Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
69,25/100
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Faint :)
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεοφερμένος
ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηη
C2
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγχαρητηρια!!!!!!κι εγω το περασα!!!!!!!!!!!ΒΓΗΚΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!11
ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηη
C2
Νεοφερμένος
με 66/100 εγωωωωωωωω
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεοφερμένος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
οντως παιδια μπραβο σε ολους μας!συγχαρητηρια σε ολους μας
Perifanos
Νεοφερμένος
Αν δεν γινεται να το πετυχω τοτε ποια ειναι η καλυτερη λυση στο προβλημα μου; Ευχαριστω...
Δινεις φετος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δινει κανενας τωρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αλλα εσυ οποτε θελεις να πας να δωσεις, μη σε νοιαζει ποτε δινουν οι αλλοι...
Η βιβλιογραφία είναι η παρακάτω:
LITTÉRATURE
*
Programme 2011 et 2012
*
Marguerite YOURCENAR *- LES MÉMOIRES D’HADRIEN
Et carnet de notes, édition Gallimard, Folio n°921*
*
Patrick MODIANO *- LA RONDE DE NUIT
Édition Gallimard Folio N° 835
*
Bibliographie
**Sur YOURCENAR, Les Mémoires d’Hadrien*
*
• Henriette Levillain commente Mémoires d’Hadrien de Marguerite Yourcenar, Paris, * * Gallimard, Foliothèque n°17.
• Alain Trouvé, Leçon littéraire sur Mémoires d’Hadrien de Marguerite Yourcenar, Paris, Puf, collection Major, 1998.
• Caroline Guslevic, Étude sur Marguerite Yourcenar, Mémoires d’Hadrien, épreuves de Français, Paris, Ellipses, Résonances, 1999.
• Pour allez plus loin : Josyane Savigneau, Marguerite Yourcenar ou l’invention d’une vie, Folio *Gallimard 1990.
*
Sur MODIANO, La ronde de nuit*
*
• Bruno Blanckeman, Lire Patrick Modiano, biographie, Paris, Armand Collin, 2009.
• Denise Cima, Étude sur la Ronde de nuit, Paris, Éditions Ellipses, coll. *« Résonances », 2000.
• Pour allez plus loin : Baptiste Roux, Figures de l’Occupation dans l’œuvre de Patrick *Modiano, Paris, l’Harmattan, coll. « Critiques littéraires », 1999.*
Une étude à la fois historique, littéraire et parfois philosophique des livres de Modiano. *
Και επειδή είμαι τελείως άσχετη σε ό,τι αφορά τα Sorbonne, έχω τις εξής απορίες:
1. Πού μπορώ να βρω αυτά τα βιβλία; Μονάχα σε μεγάλα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας;
2. Υπάρχει συμπληρωματικό υλικό στα Ελληνικά ώστε να βοηθηθώ περισσότερο;
3. Κάπου στο προγραμμα γράφει ως επιλογη "ευρωπαϊκούς θεσμούς". Αυτο σημαίνει πως διαλέγουμε έναν απο τις διαθέσιμες επιλογές ή ότι είναι προαιρετικό;
4. Άραγε είναι δυνατο να προετοιμαστεί κάποιος μόνος του κι αν όχι πόσες ώρες μαθήματος χρειάζεται περίπου;
Ευχαριστώ!
Μετά από ώριμη σκέψη 2 ημερών (), αποφάσισα να δώσω Sorbonne C2 αντί για Dalf.
Η βιβλιογραφία είναι η παρακάτω:
LITTÉRATURE
*
Programme 2011 et 2012
*
Marguerite YOURCENAR *- LES MÉMOIRES D’HADRIEN
Et carnet de notes, édition Gallimard, Folio n°921*
*
Patrick MODIANO *- LA RONDE DE NUIT
Édition Gallimard Folio N° 835
*
Bibliographie
**Sur YOURCENAR, Les Mémoires d’Hadrien*
*
• Henriette Levillain commente Mémoires d’Hadrien de Marguerite Yourcenar, Paris, * * Gallimard, Foliothèque n°17.
• Alain Trouvé, Leçon littéraire sur Mémoires d’Hadrien de Marguerite Yourcenar, Paris, Puf, collection Major, 1998.
• Caroline Guslevic, Étude sur Marguerite Yourcenar, Mémoires d’Hadrien, épreuves de Français, Paris, Ellipses, Résonances, 1999.
• Pour allez plus loin : Josyane Savigneau, Marguerite Yourcenar ou l’invention d’une vie, Folio *Gallimard 1990.
*
Sur MODIANO, La ronde de nuit*
*
• Bruno Blanckeman, Lire Patrick Modiano, biographie, Paris, Armand Collin, 2009.
• Denise Cima, Étude sur la Ronde de nuit, Paris, Éditions Ellipses, coll. *« Résonances », 2000.
• Pour allez plus loin : Baptiste Roux, Figures de l’Occupation dans l’œuvre de Patrick *Modiano, Paris, l’Harmattan, coll. « Critiques littéraires », 1999.*
Une étude à la fois historique, littéraire et parfois philosophique des livres de Modiano. *
Και επειδή είμαι τελείως άσχετη σε ό,τι αφορά τα Sorbonne, έχω τις εξής απορίες:
1. Πού μπορώ να βρω αυτά τα βιβλία; Μονάχα σε μεγάλα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας;
2. Υπάρχει συμπληρωματικό υλικό στα Ελληνικά ώστε να βοηθηθώ περισσότερο;
3. Κάπου στο προγραμμα γράφει ως επιλογη "ευρωπαϊκούς θεσμούς". Αυτο σημαίνει πως διαλέγουμε έναν απο τις διαθέσιμες επιλογές ή ότι είναι προαιρετικό;
4. Άραγε είναι δυνατο να προετοιμαστεί κάποιος μόνος του κι αν όχι πόσες ώρες μαθήματος χρειάζεται περίπου;
Ευχαριστώ!
Λοιπον εγω εδωσα φετος. Πιστευω πως ολα αυτα τα βιβλια που αναφερει δεν χρειαζονται ή τουλαχιστον εγω δεν τα πηρα. Το μονο που αγορασα ηταν τα πρωτοτυπα και το βιβλιο με την αναλυση της λογοτεχνιας απο τις V.Louri-Limniati και E.Vlachou. Τωρα οσον αφορα καποιο συμπληρωματικο υλικο στα ελληνικα δεν εχω κατι υποψιν,παντως το βιβλιο με την αναλυση θα σε καλυψει. Ουτε για τους ευρωπαικους θεσμους εχω ακουσει κατι... Μπορεις να προετοιμαστεις κ μονη σου,αλλα καλυτερα θα σε προσανατολισει μια καθηγητρια. Εγω εκανα σχεδον δυο ωρες την εβδομαδα λογοτεχνια κ μια ωρα compte rendu - commentaire. Δεν χρειαζονται πανω απο δυο ωρες την εβδομαδα(αν αρχισεις απο φθινοπωρο φυσικα). Ελπιζω να βοηθησα!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Ion.
- jYanniss
- Hased Babis
- Ουριήλ
- charmander
- Corfu kitty
- Reader
- Eagle Eye
- redpointer
- iew
- phoni
- ultraviolence
- Natsuko
- giannhs2001
- A350
- Scandal
- kanenas090
- Gop
- ΚΤr
- constansn
- trifasikodiavasma
- Schlimazel
- Micro
- Memetchi
- Hecticism
- sofia07
- fgk
- tsiobieman
- Εριφύλη
- Nala
- mezzettino15
- Ness
- SlimShady
- sophiaa
- jellojina
- Antonia Alexandra
- nearos
- ntinos...
- gegeorgiou90
- χημεια4λαιφ
- Lia 2006
- Vicky13
- Fanimaid123
- anastasis06
- santa_eye
- Fanimaid
- imyourfather
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.