελατων και να τα συνδιασω σε ενα ιατρειο?
Πόσα χρόνια είπαμε;
fockos
Επιφανές μέλος
Όχι γιατί λέω αλήθειαρε φώκο πια, θα γίνεις και γιατρός τρομάρα σου..................................
μπορεις να σταματησεις να κανεις ακυρες γενικευσεις;
ολοι οι γυναικολογοι δηλαδη ασχολουνται με τις αμβλωσεις, και το κανουν και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μαλιστα!?!?!? έλεος...
.
δεν είναι αναγκασμένος ένας γυναικολόγος να δολοφονεί έμβρυα αλλά στις μέρες οι εκτρώσεις αποτελούν το σημαντικότερο μέρος του εισόδηματος ενός γυναικολόγου. Ένας καθηγητης έχει την πολυτέλεια να διαλέξει αν θα δολοφονήσει αλλά για έναν απλό γυναικολόγο είναι θέμα επιβίωσης.
Ρε παιδια εγω σκεφτομαι (σορρυ αν ειμαι ακυρος) να παρω δυο ειδικοτητες,μια γυναικολογια και μια παθολογια θα μπορω να εχω ενα ιατρειο με δυο ειδη πελατων και να τα συνδιασω σε ενα ιατρειο?
Απαγορεύεται η διπλή ειδικότητα δια νόμου. Μετά την ειδικότητα μπορείς αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω κάνεις υποειδικότητα δηλαδή εξειδίκευση της εξειδίκευσης.
Guest 892943
Επισκέπτης
Πραγματικά, συμφωνώ όσο δε πάει.Άντε κι άλλη από εκεί ακόμα δεν βγήκε απ' το αβγό και ξέρει και ειδικότητα.
nPb
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Πάντως αρκετοί μαθητές ξεκινούν με το όνειρο του..μεγαλοχειρούργου και όταν περάσουν με το καλό Ιατρική ΕΜΠ τότε προσγειώνονται στην παθολογία ή στην παιδιατρική. Ντάξει υπάρχουν και οι εξαιρέσεις..
Η Παθολογία και η παιδιατρική δεν είναι λύση ανάγκης ή λύση συμβιβασμού αποτελούν ίσως τις πιο δύσκολες ιατρικές ειδικότητες
papas
Διάσημο μέλος
γυναικολογία έιναι η ειδικότητα που σε αναγκάζει δολοφονείς ...... οπότε μακρια
Η γυναικολογία μια χαρά ειδικότητα είναι. Το αν υπάρχει η άμβλωση και κάποιοι είναι against it, αυτό εξαρτάται στην διακριτική ευχέρεια του κάθε ιατρού.
MixLazarKal
Νεοφερμένος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Μμμμ.. Μην πορώνεσαι τόσο, γιατί η προσγείωση θα είναι ανώμαλη ... Εγώ είμαι 1ο έτος και μπορω να σου πω πως παρότι αυτην την στιγμη έχω μ.ο. 9 στα μαθηματα, ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορο.. Βέβαια τώρα κάνουμε κάτι οστά κτλ( ενδιαφέροντα, αλλά ψιλοφρίκη η όλη ιδέα) , αλλά και πάλι δεν είναι επουδενεί η τέλεια, αλλά ούτε καν ηκαλύτερη σχολή. Εντάξει υπάρχει ένα μέλλον , κύρος κτλ και για αυτό αξίζει την προσπάθεια, ειδικά αν το θες τόσο... Α και καλή επιτυχία με τις ΠανελλήνιεςΑχ παιδιά.. Διαβάζω τη συζήτησή σας και ζηλεύω πολύ. Φέτος δίνω για πρώτη φορά Πανελλαδικές και πρώτος στόχος είναι Ιατρική.. Έχω διαβάσει τα πάντα για τα ιατρικά τμήματα στην Ελλάδα και όσο πάει πορώνομαι περισσότερο.. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να σας πω και τις δικές μου εμπειρίες του χρόνου! Να περνάτε καλά και συγχαρητήρια σε όλους σας!
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μμμμ.. Μην πορώνεσαι τόσο, γιατί η προσγείωση θα είναι ανώμαλη ... Εγώ είμαι 1ο έτος και μπορω να σου πω πως παρότι αυτην την στιγμη έχω μ.ο. 9 στα μαθηματα, ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορο.. Βέβαια τώρα κάνουμε κάτι οστά κτλ( ενδιαφέροντα, αλλά ψιλοφρίκη η όλη ιδέα) , αλλά και πάλι δεν είναι επουδενεί η τέλεια, αλλά ούτε καν ηκαλύτερη σχολή. Εντάξει υπάρχει ένα μέλλον , κύρος κτλ και για αυτό αξίζει την προσπάθεια, ειδικά αν το θες τόσο... Α και καλή επιτυχία με τις Πανελλήνιες
Το πρώτο έτος είναι Α Π Α Ι Σ Ι Ο. Φτάνεις να κάνεις ανατομία στο 2ο εξαμηνο για να πεις "ούαου κοίτα να δεις, να και κάτι ιατρικό". Όλα τα άλλα είναι απλά για να μπουν κάποιες βάσεις υποτίθεται. Είναι κρίμα να απογοητεύεσαι από το 1ο έτος γιατί το πρώτο έτος δεν είναι ιατρική
p.s. Σας έστειλαν να πάρετε οστά από το νεκροταφείο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nefoumpios
- bboys
- Leo komm
- donut_daddy
- dimitrisp22
- hyyh4ever
- pinkheart
- Yorgos L
- Than003
- Maria33
- Panatha mono
- sophiaa
- blackout
- MarcoReus
- xanthippiad
- mvas
- elevag
- Sofos Gerontas
- Εριφύλη
- Peter Pan13
- marioutela
- vlahoss
- Manuela98
- Mammy Nun
- thenutritionist
- mermaid89
- ένας τυχαίος
- kotsos05
- roud
- eukleidhs1821
- Nickgr
- jim2015
- niaou
- Specon
- Drglitterstar
- PanPan
- Appolon
- Ανώνυμη
- Scandal
- Nikos05
- emzou
- Nasia2433266
- Samsa
- Cathleen
- Xara
- Avalon12
- spring day
- _.maria._
- anastasia papa
- DocO
- imyrcarn
- Glorious12
- Αλκης Κ.
- Γιωργος15773
- _Aggelos123
- AndromedaS
- Vasiliki Keftedaki
- Nefh_
- Darkking
- abbyrob
- future.nurse.29
- Medjnik
- Λέων Συγγ
- xriiistiiinaaa
- Λίτσα
- marianna04
- StavMed
- Paul77
- don_vito
- JohnGreek
- Infrared
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.