Faint :)
Νεοφερμένος
συνηθως βαζω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεοφερμένος
καλη μας επιτυχια =)
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τα 3 κείμενα ήταν κατανοητά και βοηθούσαν πολύ στην έκθεση. Τελικά, έβαλα κι εγώ τίτλο στο άρθρο και ξεπέρασα τις 700 λέξεις που φοβόμουν.
Λοιπόν, το θεμα που έπεσε ήταν πολύ εύκολο τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα... Για την ακρίβεια σου είχε δύο επιλογές εγώ επέλεξα την δεύτερη: Έπρεπε να γράψουμε ένα άρθρο στο οποίο θα υποστηρίζαμε ότι το παραδοσιακό βιβλίο και το διάβασμα απειλείται από τις νέες τεχνολογίες (e-book).
Και τα 3 κείμενα ήταν κατανοητά και βοηθούσαν πολύ στην έκθεση. Τελικά, έβαλα κι εγώ τίτλο στο άρθρο και ξεπέρασα τις 700 λέξεις που φοβόμουν.
Εσείς πώς τα πήγατε?
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεοφερμένος
τωρα για τα γραπτα εχω επιφυλαξεις καθως στην εκθεση βασιστηκα αρκετα στα μειονεκτηματα του ηλεκτρονικου βιβλιου και λιγοτερο στις νεες τεχνολογιες γενικοτερα..παντως πιστευω το χω περασει..τα προφορικα με εκαναν παρα πολυ αισιοδοξη ..δεν το πιστευω!!!!!
καλα αποτελεσματα σε ολους σας.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγχαρητήρια καταρχάς και καλά αποτελέσματα!! Εγώ χτες έδωσα c1 γραπτά, και στην κασέτα δεν τα χω πάει πολύ καλά αλλά τεσπά... Να σου πω, επειδή θέλω να δώσω c2 του χρόνου μάλλον, μπορείς να μου πεις αναλυτικά τι περιέχει?? το dalf εννοώ... από οτι ξέρω το προφορικό με το ακουστικό είναι μαζί, δηλ ακούς την κασέτα και πάνω στο θέμα που μιλάει γράφεις ένα compte rendu το οποίο θα το πεις προφορικα??? Και τέλος, στα γραπτά έχει μία έκθεση μόνο και τίποτα άλλο?? Πόσες λέξεις είναι και πόσο χρόνο σου δίνουν?? Ουφφ πολλά ρωτάω, merci d'avanceεγω προφορικα τα πηγα αψογα..δεν περιμενα οτι θα επεφτε το θεμα που ειχα κανει την Πεμπτη στο φροντιστηριο!!!!!!
τωρα για τα γραπτα εχω επιφυλαξεις καθως στην εκθεση βασιστηκα αρκετα στα μειονεκτηματα του ηλεκτρονικου βιβλιου και λιγοτερο στις νεες τεχνολογιες γενικοτερα..παντως πιστευω το χω περασει..τα προφορικα με εκαναν παρα πολυ αισιοδοξη ..δεν το πιστευω!!!!!
Νεοφερμένος
οσον αφορα το C2,το προφορικο και το ακουστικο ειναι μαζι..ακους ενα document περιπου 15 λεπτων 2 φορες...ταυτοχρονα καλεισαι να κρατας σημειωσεις σε αυτα που ακους..στο τελος λοιπον σου δινουν μια ωρα να προετοιμασεισ αυτο το compte rendu και ενα developpement personnel σε ενα θεμα που αφορα αυτο που ακουσες...για παραδειγμα εμενα σημερα αυτο που ακουσα αναφεροταν στην σχολικη αποτυχια των αγοριων..και ενας τυποσ που μιλουσε εθεσε ως λυση το χωρισμο κοριτσιων και αγοριων στις σχολικες ταξεισ..και μου ζητηθηκε να κανω ενα developpement personnel αν ειμαι υπερ η κατα του χωρισμου αυτου..μοιαζει πολυ με το expose της B2..
τωρα για τα κειμενα..εγω δουλεψα με τον εξης τροπο..εκανα το πλανο καθε κειμενου..μετα επελεξα το θεμα της εκθεσης (γιατι εχει 2 θεματα για επιλογη) και εκανα ενα γενικο πλανο της εκθεσης μου..στη συνεχεια εγραψα μια εκθεση 700 λεξεων..ο χρονο των γραπτων ειναι 3 μιση ωρες..ελπιζω να σε καλυψα=]
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά του χρόνου για Γ2...Πώς περίπου προετοιμαστήκατε γι'αυτό;
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ' ευχαριστώ πολύ, ήσουν πολύ κατατοπιστική!! Ένα πράγμα μόνο, τα κείμενα στα γραπτά στα δίνουν απλά για να πάρεις ιδέες για την έκθεση και για τίποτα άλλο?? δν έχει δηλ ερωτήσεις πάνω σ αυτά ή κάτι τέτοιο??λοιπον,καταρχας μην αγχωνεσαι.δικαιως δεν τα πηγες καλα στην κασετα...πολλα παιδια διαμαρτυρηθηκαν της C1 επειδη δεν ακουγοταν καλα ο ηχος στο δικο μας εξεταστικο κεντρο...καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!
οσον αφορα το C2,το προφορικο και το ακουστικο ειναι μαζι..ακους ενα document περιπου 15 λεπτων 2 φορες...ταυτοχρονα καλεισαι να κρατας σημειωσεις σε αυτα που ακους..στο τελος λοιπον σου δινουν μια ωρα να προετοιμασεισ αυτο το compte rendu και ενα developpement personnel σε ενα θεμα που αφορα αυτο που ακουσες...για παραδειγμα εμενα σημερα αυτο που ακουσα αναφεροταν στην σχολικη αποτυχια των αγοριων..και ενας τυποσ που μιλουσε εθεσε ως λυση το χωρισμο κοριτσιων και αγοριων στις σχολικες ταξεισ..και μου ζητηθηκε να κανω ενα developpement personnel αν ειμαι υπερ η κατα του χωρισμου αυτου..μοιαζει πολυ με το expose της B2..
τωρα για τα κειμενα..εγω δουλεψα με τον εξης τροπο..εκανα το πλανο καθε κειμενου..μετα επελεξα το θεμα της εκθεσης (γιατι εχει 2 θεματα για επιλογη) και εκανα ενα γενικο πλανο της εκθεσης μου..στη συνεχεια εγραψα μια εκθεση 700 λεξεων..ο χρονο των γραπτων ειναι 3 μιση ωρες..ελπιζω να σε καλυψα=]
Πάντως γενικώς λίγα ακούγονται, καλά μου είπαν καποια παιδιά ότι το c2 είναι πιο εύκολο απ το 1...
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοίτα εγώ c1 έδωσα φέτος και μαθήματα έκανα στο πανεπιστήμιο, σε φροντηστήρια συνοικιακά δεν βρήκα πουθενά επίπεδο πάνω από Β2... Διαβάζαμε πολύ τη le monde, πηγαίναμε θέατρο, σινεμά, εκδρομές... και βλέπαμε και ειδήσεις μες στην τάξη τοθ tv5 καμιά φορά!! Περιπετειώδεις καταστάσεις δηλαδήΑρχικά καλά αποτελέσματα!
Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά του χρόνου για Γ2...Πώς περίπου προετοιμαστήκατε γι'αυτό;
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
τωρα για τα γραπτα εχω επιφυλαξεις καθως στην εκθεση βασιστηκα αρκετα στα μειονεκτηματα του ηλεκτρονικου βιβλιου και λιγοτερο στις νεες τεχνολογιες γενικοτερα..
Νομίζω ότι με τις "νέες τεχνολογίες" εννοεί συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό βιβλίο και το δηλώνει ξεκάθαρα τονίζοντας το livre-objet, το βιβλίο σαν αντικείμενο. Δηλαδή τι να πεις για τις νέες τεχνολογίες γενικότερα; Έξαλλου, και τα 3 κείμενα (που ήταν πολύ μα πολύ κατατοπιστικά) συγκεκριμένα για το ebook έλεγαν.
Όσον αφορά τα προφορικά κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη...Εύκολο το θέμα και βατό. Άντε bons resultats τώρα!!!
Αρχικά καλά αποτελέσματα!
Δεδομένου ότι όλο το χρόνο έκανα προετοιμασία για το σορμπόν C2 με το νταλφ ασχολήθηκε τον τελευταίο μήνα, έκανα συνολικά 3 αυθεντικά και 4-5 ακουστικά-προφορικά. Ούτως ή άλλως την ύλη την είχα καλύψει και με το παραπάνω με τα θέματα του σορμπόν...
Γενικά, απ'την εμπειρία μου, δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο πτυχίο. Δηλαδή, αν έχεις καλό μα πολύ καλό χειρισμό της γλώσσας το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τις ιδέες σου σειρά, να επιχειρηματολογείς και να φτιάξεις κείμενα με δομή και λογική σειρά.
Νεοφερμένος
καλα αποτελεσματα!!
Νεοφερμένος
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμ...δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς οι νέες τεχνολογίες θα έπλητταν το βιβλίο ίσως ότι οι νέοι προτιμούν περισσότερο το ίντερνετ από το διάβασμα; peut-etre. αλλά νομίζω οτι το ζουμί του θέματος ήταν για το e-book. και πόσο άλλο να γράψουμε; αυτό δεν θα ήταν άρθρο θα ήταν ολόκληρη διατριβή.
Νεοφερμένος
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεοφερμένος
μετα ομως το αλλαξα για να ναι πιο γενικο και εβαλα ''lecture et nouvelles technologies..un defi social''
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Ion.
- jYanniss
- Hased Babis
- Ουριήλ
- charmander
- Corfu kitty
- Reader
- Eagle Eye
- redpointer
- iew
- phoni
- ultraviolence
- Natsuko
- giannhs2001
- A350
- Scandal
- kanenas090
- Gop
- ΚΤr
- constansn
- trifasikodiavasma
- Schlimazel
- Micro
- Memetchi
- Hecticism
- sofia07
- fgk
- tsiobieman
- Εριφύλη
- Nala
- mezzettino15
- Ness
- SlimShady
- sophiaa
- jellojina
- Antonia Alexandra
- nearos
- ntinos...
- gegeorgiou90
- χημεια4λαιφ
- Lia 2006
- Vicky13
- Fanimaid123
- anastasis06
- santa_eye
- Fanimaid
- imyourfather
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.