CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Κάποιος σε έβαλε να διαδόσεις τα γερμανικά ως γλώσσα δεν εξηγείτε αλλιώς, γιατί θα γνώριζες ότι οι περισσότεροι μαθαίνουν γαλλικά και όχι γερμανικά
Δεν ξέρω αν πλέον η πλειοψηφία μαθαίνει γαλλικά ή γερμανικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα, αλλά σίγουρα τα γερμανικά σημειώνουν άνοδο, επειδή όλο και περισσότερες γερμανικές εταιρίες επενδύουν στην Ελλάδα... ή ελληνικές, συνεργάζονται με Γερμανούς. Μία βόλτα σε site που δημοσιεύουν αγγελίες θα το επιβεβαιώσει!
Τα ισπανικά από την άλλη είναι σε άνοδο γιατί είναι μια γλώσσα που μιλιέται από ένα τεράστιο κομμάτι πληθυσμού παγκοσμίως.
Κάπου άκουσα ότι πλέον στα δημοτικά είναι υποχρεωτική η διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας, όπου επιλέγεται η γαλλική είτε η γερμανική... και μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει γερμανικά. Απλά θεωρώ άδικο (σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης) να υποχρεώνονται όλοι να κάνουν αυτό που επιλέγει η πλειοψηφία. Ακόμα και ρώσικα να επιλέξουν τρία άτομα, θα έπρεπε το σχολείο, το κράτος, οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος, να μπορεί να τους τα προσφέρει. Απλός προβληματισμός...
Τέλος πάντων, η κοπέλα δεν θέλει να προωθήσει τα γερμανικά απ' ό,τι καταλαβαίνω, απλά επισημαίνει ένα γεγονός
** Και μια ερώτηση προς όσους είναι στο τμήμα Γαλλικής: απ' ό,τι καταλαβαίνω σας χωρίζουν σε υποομάδες ανάλογα με το επίπεδο όπου βρίσκεστε στη γλώσσα ( Ξέρετε αν αυτό γίνεται και στα υπόλοιπα τμήματα ξένων φιλολογιών;
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
τουλαχιστον στην αθηνα, οχι δε χωριζουν αναλογα με το επιπεδο της γλωσσας, αλλα αλφαβητικα, ωστε τα μαθηματα να γινονται πιο ''φροντιστηριακα'' και οχι σε ολα τα μαθηματα, απο το πρωτο ετος και μετα τα περισσοτερα γινονται και με τα δυο γκρουπ. για τα υπολοιπα τμηματα δε γνωριζω!** Και μια ερώτηση προς όσους είναι στο τμήμα Γαλλικής: απ' ό,τι καταλαβαίνω σας χωρίζουν σε υποομάδες ανάλογα με το επίπεδο όπου βρίσκεστε στη γλώσσα ( Ξέρετε αν αυτό γίνεται και στα υπόλοιπα τμήματα ξένων φιλολογιών;
και οσο για την παραπανω αποψη της κοπελας, ειναι μεν δεκτη γιατι ειναι η αποψη της, αλλα αυτο που εχω εγω να δηλωσω με σιγουρια ειναι οτι αν η οποιαδηποτε σχολη ειναι επιλογη σου και σου αρεσουν πολυ τα μαθηματα, διαβαζεις συστηματικα και παρακολουθεις, ΔΕΝ παρατας τη σχολη. εγω οσους ξερω που θελουν να τα παρατησουν ειναι γιατι η πλειοψηφια βρεθηκε εκει τυχαια η απλα δεν ανταποκριθηκε το προγραμμα σπουδων σε αυτο που ειχαν στο μυαλο τους. καλη συνεχεια
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
τουλαχιστον στην αθηνα, οχι δε χωριζουν αναλογα με το επιπεδο της γλωσσας, αλλα αλφαβητικα,
Η πιθανότητα να χωρίζονται αλφαβητικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό
Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο 100%!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλωσα το τμημα της θεσσαλονικης 1η επιλογη!λογικα το πιανω.ευχομαι να τα καταφερω και να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις των μαθηματων!τουλαχιστον στην αθηνα, οχι δε χωριζουν αναλογα με το επιπεδο της γλωσσας, αλλα αλφαβητικα, ωστε τα μαθηματα να γινονται πιο ''φροντιστηριακα'' και οχι σε ολα τα μαθηματα, απο το πρωτο ετος και μετα τα περισσοτερα γινονται και με τα δυο γκρουπ. για τα υπολοιπα τμηματα δε γνωριζω!
και οσο για την παραπανω αποψη της κοπελας, ειναι μεν δεκτη γιατι ειναι η αποψη της, αλλα αυτο που εχω εγω να δηλωσω με σιγουρια ειναι οτι αν η οποιαδηποτε σχολη ειναι επιλογη σου και σου αρεσουν πολυ τα μαθηματα, διαβαζεις συστηματικα και παρακολουθεις, ΔΕΝ παρατας τη σχολη. εγω οσους ξερω που θελουν να τα παρατησουν ειναι γιατι η πλειοψηφια βρεθηκε εκει τυχαια η απλα δεν ανταποκριθηκε το προγραμμα σπουδων σε αυτο που ειχαν στο μυαλο τους. καλη συνεχεια
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
φυσικα και το πιανεις! εισαι καλος και με λιγο διαβασμα και αφοσιωση να ξες οτι δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. καλη επιτυχια!!δηλωσα το τμημα της θεσσαλονικης 1η επιλογη!λογικα το πιανω.ευχομαι να τα καταφερω και να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις των μαθηματων!
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω πολυ!θα προσπαθησω για το καλυτερο!α μια ερωτηση!τα μαθηματα γινονται ολα στα γαλλικα?αυτο θα ειναι μια ωραια προκληση,υπαρχει ομως και κανενα μαθημα στα ελληνικα για να ξεφευγω λιγο?φυσικα και το πιανεις! εισαι καλος και με λιγο διαβασμα και αφοσιωση να ξες οτι δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. καλη επιτυχια!!
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!98!!!!!!!!!!!αρα 3940 μορια????απο 4000 που δινει το ειδικο???για τη θεσσαλονικη δε γνωριζω τι παιζει...πως τα πηγες στα γαλλικα???ποσο???
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!98!!!!!!!!!!!αρα 3940 μορια????απο 4000 που δινει το ειδικο???
Ναι, συντελεστής 2!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
μια χαρα!φτανω τα 18050 μορια!Ναι, συντελεστής 2!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
μια χαρα!φτανω τα 18050 μορια!
Πρώτος-πρώτος θα μπεις
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
σου ευχομαι και εσενα στην ιταλικη το ιδιο!!!αν δεν κανω λαθος ιταλικη δεν θες?Πρώτος-πρώτος θα μπεις
μπορει να τα πηγα καλα ,αλλα ειτε μπω πρωτος,ειτε τελευταιος,σημασια εχει να μπω!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
σου ευχομαι και εσενα στην ιταλικη το ιδιο!!!αν δεν κανω λαθος ιταλικη δεν θες?
μπορει να τα πηγα καλα ,αλλα ειτε μπω πρωτος,ειτε τελευταιος,σημασια εχει να μπω!
Ναι, ναι, δεν κάνεις λάθος! Merci beaucoup! Στο ίδιο κτίριο, γείτονες θα είμαστε - ελπίζω!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ θεσσαλονικη η' αθηνα?εγω σαλονικαΝαι, ναι, δεν κάνεις λάθος! Merci beaucoup! Στο ίδιο κτίριο, γείτονες θα είμαστε - ελπίζω!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
εσυ θεσσαλονικη η' αθηνα?εγω σαλονικα
ΑΑΑΑ!
Εγώ Αθήνα. Εντάξει, δεν πειράζει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sexyfrenchman
- Stephane
- PanMoonlight
- Reader
- Basilis0
- Aggel0sss
- Sotiris.Y
- Claire05
- augustine
- Schlimazel
- nicole1982
- Εριφύλη
- Memetchi
- xakounaamatata
- Miranda32
- ggl
- KingOfPop
- charmander
- kiyoshi
- tsiobieman
- Theodora03
- korlef
- Ryuzaki
- angies
- Nala
- constansn
- Annu
- TakSimeon
- Soleil
- Libertus
- santa_eye
- nope
- St11
- penelopenick
- Πα.Κ
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.