tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
(Να σου πω οτι θυμάμαι πως ήταν τα προφορικά, θα πω ψέματα, απλά δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα..)
A propos
Διάσημο μέλος
ειναι ευκολο το Β1 στα γαλλικα??ειδικα τα προφορικα ειναι ευκολα???
Aν εννοείς το Β1 του Γαλλικού Ινστιτούτου, τα προφορικά δομούνται σε τρείς κατηγορίες
1 Προσωπικές ερωτήσεις 2 λεπτά
2 Πλέυ-ρολ 2-3 λεπτα
3 Παρουσίαση του θέματος ενός μικρού αποσπάσματος άρθρου και συζήτηση - έκφραση γνώμης και συναισθημάτων
Σύνολο 10-12 λεπτά περίπου
Είναι πολύ δομημένο όπως βλέπεις και αρκετά ευχάριστο. Η δόμησή του σε βοηθάει να μιλάς και να μη μένεις αμήχανος.
Όσο για το κρατικό, δε ξέρω, αλλά θεωρώ ότι είναι βατό και αυτό.
Το Β1 σου δίνει επάρκεια μέτριας γνώσης της γλώσσας.
Bon courage!
sofia_93
Νεοφερμένος
τα προφορικα ευκολα ειναι οι περισσοτεροι εξεταστες ειναι μ@@@@@ς.... αστο καλο συγχηστηκα τωρα που το θυμηθηκα..ειναι ευκολο το Β1 στα γαλλικα??ειδικα τα προφορικα ειναι ευκολα???
juste un instant
Επιφανές μέλος
A propos
Διάσημο μέλος
kotsis1
Δραστήριο μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Δε ξέρω αν σε κατατόπισα πλήρως.
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Αντε παμε τωρα για τα γραπτα...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Καλύ τύχη στον αποπάνω
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Και τι απάντησες. Στο ίντερνετ έχει καλύτερη πληροφόρηση;
Είχα μιλήσει για την διαφορετική αίσθηση που έχει το χαρτί, την πιο άμεση επαφή.. κάτι τέτοια.. ήταν κ 2 χρόνια πριν οπότε και εγώ δεν είχα μεγάλη σχέση με το νετ και τα μπλογκς δεν ήταν σε τέτοια έξαρση.. Νομίζω είχα πει πως ειδικά οι μεγαλύτεροι δυσκολεύονται με τους υπολογιστές και θα αργήσει κάπως να εξαφανιστούν τελείως οι εφημερίδες..
(Θα βγω λίιιιιιιιγο οφφ, σ'ένα επεισόδιο του south park δεν υπήρχε πουθενά ιντερνετ και δεν μπορούσαν οι τηλεοράσεις να μεταδώσουν τα νέα, ήταν η κύρια πηγή πληροφόρισής τους, κατοίκων και δημοσιογράφων κι είχαν μείνει όλοι χωρις τρόπο ενημέρωσης )
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Τι ταξη παω
Ποσο χρονων ειμαι
Αν πηγαινω σε γενικο τεχνικο
Που περασ τις τελευταιες μου διακοπες
2 παρτ
Ειχα να επιλεξω αναμεσα σε δυο:1.Θελω να γινω τραγουδιστης και ο φιλος μου μου λεει οτι δεν ειναι επαγγελμα με μελλον2.Θα πατε διακοπες με τον κορεσπονταντ σου,αυτος θελει Μαροκο κυριως για σπορ ενω εσυ Καναδα.
3 παρτ
Μου επεσε ανισοτητα στη δουλεια...Οι αντρες πληρωνονται περισσοτερο και κτ τετοια
Και η αλλη επιλογη ελεγε για τηλεοραση στην αμερικη...Αλλα δε διαλεξα αυτο
Επισης ακουσα απο ενα αλλοο παιδι στο 2 παρτ αργησες στην ταξη και εξηγεις γιατι
Και αυτη που ητανε μπροστα μου πρεπει να ητανε σε ενα μαγαζι καινα παραπονιοτανε για τιμες!!!
Παντως θα σε βαζουν να διαλεξεις αναμεσα απο 2 οποτε προετοιμασε αυτα που σου πα και σιγουρα κατι απο αυτα θα σου τυχει...!!!!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Επισης ακουσα απο ενα αλλοο παιδι στο 2 παρτ αργησες στην ταξη και εξηγεις γιατι
Και αυτη που ητανε μπροστα μου πρεπει να ητανε σε ενα μαγαζι και να παραπονιοτανε για τιμες!!!
Καλά ακόμα τα ίδια βάζουν; (μου 'ρχονται αναλαμπές σιγά σιγά..)
Εμένα μου 'χε πέσει ότι είχα κινητό στην τάξη () και έπρεπε να δικαιολογηθώ στον προφ. Και το δεύτερο που λες είχε πέσει πάλι..
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Και το χαρτι που θα μου στειλουξ θα λεει πως τα πηγα σε καθε ενα?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χριστιαννα τα αποτελεσματα που ειδες στο ιντερνετ λενε πως τα πηγες σε καθε παρτ?
Και το χαρτι που θα μου στειλουξ θα λεει πως τα πηγα σε καθε ενα?
Στο νετ νομίζω λέει μόνο αν πέρασες ή όχι και με πόσο.
Το χαρτί ναι, τα λέει αναλυτικά
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Cher ..?Τι cher?
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.