andysbalis
Νεοφερμένος
Ο andysbalis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

17-03-22

20:19
Λοιπόν στο πρώτο τετράμηνο στην φυσική πήρα 8 και ο ΓΜΟ μου ήταν 13,6/14…δεν νομίζω στο δεύτερο τετράμηνο να υπάρξει σημαντική βελτίωση και στις προαγωγικές δεν νομίζω να γράψω καλά…θέλω να μάθω αν μπορώ να περάσω την τάξη
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,315 μηνύματα.

17-03-22

20:26
Υποθέτω ότι είσαι Λύκειο. Φυσικά και μπορείς και με 8 στη Φυσική και 5 στα Μαθηματικά. Αρκεί ο Γ.Μ.Ο. σου να είναι 9,5. Αν είσαι Γυμνάσιο νομίζω είναι πιο δύσκολα και δεν θυμάμαι ακριβώς.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,043 μηνύματα.

17-03-22

22:00
Πλέον με 10 γενικό μέσο όρο προάγεσαι στο λύκειο. Στο λύκειο και να θες να μείνεις δεν μπορείς. Μόνο το 2014 μπήκε η βάση του 10 και του 8 σε όλα τα μαθήματα και το 40% των μαθητών στην α λυκείου θα έπρεπε να επαναλάβει μάθημα το Σεπτέμβρη για να προαχθεί. Βέβαια τότε έγινε τροποποίηση στον υπολογισμό του μ.ο και απετράπη το βατερλώ. Μετά βγήκε ο σύριζα που επανέφερε το 9,5 γ.μ.ο και κατήργησε την τράπεζα θεμάτων. Και η νδ επανέφερε την τράπεζα θεμάτων αλλά τον γενικό μέσο όρο τον αύξησε μόνο κατά μισή μονάδα χωρίς να βάλει βάση στο κάθε μάθημα. Οπότε η πιθανότητα να μείνει κάποιος στο λύκειο είναι εξαιρετικά μικρή.Αρκεί ο Γ.Μ.Ο. σου να είναι 9,5.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.

17-03-22

23:07
Θέλει προσπάθεια για να μείνεις στην τάξη .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Νομάρχης
- fairyelly
- Appolon
- Arvacon
- ggl
- xakounaamatata
- Pharmacist01
- tsiobieman
- Panos_02
- Joji
- Panagiotis849