Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Παναγία μου..επιθεωρητης Κλουζοεπιθεωρητης καλαχαν is back!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marw27
Νεοφερμένος
πι ες: δεν γίνεται να αλλάξω σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων.εδώ έχω πολύ χαμηλό ενοίκιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MolecularMary
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
marw27
Νεοφερμένος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανυπομονώ να δω τι γείτονες θα έχω στην Αθήνα. Πάντως, όπως και να 'χει, εγώ ως βλαχάκι θέλω να τους γνωρίζω όλους, να τους συναντώ στη σκάλα και να τους χαιρετώ με όλη μου την καρδία. Θα στεναχωρηθώ στην περίπτωση που συνειδητοποιήσω ότι δεν θα χαιρετιόμαστε ή ότι θα με σνομπάρουν για την προθυμία μου αυτή. Λοιπόν, εσείς που μένετε στις πολυκατοικίες της Αθήνας ή άλλων μεγάλων αστικών κέντρων τι έχετε να πείτε επ' αυτού;
Να μη μιλας σε αγνωστους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μη μιλας σε αγνωστους
Το λες σοβαρολογώντας, εννοώντας το στο 100%;
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ειναι κλασικο δείγμα της ψυχρής σημερινής κοινωνίαςΑν τους πετύχω στην είσοδο τους χαιρετάω και φεύγω. Μόνο η σπιτονοικοκυρά μου καταφέρνει να μου πιάνει την κουβέντα για ανούσια ζητήματα και απο ευγένεια κάθομαι και συζητάω για λίγο.
Όπως και το σχόλιο απο τη Nefi πιο πανω...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο πατρικό μου που βρίσκεται στην επαρχία στους γείτονες σαφέστατα μιλάω. Σε μία μεγάλη πόλη που δεν τους γνωρίζω προσωπικά και ειδικά σε μία πολυκατοικία που τη μία μέρα μένει ο ένας και την άλλη ο άλλος δεν υποχρεούμαι.Αυτό ειναι κλασικο δείγμα της ψυχρής σημερινής κοινωνίας
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν επεξήγησες τη θέση σου, όμως. Εγώ θεωρώ πως στη στάση που περιέγραψα οδηγούν οι καταστάσεις/τα γεγονότα/η εγκληματικότητα. Στη πολυκατοικία στην Αθήνα μετά απο καιρό μάθαμε, αφού πέθανε ο σπιτονοικοκύρης που στα τελευταία του είχε πάει να μείνει στην ύπαιθρο, πως μία κυρία που τον φρόντιζε κάποτε είχε βγάλει αντικλείδι και όταν ήταν εκείνος στα τελευταία του πήγαινε στο διαμέρισμα στην Αθήνα και το καταλήστευε! Προτιμώ να είμαι ασφαλής παρά δήθεν κοινωνική. Δηλαδή με ένα γείτονα τι παραπάνω θα έπρεπε να κάνω ή να πώ; Αν ήταν φίλος μου σαφέστατα και θα είχαμε πιο οικεία σχέση, αλλά ο καθένας έχει τις δουλειές/υποχρεώσεις του όλη μέρα πια, όταν το δώ τι άλλο να του πώ απο το να τον χαιρετήσω;Ντάξει δίκιο έχεις, δε λέω, αλλα δεν παυει να ισχύει αυτό που έγραψα παραπανω
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν επεξήγησες τη θέση σου, όμως. Εγώ θεωρώ πως στη στάση που περιέγραψα οδηγούν οι καταστάσεις/τα γεγονότα/η εγκληματικότητα. Στη πολυκατοικία στην Αθήνα μετά απο καιρό μάθαμε, αφού πέθανε ο σπιτονοικοκύρης που στα τελευταία του είχε πάει να μείνει στην ύπαιθρο, πως μία κυρία που τον φρόντιζε κάποτε είχε βγάλει αντικλείδι και όταν ήταν εκείνος στα τελευταία του πήγαινε στο διαμέρισμα στην Αθήνα και το καταλήστευε! Προτιμώ να είμαι ασφαλής παρά δήθεν κοινωνική. Δηλαδή με ένα γείτονα τι παραπάνω θα έπρεπε να κάνω ή να πώ; Αν ήταν φίλος μου σαφέστατα και θα είχαμε πιο οικεία σχέση, αλλά ο καθένας έχει τις δουλειές/υποχρεώσεις του όλη μέρα πια, όταν το δώ τι άλλο να του πώ απο το να τον χαιρετήσω;
Δήθεν; Μπορείς να είσαι κοινωνική χωρίς απαραίτητα να πίνεται καφέ μαζί. Υπάρχει μια κλιμάκωση.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν το να χαιρετάς κάποιοναπλά χαρακτηρίστηκε προηγουμένως ως στοιχείο της σύγχρονης κοινωνίας(εννοώντας την αποξένωση), προφανώς η κοινωνικότητα δεν αρκείται σε αυτό για τους περισσότερους. Γι'αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη "δήθεν".Δήθεν; Μπορείς να είσαι κοινωνική χωρίς απαραίτητα να πίνεται καφέ μαζί. Υπάρχει μια κλιμάκωση.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλοι μέρα -σχεδόν- κοιμούνται και τα βράδια περιφέρονται μέσα στο σπίτι.
Σοβαρά, ζήτημα να τους έχω δει 5 φορές.
Παράπονο όμως δεν έχω. Ήσυχοι άνθρωποι.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.